Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Nie. Len za tie roky mám na to otupenú citlivosť. Ono keď celé roky cítiš tú istú bolesť, eventuálne si na ňu zvykneš a prestaneš ju vnímať.
Je cas odhlasit sa zo zoznamiek a prestat zavidiet kolegovi.
Na žiadnej už dlho nie som a kolegu som obdivoval.
Treba vediet odlisit slova ako obdiv a zavist 
Z mojej strany to závisť nebola.
Good for you.
To je tu jak spolok zufalcov.. Každá s ktorou bolo viac ako 3 správy išla na lopatky.. A to ich bolo... Je... Aj bude
A pritom mám tiež blok oslovovať naživo..
Odoslané z VOG-L29 pomocou Tapatalku
tak daj nejake tipy nech sa zufalci naucia
ja by som sa tiez priucil, nemam problem si vypisovat s babami ale urcite nemam taku bilanciu ako ty 
- ono je to hlavne o osobnej charizme,bud ju clovek ma alebo ju nema. Su chlapi na ktorych zeny lozia same ako osi na sirup. Osobne im ale nezavidim, ma to svoje tieniste stranky ako vsetko..Blekota napísal:To je tu jak spolok zufalcov.. Každá s ktorou bolo viac ako 3 správy išla na lopatky.. A to ich bolo... Je... Aj bude
-
phatres1994
Star
Ahojte, nainstaloval som si Tinder, este v ten den som sa matchol s par babami, normalne sme si pisali, dokonca som videl iniciativu aj z ich strany, no na druhy den mi z 4 bab neodpisala na spravu ani jedna. Dnes to je uz 4ty den a stale ziadna odpoved, ani match. Vie mi to niekto vysvetlit? 
/upresnim: odpoved na spravu mi neprisla od bab, s ktorymi som si pisal.
/upresnim: odpoved na spravu mi neprisla od bab, s ktorymi som si pisal.
Nezaplatil si.
-
phatres1994
Star
zaplatil, hned v prvy den.
Ja najprv, že za čo si mal tým ženám zaplatiť 
no asi si ich neocaril az tak velmi ako si si namyslal.phatres1994 napísal:Vie mi to niekto vysvetlit?
-
phatres1994
Star
ale 4 baby v rovnaky cas neodpisu pritom sme si vymenili par dlhsich sprav?
proste mi to pride divne. Co sa vam osvedcilo viac? mat viacero fotiek, menej? viac vyplneny popis, menej vyplneny? Volate ich hned von, ci tomu davate viac priestoru?
nehladal by som za tym ziadne konspiracie, proste si nemal stastie.
ja mam par fotiek, v popise nemam nic. vypisovat si nevypisujem, to ma nebavi. mozte si prehodit viac viet a potom jej napis ze ty si ten typ cloveka co sa radsej pozera druhemu do oci a pozvi ju niekam von. ci uz bude suhlasit alebo ta odmietne, usetris kopu casu
ja mam par fotiek, v popise nemam nic. vypisovat si nevypisujem, to ma nebavi. mozte si prehodit viac viet a potom jej napis ze ty si ten typ cloveka co sa radsej pozera druhemu do oci a pozvi ju niekam von. ci uz bude suhlasit alebo ta odmietne, usetris kopu casu
Platiť za zoznamky je ako platiť za rande, na ktoré prídeš iba ty.
Povedal miestny guru ako zbaliť ženu 
-
javatar
Hardcore addict
Nesuhlasim. Podla mna su horsie zoznamky zadarmo.Terepin napísal:Platiť za zoznamky je ako platiť za rande, na ktoré prídeš iba ty.
platena zoznamka je podla mna hlupost, ktora zena by si platila za zoznamku ked aj na tej hromade bude mat stovky zaujemcov a moze si vyberat.
lenze tinder neni platena zoznamka, tinder je zadarmo akurat si mozes zaplatit za nejake vyhody. aby si sa zenam objavoval castejsie, aby si mohol vidiet kto lajkol teba alebo aby si mohol opravit ak si niekoho zle lajkol. ja som to nikdy neplatil, je to strasne vela penazi za hlupost.
lenze tinder neni platena zoznamka, tinder je zadarmo akurat si mozes zaplatit za nejake vyhody. aby si sa zenam objavoval castejsie, aby si mohol vidiet kto lajkol teba alebo aby si mohol opravit ak si niekoho zle lajkol. ja som to nikdy neplatil, je to strasne vela penazi za hlupost.