Ja sa v nej vôbec nevyznám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maiikY
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ja sa v nej vôbec nevyznám

Príspevok od používateľa maiikY »

Zdravím Vás páni,

prišiel som si vyplakať srdiečko a zároveň zistiť, aký názor majú muži na moju situáciu.
Rozpíšem o čo ide, bude to dlhšie, dúfam si to prečítate a hodíte svoje názory. Možno Vám to príde ako pi******, ale proste neviem čo si mám myslieť.
Tak na začiatok, mám 21. Poviem Vám, nikdy som so ženou nemal problém, vždy som vedel čo odomňa chce, či chce byť kamoška, či chce niečo intímne ale či nechce nič. No teraz sa to zmenilo.
Jedna baba mi začala písať, býva vo vedľajšom meste. Mame spoločnú posilku, čiže ma tam mohla vidieť. Písali sme si pár dni a potom sme sa dohodli že ideme spolu cvičiť. Počas cvičenia sme si dobre pokecali, smiali sme sa, bol tam ak fyzicky kontakt keďže som ju istil :D hovorila mi že mi napísala preto, lebo som jej prišiel ako normálny inteligentný typek, nie ako niektorí chalani vo fitku. Po docvičení ma zavolala na kávu, dali sme si kávu pokecali sme, potom sme sa ešte vozili v aute, zistili sme že mame naozaj veľa spoločného. Problém však bol v tom, že keď sme si písali, moc neodpisovala.. robila to, že napísala, ja som odpísal, ona si to pozrela a potom odpísala o pár hodin, aj keď bola počas toho ako nepísala online. (Toto ale robila aj pred stretkom).
Boli sme spolu cvičiť druhý krát, znova sme si dobre pokecali, smiali sme sa, komplimenty mi hádzala.. po cvičení sme sa dohodli že pojdeme znova spolu cvičiť a dohodli sme si aj to že pojdeme spolu von, do kina. Súhlasila, nebol problém. Akurát zasa sme si chvíľku písali a ona si to pozrela a zasa niekoľko hodín nič.
Povedzte mi Váš názor. Akože čo ja vidím je že záujem má, lebo keby nie, nevolá ma vtedy na kávu, nesúhlasí s kinom a podobne. Ale na druhej strane nechápem to jej správanie, keď mám o niekoho záujem, nebudem ho ignorovať, no nie?
Možno riešim hlúposti, ale tak chalani som mladý neskúsený, povedzte mi čo si o tom myslite :D
Dúfam nebude veľa hejtov, ale vážne Vám poviem neviem čo si o tom myslieť.
Ďalujem
zuzanuska
Professional
Professional

Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ak si naživo rozumiete, to je super :) Poväčšine to v dnešnej dobe majú opačne, že si rozumejú len cez "písmenkovanie" a naživo je to o ničom.

Možno ju nebaví písať a možno sa jej to samo odklikáva na messengeri, že je online a pozreté (aspoň môjmu priateľovi sa to stávalo).
Ak chceš s ňou pokecať, zavolajte si. Dá sa to aj cez fb, gmail, skype..
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Áno s tým úplne súhlasím, určite sa budem radšej riadiť tým, čo je naživo ako cez net. Mne to len vkuse vŕta v hlave, že ak to teda robí zámerne že si to prečíta a neodpíše, tak prečo to vlastne robí s akým zámerom? Lebo ona sama so mnou počíta do budúcna, hovorí mi vždy keď sme spolu také že keď potom pojdeme tam, potom budeme robiť toto a podobne. Proste ráta so mnou do budúcna či už čo sa posilky týka alebo aj mimo.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja by som nepanikaril. tiez ked mi niekto napise a mam nieco rozrobene, tak nepisem hned. precitam, podvedome premyslam nad odpovedou a odpisem ked mozem. v praci mozem reagovat len cez prestavky, alebo po nej, takze ak moje smarthodinky moje pozretie si spravy na zapasti vyhodnotia ako "Precitane" tak moze nastat takato situacia.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

A neodpisuje ti na otazky alebo na oznamovacie vety ? Lebo nie kazdemu sa chce pisat na mobile, niektori ludia preferuju skor osobny kontakt alebo aspon telefon.

Ale keby si uz fakt nevedel co robit, tak jej kup ukulule (sry ale takyto meme proste treba zivit).
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

maiikY napísal:Po docvičení ma zavolala na kávu, dali sme si kávu pokecali sme, potom sme sa ešte vozili v aute, zistili sme že mame naozaj veľa spoločného.

Vy ste nejedli po tréningu? :sneaky:
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Asi máte pravdu, zbytočne to riešim. Mal by som si uvedomiť to že vonku to funguje a neriešiť zbytočnosti okolo toho, veľmi veľa rozmýšľam a potom to tak vyzerá.

No neodpisuje ani ani.. akože keď sa napríklad dohadujeme že ideme cvičiť tak odpisuje hneď, ale proste keď sme mimo že nikam nejdeme ani nič, tak neodpisuje. Napríklad aj teraz to už je 7 hodín čo pozrela správu, bola tam strašne veľa krát zelena a nič.
Napadlo ma aj to že vlastne so mnou chce riešiť len posilku, nič iné. Ale zasa na druhej strane, neplánovala by so mnou nejaké aktivity a neprijala by to kino. Takže neviem

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2020, 19:06)
fildinko napísal:

Vy ste nejedli po tréningu? :sneaky:

Iba proteín bol, jedli sme až po asi dvoch hodinách :D flakam to ja viem
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

mne to robi jeden kamarat (no homo..) ked sa o niecom bavime tak necha videne a raz som ho tak zje*al a vyslo z jeho pohladu ze neodpisal lebo to bolo zrejme alebo jasne uz vopred dohodnute abo tak , tak ci sa tebe nahodou nestava ze pisete a ty hrotis debatu tak ze uz dotycna fakt nema co odpisat ale ked si rozumiete osobne, FB a toto ani neries velmi, skor si vsimaj ci sa bavka na telefone ked ste vonku..
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Chápem. No mne neodpise aj napríklad na to že som sa jej pýtal čo budeme v nedeľu cvičiť.. proste mám pocit že si nechce písať , že chce maximálne dohodnúť fitko a hotovo..
keď sme či v posilke alebo keď sme boli vonku, mobil ani v ruke nemala. Maximálne mi ukázala nejaké veci. A vo fitku keď sme boli tak písala kamošky niečo. Bol som pri nej tak som to videl, že písala kamoške a hneď druhu správu tam mala so mnou.. (nie, nešmírujem jej telefón, ale keďže som dosť vysoký a ona malá tak som pozrel dolu a videl som všetko ) :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Prilis analyzujes. Viem, ze sa riadis tym, ze kto chce, tak si cas na odpisanie najde. To je pravda. Tiez som nedavno s jednou pisal a stretaval sa. Odpisala niekedy o den, o dva, inokedy odpisovala a pisala hodinu stale. Raz som sa jej opytal na to a zasmiala sa. Ze to nemam tak brat, ze to zalezi od casu a nalady. Ze ako zene jej pise vela ludi, odpise len kamaratkam a zvysok ignoruje. Niektorym odpise po tyzdni a inym po tyzdni zmaze spravu bez precitania, aby jej to nesvietilo. Ze mi radsej zavola ako napise. Zavolala ma na kavu, von a potom dalsi den nevedela odpisat. Potom som pochopil, ze to robi asi bezne a nemozem pozerat na zelenu bodku na Facebooku, lebo sa len trapim. Kludne jej to oplat, ze ak ti napise, ze to precitas o 3 hodiny a odpises o dalsie 3 hodiny. Nemozes sa z nej hned roztopit, ak ti napise a do minuty opisat, pretoze potom zisti, ze ta ma omotaneho ako psika na spagatiku.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Prilis analyzujes. Viem, ze sa riadis tym, ze kto chce, tak si cas na odpisanie najde. To je pravda. Tiez som nedavno s jednou pisal a stretaval sa. Odpisala niekedy o den, o dva, inokedy odpisovala a pisala hodinu stale. Raz som sa jej opytal na to a zasmiala sa. Ze to nemam tak brat, ze to zalezi od casu a nalady. Ze ako zene jej pise vela ludi, odpise len kamaratkam a zvysok ignoruje. Niektorym odpise po tyzdni a inym po tyzdni zmaze spravu bez precitania, aby jej to nesvietilo. Ze mi radsej zavola ako napise. Zavolala ma na kavu, von a potom dalsi den nevedela odpisat. Potom som pochopil, ze to robi asi bezne a nemozem pozerat na zelenu bodku na Facebooku, lebo sa len trapim. Kludne jej to oplat, ze ak ti napise, ze to precitas o 3 hodiny a odpises o dalsie 3 hodiny. Nemozes sa z nej hned roztopit, ak ti napise a do minuty opisat, pretoze potom zisti, ze ta ma omotaneho ako psika na spagatiku.

Presne toto som potreboval počuť. Ono ja chápem že pracuje študuje tak isto ako ja, ma toho veľa. Ale ja mám takú prácu kde v podstate mám čas byť na mobile a písať si, takže preto som možno takto mentálne nastavený. Každopádne máš pravdu, zatiaľ vždy odpísala alebo sama napísala aj keď po dni. Kašlem teda na to, sústredím sa na to čo je vonku a nebudem riešiť sociálnu sieť :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ono to čo heker naznačuje že jej to oplať , podľa mňa zavisi od povahy danej osoby či je schopná (teda ty maiikY) robiť alebo nie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mne pride divne toto riesit, bud rad, ze vobec na socialnej sieti je a mozes jej aj tymto sposobom pisat, ak si rozumiete nazivo nemas dovod riesit socialne siete, nie kazdy si na nich zaklada, ja tiez neodpisujem, ak niekto nieco chce ozve sa, odpisujem len ked sa nieco dolezite riesi, nejake pokec veci ma fakt nelakaju, tiez preferujem osobny kontakt, no neznamena to, ze ma clovek nezaujima. tot vse.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ja to riešim preto lebo som do teraz vždy keď niečo riešil s babou tak sme si aj písali aj boli vonku. Proste vždy sme si vymenili správu keď sme tam boli a hotovo. Len pri tejto mám kvôli tomuto take zmiešané pocity. Ale nechám tomu čas, uvidíme ako to sa všetko vyvinie vonku, nebudem si robiť vrásky písaním si :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ja dakedy aj týždeň odpisujem, keď som zavalený robotou a nestíham držť v hlave také veci :D Takže sa vôbec tým nezaťažuj. Keď ťa to trápi, tak sa jej na to spýtaj a budeš vedieť. Keď ťa trápi, ako na tom ste, tak tú tému otvor a budeš vedieť.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja ked nieco robim/som v praci, tak spravu si precitam a premyslam nad nou, ale odpisem az po par hodinach. Nedavno som si pisal s jednou takou, ze stale na mna tlacila v zmysle, ze "nenavidim ked si precitas spravu a neodpises", "preco neodpisujes", "kde si", "co robis" atd. Baba mala cez 20, tak trochu nechapem jej spravanie z mojho pohladu. Ale chapem, ze niekomu to bude vyhovovat. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak to uz je ina generacia, chapem ze ti to pride divne. ja som podobny, textova sprava je nieco co ma nizku prioritu, co posielas lebo to neni dolezite a neocakavas odpoved okamzite, respektive diskusiu. pokial chces nieco dolezite, zavolaj.
ty si mozno zvyknuty vsetko riesit cez spravy tak ti to pride divne. alebo tam mozno vidis nejaky postranny umysel, pokial sa ti paci a chces sa s nou stretavat tak je normalne ze myslienky ti zacnu utekat do vsetkych kutov. "co ak mi neodpisuje lebo je s priatelom a nechce aby nieco zistil"... take veci fakt netreba riesit, treba sa riadit tym co mas, chce sa stretavat, rozumiete si, tak si to uzivaj :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hodinové vypisovačky v kuse ma bavili možno tak v tínedžerských rokoch, ale dnes by som bol na tvojom mieste skôr rád, že sa nezaujímaš o babu, ktorá vyžaduje dostupnosť a okamžitú reakciu na správu 24/7. Moja bývalka si na tom strašne zakladala a keď sme neboli spolu, tak doslova vyžadovala každodenné aspoň hodinové hovory, z ktorých ma išlo rozdrapiť kvôli toľkému množstvu strateného času. No a keď som jej po hodine oznámil, že už musím končiť, tak sa ešte dokázala aj uraziť :D

Toto fakt nechceš, buď rád, že tá ženská má aktívny a zaneprázdnený život a nemá čas riešiť takéto chu**** ako mladé baby, ktoré sa nudia. Rozhodne by som jej správanie nebral ako nezáujem, čo ti aj potvrdzuje na osobných stretkách...
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Máte pravdu chalani, tiež si uvedomujem že riešim somariny a zbytočne si lámem hlavu nad takýmito vecami. V podstate vtedy začali pochybnosti, keď sme prešli z instagramu na FB. Na insta sme si písali o dosť častejšie, v podstate skoro stále.
Ale hej netreba sa tým trápiť. Tak ona pracuje študuje čiže toho má naozaj veľa, ja to všetko chápem. Zvyknutý nie som preto lebo keď som mal predtým babu tiež si zakladala na to že písať si a vkuse byť v kontakte, nejako som si na to zvykol :D
Každopádne teraz som urobil to, čo mi tu niekto radil. Napísal som jej či ideme cvičiť, nemôže lebo je v práci. Tak som povedal že keď bude chcieť ísť v nasledujúce dni, nech sa ozve. Napísala že keď tak mi dá vedieť .. a ja som už neodpisoval, nechám to tak a sám som zvedavý či napíše alebo nie.

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2020, 7:18)
Posielam aktualizácie :D
V prvom rade, ozvala sa o deň, išli sme spolu cvičiť a všetko bolo ok. Ráno sme boli, poobede sme boli zasa vonku. O deň na to ma zasa volala von, proste každý deň chcela niekam ísť. Potom o deň sme boli cvičiť, po cvičení zasa vonku na chvíľku. Jej písanie sa zmenilo, písala mi strašne veľa, vkuse celé dni mnoho správ. Až do utorka. V pondelok večer zasa začala ignorovať.. došli sme z posilky, trosku sme si písali zasa ma volala ma nejakú párty v piatok a potom už ignor. Ráno som si mašieľ ešte správy, odpisal som a ona už potom nič. Napísal som jej či ideme von, ona že keď tak aj cvičiť ja že cvičiť nejdem lebo som proste cvičil už 5 dni po sebe :D.. od toho momentu ako som jej poslal správu na messengeri, už sa jej ani nedoručila (znamená že si dala ignorovať moje správy) .. o deň som jej ešte ráno písal iMessage, či ideme cvičiť.. poobede odpísala že ona je v posilke že mám ísť. Skončil som v práci, išiel cvičiť a bola tam s kamoškami, išla ale cvičiť so mnou.. odcvicili sme si.. chcel som sa jej opýtať prečo vlastne ignor na tie správy ale vkuse tam niekto bol s nami... takže som sa nepýtal nič.. potom som jej vever napísal že nech sa ozve keď bude doma, niečo sa chcem opýtať.. odpísala včera ráno, že čo som chcel riešiť.. keďže som bol v práci a mal som robotu, neodpisoval som jej na to.. okolo 12 mi prišla ďalšia správa, že citujem: hmm .. a druha : tak teda nič :D... o asi 15 minút som odpísal že nemal som čas, že či nemôžeme zavolať a pokecať.. žiadna odozva, tal som jej napísal všetko čo som chcel, teda sa opýtal prečo ignoruje čo sa stalo.. ale už ani iMessage nebol doručený, čiže pravdepodobne dala blok :D
Ako naozaj nechápem čo som urobil, čo sa stalo...
Možno sa znova ozval bývalý a ona je z toho hotová, alebo neviem.. proste sa cítim ako v zlej telenovele :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ako nezainteresovaný človek mi príde že na ňu strašne tlacis, veď jej v kuse vypisuješ daj jej chvíľu pokoj ona sa ti ozve sama, očividne ta neberie tak ako ty ju tak sa s tým zmier :)
a zvykni si byť častejšie bez nej lebo začala karanténa a už ani nemáte kde chodiť ;)
Napísať odpoveď