Vypnut v nastaveniach AODS /alebo tak nejak sa to vola/ cez appku v telefone.icefiresr napísal:Ahojte, mam 70mai s GPS ale nejako ta kamera skrieka nejake hlasky (vehicle too close), atd. Ako ste to vypli?
Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
Re: Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
Tak som si zaobstaral aj ja 70Mai Pro s GPS (na Ali 56 eur, EU sklad). Objednal som aj (z amazonu) hardwire kit nech to nemusim mat v zapalovani.
Zatial som to velmi nemal cas testovat, firmware mam posledny, ale videa v sere/noci su celkom sklamanie. Teda ziadnu SPZ neprecitam (ani oproti iduce auto, ani stojace auto ktore minam). Mate to tak aj vy? Pouzivate ofiko fw ci nejake tie modifikovane?
Zatial som to velmi nemal cas testovat, firmware mam posledny, ale videa v sere/noci su celkom sklamanie. Teda ziadnu SPZ neprecitam (ani oproti iduce auto, ani stojace auto ktore minam). Mate to tak aj vy? Pouzivate ofiko fw ci nejake tie modifikovane?
Karta je z ali Sandisk class 10.
Ja som robil oficialny upgrade, ktora je dostupny a precitam SPZ bez problemov dokonca aj za dazda. Teraz mi kamera chvilku postoji v sufliku...
Ja som robil oficialny upgrade, ktora je dostupny a precitam SPZ bez problemov dokonca aj za dazda. Teraz mi kamera chvilku postoji v sufliku...
Ma niekto aj 70mai mini? Nejde mi ani o cenu ale mensia je, bez displaya. GPS by sice chybalo ale to sa da prezit.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Ak by niekto chcel,dnes je verzia PRO spolu z GPS na Ali za 49.13€ z Polskeho skladu. Oficial store.
Pred 17 minutami som presne tuto odtialto objednal za 54,01€
-
tacosi
Moderátor
je tam kupon na 10dolarov
no 5$ kupon som pouzil, iny nefungoval
-
tacosi
Moderátor
Ale aj tak si dobre dobačoval. Z Polskeho skladu akurat teraz uz niesu
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2020 19:43)
Este funguje
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2020 19:43)
Este funguje
No najprv som z tohto odkazu vyberal https://bit.ly/2SW5xcn a doslova z pred nosa mi to zmizlo z Polskeho skladu.
Maju to ale rozdelene lebo v tomto som uz uspel. https://bit.ly/3bNyKyW Ale aj tam to uz zmizlo
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2020, 16:48)
Tak predsa nevydalo.
Maju to ale rozdelene lebo v tomto som uz uspel. https://bit.ly/3bNyKyW Ale aj tam to uz zmizlo
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2020, 16:48)
Tak predsa nevydalo.
Dear customer,
We are so sorry to write to you the product is out of stock at Poland warehouse .
and the new stock will arrive at Poland before March 15th.
-
tacosi
Moderátor
Ou. Mne vcera prisla kurierom. Nemozem uverit,ze sa toto nestalo mne ako stale nieco,ale niekomu inemu.
Len nechapem,preco Ti to nenapisali uz pri objednavke,resp. preco tam bola stale moznost z PL skladu.
Len nechapem,preco Ti to nenapisali uz pri objednavke,resp. preco tam bola stale moznost z PL skladu.
Casovo to sedi. Proste par minut na to to tam uz nebolo a relativne dlho som to mal v kosiku.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2020, 19:39)
Tak uz ju maju uplne vypredanu
Pre Rusko neratam lebo to ani neposielaju do EU. Evidentne ma uspech.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2020, 19:39)
Tak uz ju maju uplne vypredanu
caute , dostal som ako dar niceboy q8 pilot kameru
skusil som FHD rozlisenie a 45fps no spz citatelne nie su
skusil som 1280x720 HD s 60fps a vysledok stale rovnaky rychlost kolo 80km/h
zaujimalo by ma kedy dostanem najlepsi vysledok pri akej kolvek situacii
da sa to vobec ?
skusil som FHD rozlisenie a 45fps no spz citatelne nie su
skusil som 1280x720 HD s 60fps a vysledok stale rovnaky rychlost kolo 80km/h
zaujimalo by ma kedy dostanem najlepsi vysledok pri akej kolvek situacii
da sa to vobec ?
Co najvacsie rozlisenie a 30fps. Vtedy dostanes na cip viac svetla ako pri 60fps a vyssie rozlisenie zachyti viac detailov (pokial nie je interpolovane).
aha ja som si myslel ze snimkovanie tomu viac pomoze
, dakujem odskusam
Chlapci, kupil som si 70mai pro kedze teraz bola dobra cena z Ali. Kedze je ale ten koronavirus a teraz autom vela nechodim, kedze robim z domu, mozem ju nechat v odparkovanom aute zapojenu v zasuvke niekolko dni? Alebo je lepsie ju vytahovat zo zasuvku ? Vybije to bateriu auta ?
Samozrejme, že ti to vybije po pár dňoch baterku auta, ak kamera permanentne beží a nahráva.
Takže odporúčam ju buď vyťahovať, alebo zakúpiť hardware kit pre pripojenie na poistku, ktorá dostáva šťavu len pri zapnutom zapaľovaní. Potom sa ti kamera zapne pri naštartovaní a vypne s vypnutím motora, takže vybitie baterky nehrozí.
Takže odporúčam ju buď vyťahovať, alebo zakúpiť hardware kit pre pripojenie na poistku, ktorá dostáva šťavu len pri zapnutom zapaľovaní. Potom sa ti kamera zapne pri naštartovaní a vypne s vypnutím motora, takže vybitie baterky nehrozí.
Vela aut odpaja 12V zasuvku ked je vypnuty motor. Najprv by som overil, ci je tam napatie pri vypnutom, resp. zamknutom aute.