Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Presne tak, politické podcasty aktualít, Nka a smeti počúvam takmer denne
Okrem toho ďalšie technologické
Okrem toho ďalšie technologické
Rano Nahlas od aktualit mava hosti k veci a je to viac o jednej teme a snahe pokryt dve ci tri ako je v poobednom Nahlas.
Tiez mam pocit, ze tak ako pokus o kvalitu v telke nahradili streamovacie sluzby, tak vecne diskusne relacie v rozhlasovych staniciach nahradili podcasty. Jedine radio, ktore sa mi da pocuvat je Cesky Rozhlas Plus. teraz aj tak od nich pocuvam len spravodajske a dokumentaristicke relacie ako podcasty. Na Slovensku nieco take neregistrujem.
Tiez mam pocit, ze tak ako pokus o kvalitu v telke nahradili streamovacie sluzby, tak vecne diskusne relacie v rozhlasovych staniciach nahradili podcasty. Jedine radio, ktore sa mi da pocuvat je Cesky Rozhlas Plus. teraz aj tak od nich pocuvam len spravodajske a dokumentaristicke relacie ako podcasty. Na Slovensku nieco take neregistrujem.
Skúsim pozriet tie aktuality, pripadne ten cesky rozhlas, hoci som hladal skôr niečo slovenske, ale ked je tam nieco dokumentarne, tak to by nevadilo.
Tým podcastom som este neprisiel na chut, mozno ked si zakupim spotify, alebo predplatim nejaky dennik, tak možno, rozhodne to však nie je nič pravidelné, lebo stále je tam zahrnutý proces vyhladávania na stránke a nie je to len cudlik a počúval by som v rovnaký čas dany den.
Celkom dobre radio bolo kedisy davno radio max z nitry, teraz uz neviem aky su lebo som davno nepočuval, ale vtedy mi to prišlo také svieže, rohodne lepšie ako všetky radia čo som dovtedy počuval.
Ale určite by sa na sk trhu také diskusné rádio so správami a dokumentami určite uživilo, lebo nič také tu nie je.
Ten Brano Zavodsky ako ok, ale ničo mi na nom trochu vadí, mi pripadá trochu ako daniel krajcer vo svojich začiatkoch a čo je dnes z neho.
Tým podcastom som este neprisiel na chut, mozno ked si zakupim spotify, alebo predplatim nejaky dennik, tak možno, rozhodne to však nie je nič pravidelné, lebo stále je tam zahrnutý proces vyhladávania na stránke a nie je to len cudlik a počúval by som v rovnaký čas dany den.
Celkom dobre radio bolo kedisy davno radio max z nitry, teraz uz neviem aky su lebo som davno nepočuval, ale vtedy mi to prišlo také svieže, rohodne lepšie ako všetky radia čo som dovtedy počuval.
Ale určite by sa na sk trhu také diskusné rádio so správami a dokumentami určite uživilo, lebo nič také tu nie je.
Ten Brano Zavodsky ako ok, ale ničo mi na nom trochu vadí, mi pripadá trochu ako daniel krajcer vo svojich začiatkoch a čo je dnes z neho.
Je tu niekto kto môže zverejniť súkromný prieskum?
Pokial viem, tak zverejneny bude až večer. Podla mna by zverejneny nemal byť, mohlo by sa o nom rozprávat iba v náznakoch, kto ma viac percent, kto menej a tak.
ja vam mozem poslat do posty, teda az vecer. Podla mna to nie je trestny cin, ja ho nijako verejne nezdielam. Len vam ho ukazujem 
Mne by mal prísť tiež večer do pošty, mno zverejnovat ho podla pravidiel nemôžem, kedze pravnicke pripadne szco osoby su postihnutelne, ale ak to pôjde v rámci súkromných správ, tak na tom nevidím nič zlé.
toto je uz trochu OT, ale ja mam ako podcastovu aplikaciu VLC Player. v playliste je moznost podcasty a tam sa nakopiruju linky na rss z webov novin ci spominaneho CRo Plus. epizody tam ostavaju aj po prehrati co je pre mna vyhoda voci Spotify. mohlo by stat za zvazenie.jedina nevyhoda je nutnost restartovat VLC pre nove nacitanie z RSS.
Je návod na denníku N, pokia je zverejnenie iba pre určity okruh ludi tak trestné nie je. Ak ste SZCO kazdopadne by som daval pozor. Fyzickej osobe nehrozí nic ani ked natvrdo zverejní.
predvolebne prieskumy velku vahu nemaju, samotne volby mozu dopadnut inak. Ked uz pre nic ine, tak preto, ze niektori ludia naschval v priekumoch udavaju ine preferencie ake v skutocnosti planuju odvolit.
Ak bude, ja by som poprosil do SS, dik 
aj ja som zvedavý, ďakujem 
pred 7 minutami prisiel do mailu...
pravdepodobne niektorym z vas prisla sukromna sprava
aj ja by som prijal ak sa da dik.
Anyway, ako tu bolo spominane ze ludia chcu vsetko zadarmo, vcera na nku to tiez spominali sulik, hlina a aj bugar. Stat sa ma starat len o slabsie skupiny, ktore z urciteho dovodu nemozu zit normalny zivot a nie davat vsetko zadarmo. Tu potom vznikne krajina darmozracov, co len chcu balicky a robit nic. Zaplatia to tak ci tak pracujuci ludia.
Anyway, ako tu bolo spominane ze ludia chcu vsetko zadarmo, vcera na nku to tiez spominali sulik, hlina a aj bugar. Stat sa ma starat len o slabsie skupiny, ktore z urciteho dovodu nemozu zit normalny zivot a nie davat vsetko zadarmo. Tu potom vznikne krajina darmozracov, co len chcu balicky a robit nic. Zaplatia to tak ci tak pracujuci ludia.
Dik za rychlu reakciu. Pekne to vizera okolo % hranice. Tak akurat.
Pošlite mi do ss maila, pošlem ak ešte chcete