Spotify
Re: Spotify
tak kto este zhanate clena? pridal by som sa - min. na pol roka
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
ako je to aktualne s Family Premium, kontroluje sa to alebo dlabu na to ako kedysi? Musi sa ten clovek raz za cas ukazat u mna doma a potvrdit lokalitu?
ako je to aktualne s Family Premium, kontroluje sa to alebo dlabu na to ako kedysi? Musi sa ten clovek raz za cas ukazat u mna doma a potvrdit lokalitu?
aviceN napísal:Ahojte,
to by mozno slo takto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... egps&hl=sk
Nič nemusíš riešiť...
-
aviceN
Guru
Ani pri prvotnom pridavani clenov nemusi byt osoba pri mne v dome aby si to overili? Pisali na nete, ze raz za cas dojde mail aby si cez ich link overili lokaciu.
Nooo mozno ze aj hej. Kamoska sa nevedela pridat k jednej rodine. Inde to uz neskusala.
Skôr bol problém s tým, že nemala v profile rovnakú adresu ako zriaďovateľ skupiny a zmeniť ide len raz za rok.wladas napísal:Nooo mozno ze aj hej. Kamoska sa nevedela pridat k jednej rodine. Inde to uz neskusala.
Hlada este niekto clena, alebo zalozim rodinu ja a niekto by sa pridal?
potrebujem nejaku hudbu na behanie. celkom som si na to pocas tych skusobnych 3 mesiacoch zvykol...
potrebujem nejaku hudbu na behanie. celkom som si na to pocas tych skusobnych 3 mesiacoch zvykol...
-
PhYs0c
King
ja som včera zrovna založil family, ak chceš a aj ostatní, miest je dosť
caute chcem sa spytat, chceme zalozit s 5timi kamosmi spotify family, chcem sa spytat oni su na slovensku ja v zahranici, bude problem ked nemam slovensku IP? alebo vobec nato spotify nepozera? pripadne mate nejake typy comu sa vyvarovat? je tam potrebny napr aj vek clenov a take veci?
Ano, vek pytaju. Rozdielna IP nevadi ale stat moze byt problem. Kazdopadne je toto pokus omyl kedze to zacali riesit. Ale skor si myslim ze v US.
Naposledy keď som zakladal rodinu mesiac dozadu. Tak to bolo tak, že som zadal pri vytváraní moju adresu a následne sa to spýtalo pozvanej osoby aká je tá adresa 
cize mozu byt rozdielne adresy kazdeho clena? ci najlepsie rovnake ci ? 
Určite MUSIA ZADAŤ všetci rovnakú adresu. Na používanie to ale žiadny vplyv nemá, tú adresu majú iba v profile, nič viac.
Ohľadom IP a krajiny netuším. Ale verím že nebude problém mimo US.
Ohľadom IP a krajiny netuším. Ale verím že nebude problém mimo US.
my sme vsetci zadali rovnaku adresu ktora sa zhoduje s adresou majitela karty z ktorej sa spotify plati, ale inak sme rozlezeni - nemecko, svajciarsko, holandsko a funguje vsetko bez problemov, akurat mi to stale odporuca svajciarske hitovky a podcasty 
no takze uz mam aj ja Spotify family
ale u mna to bolo tak ze som si z nemecka musel dat zalozit novy ucet kamaratovi ktory je na SK aby to prve prihlasenie do family bolo z SK, lebo ked som sa chcel prihlasit do family z DE prvy krat tak napisalo ze family je len pre clenov na rovnakej adrese a nie z inych krajin, aj ked som zadal rovnaku adresu ako vsetci clenovia,cize mam novy ucet ale funguje vsetko...ako tip pre tych ktorym by to v buducnosti nahodu neslo..
ale u mna to bolo tak ze som si z nemecka musel dat zalozit novy ucet kamaratovi ktory je na SK aby to prve prihlasenie do family bolo z SK, lebo ked som sa chcel prihlasit do family z DE prvy krat tak napisalo ze family je len pre clenov na rovnakej adrese a nie z inych krajin, aj ked som zadal rovnaku adresu ako vsetci clenovia,cize mam novy ucet ale funguje vsetko...ako tip pre tych ktorym by to v buducnosti nahodu neslo..
Uff, to si radšej kúpim na Ebay. Tam mi to prišlo jednoduchšie 
Alebo si zožeň 5 ľudí zo Slovenska (garantujem ti že za deň ich máš, keď aj nie tu, tak medzi kamarátmi na FB) a nemusíš riešiť pofidérne účt z Ebay. 
Účet je tvoj, môžeš si zmeniť mail a heslo po tom ako ti aktivujú Premium. Zjavne o tom nemáš ani páruHensym napísal:Alebo si zožeň 5 ľudí zo Slovenska (garantujem ti že za deň ich máš, keď aj nie tu, tak medzi kamarátmi na FB) a nemusíš riešiť pofidérne účt z Ebay.
Sú tu účty získané pofidérnymi cestami.
https://www.reddit.com/r/Piracy/comment ... nts_legit/ (a kopa iných diskusií)
Ak to má stáť 18 eur na rok a nie 8 (šušne ako šušne), tak radšej si to zaplatím, mám to bez starostí, podporím tým priamo službu a nie nejakých vychcaných šmelinárov.
https://www.reddit.com/r/Piracy/comment ... nts_legit/ (a kopa iných diskusií)
Ak to má stáť 18 eur na rok a nie 8 (šušne ako šušne), tak radšej si to zaplatím, mám to bez starostí, podporím tým priamo službu a nie nejakých vychcaných šmelinárov.