prišiel som si vyplakať srdiečko a zároveň zistiť, aký názor majú muži na moju situáciu.
Rozpíšem o čo ide, bude to dlhšie, dúfam si to prečítate a hodíte svoje názory. Možno Vám to príde ako pi******, ale proste neviem čo si mám myslieť.
Tak na začiatok, mám 21. Poviem Vám, nikdy som so ženou nemal problém, vždy som vedel čo odomňa chce, či chce byť kamoška, či chce niečo intímne ale či nechce nič. No teraz sa to zmenilo.
Jedna baba mi začala písať, býva vo vedľajšom meste. Mame spoločnú posilku, čiže ma tam mohla vidieť. Písali sme si pár dni a potom sme sa dohodli že ideme spolu cvičiť. Počas cvičenia sme si dobre pokecali, smiali sme sa, bol tam ak fyzicky kontakt keďže som ju istil
Boli sme spolu cvičiť druhý krát, znova sme si dobre pokecali, smiali sme sa, komplimenty mi hádzala.. po cvičení sme sa dohodli že pojdeme znova spolu cvičiť a dohodli sme si aj to že pojdeme spolu von, do kina. Súhlasila, nebol problém. Akurát zasa sme si chvíľku písali a ona si to pozrela a zasa niekoľko hodín nič.
Povedzte mi Váš názor. Akože čo ja vidím je že záujem má, lebo keby nie, nevolá ma vtedy na kávu, nesúhlasí s kinom a podobne. Ale na druhej strane nechápem to jej správanie, keď mám o niekoho záujem, nebudem ho ignorovať, no nie?
Možno riešim hlúposti, ale tak chalani som mladý neskúsený, povedzte mi čo si o tom myslite
Dúfam nebude veľa hejtov, ale vážne Vám poviem neviem čo si o tom myslieť.
Ďalujem