Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Jedine ako moja bývalá spolužiačka zo základnej, ktorá šla domov s plačom pretože získala na písomke dvojku namiesto jednotky.
-
javatar
Hardcore addict
Terepin: Take spravanie by vacsinu ludi zabilo. A som si isty, ze to dost ludi aj zabilo. Takto sa nespravaj. Je to dlhodobo neudrzatelne. Kratkodobo by to z teba urobilo schopneho politika.
v prípade big failu v živote by nasledovalo čo ? lano v kupelke ?Terepin napísal:Ja si pod tým predstavujem vždy byť v strehu ako vystupujem na verejnosti, vždy pôsobiť vyrovnaným, profesionálnym a sebavedomím dojmom, nikdy nepoľaviť v snahe ísť za svojím cieľom hoc aj cez mŕtvoly, byť najlepší z najlepších za každú cenu, nikdy sa neuspokojiť s ničím iným, ako absolútnym úspechom, nie len vyhrávať, ale aby aj ostatní prehrávali, a pod. To je definícia ísť na 100%, ísť na doraz.
na nieco take potrebujes mat specificku povahu a to nemas ani omylomTerepin napísal:Ja si pod tým predstavujem vždy byť v strehu ako vystupujem na verejnosti, vždy pôsobiť vyrovnaným, profesionálnym a sebavedomím dojmom, nikdy nepoľaviť v snahe ísť za svojím cieľom hoc aj cez mŕtvoly, byť najlepší z najlepších za každú cenu, nikdy sa neuspokojiť s ničím iným, ako absolútnym úspechom, nie len vyhrávať, ale aby aj ostatní prehrávali, a pod. To je definícia ísť na 100%, ísť na doraz.
ale keby si fungoval aspon na 30 %, tak by si sa v zivote posunul dalej
pracuj na sebe, este nie je vsetko stratene
Nemuselo by byť v kúpelke.japaja napísal:
v prípade big failu v živote by nasledovalo čo ? lano v kupelke ?
oh manTerepin napísal: Nemuselo by byť v kúpelke.
-
phatres1994
Star
Caute...pisem si uz vyse mesiaca s jednou babou, (pisem je obrazne povedane
) Napiseme si tak raz za tyzden, resp ja jej necham spravu...ona ju precita hned ale odpise o tyzden a takto dookola. Vyhovara sa na pracu, ze nema cas, nechodi tu, nema notifikacie zapnute, ale akonahle jej napisem, do hodinky si to precita
Debata je fajn, vypytuje sa aj ona, dokonca mi napisala, ze jej pridem velmi sympaticky. ked som ju poprosil o iny kontakt, kedze ako tvrdi nechodi sem, tak mi odpovedala, ze az tak sa nepozname a nemam tlacit. Co vy nato? Takato intezita je v pohode? Ja som skor zvyknuty na nieco rychlejsie, celkom ma to vytaca 
-
yoggy
Nieco podobne som zazil. Pisali sme si par mesiacov a medzi mojou a jej spravou to bolo aj 2 tyzdne. Ale boli to strasne dlhe texty. (casto aj dvakrat maximalny limit na jednu spravu
) Dlhe texty som nepisal len ja, ale aj ona...
No a skoncilo to tak, ze som ju stale pozyval von a ona nic a raz ma to nastvalo, tak som jej napisal, ze ci sa ma realne zaujem stretnut a ona ze nie, ze len citila moju potrebu sa vyrozpravat. A ze ja nie som vadny, ale ze chyba je v nej.
Odvtedy ked si s nejakou pisem a do tyzdna sa nestretneme, tak kaslem na nu. Uz som moc stary na take nezavisle pisanie
No a skoncilo to tak, ze som ju stale pozyval von a ona nic a raz ma to nastvalo, tak som jej napisal, ze ci sa ma realne zaujem stretnut a ona ze nie, ze len citila moju potrebu sa vyrozpravat. A ze ja nie som vadny, ale ze chyba je v nej.
Odvtedy ked si s nejakou pisem a do tyzdna sa nestretneme, tak kaslem na nu. Uz som moc stary na take nezavisle pisanie
-
phatres1994
Star
Presne to pocitujem, niekedy by som len najradsej napisal, cau pod von a ked nepojde kaslem nato 
že baba má rozum a nechce byť nadmieru otravovaná a kontaktovaná. Takto to má pod kontrolou. Vôbec sa jej nedivím.phatres1994 napísal: Co vy nato?
-
phatres1994
Star
Dovolim si nasuhlasit, v takom pripade by nebola na zoznamke aktivna, popripade vobec nenadviaze kontakt. To je take, ako ked zacnes varit kolac, jeden tyzden nakupis, dalsi spravis cesto a kym ho dokoncis uz nanho nemas chut. Nie je to zasa baba, ktora sa foti o zrkadlo a zbiera si lajky, tieto ja preskakujem. A za dalsie, tym chces povedat, ze ja nemam rozum, lebo chcem plynulejsiu konverzaciu?baldorex napísal: že baba má rozum a nechce byť nadmieru otravovaná a kontaktovaná. Takto to má pod kontrolou. Vôbec sa jej nedivím.
Zober si že ty si píšeš s x babami, ale babám píše 10 násobne viac chlapov.
Jej správanie nie je nič nové. Je viac možností, buď iba zabíja čas a nudu a nikdy sa s tebou nestretne.... Alebo je to len akýsi filter, cez ktorý keď prejdeš a budeš trpezlivý, tak budeš odmenený
... Alebo je to teplý chlap a stretnúť sa nechceš 
Jej správanie nie je nič nové. Je viac možností, buď iba zabíja čas a nudu a nikdy sa s tebou nestretne.... Alebo je to len akýsi filter, cez ktorý keď prejdeš a budeš trpezlivý, tak budeš odmenený
-
yoggy
Tak preco to nespravis? Ty si nesmrtelny, ze ti nevadi stracat na niekom cas?phatres1994 napísal:Presne to pocitujem, niekedy by som len najradsej napisal, cau pod von a ked nepojde kaslem nato
-
phatres1994
Star
yoggy napísal:Nieco podobne som zazil. Pisali sme si par mesiacov a medzi mojou a jej spravou to bolo aj 2 tyzdne. Ale boli to strasne dlhe texty. (casto aj dvakrat maximalny limit na jednu spravu) Dlhe texty som nepisal len ja, ale aj ona...
Stale ti povedala, ze nie nema zaujem sa stretnut alebo sa len vyhovarala na cas? Ten moj objekt mi napisal, ze rada zajde na obed, von, no nie teraz.
Yoggy:
To je slušná teória. V praxi to bude znamenať 99% odmietnutí a to 1% bude tinder call girl, alebo vyšinutá baba.
To už bude väčšia úspešnosť pri čakaní či prejde cez "filter".
To je slušná teória. V praxi to bude znamenať 99% odmietnutí a to 1% bude tinder call girl, alebo vyšinutá baba.
To už bude väčšia úspešnosť pri čakaní či prejde cez "filter".
-
phatres1994
Star
takze ty by si cakal? Akoze v principe mi to je jedno, nezameriavam sa len na nu, ale prisla si strasne fajn, bolo by mi luto to zahodit.
Záleží čo od zoznamky čakáš.
Ja som súbežne udržoval krátkodobý aj dlhodobý front, takže som si kľudne písal s babou aj mesiac, kým prišlo k nejakým náznakom stretnutia.
Takže som bol s babou v posteli po prvom dni písania si (to boli väčšinou baby nové v meste, ktoré prišli za prácou, nemali tu ešte kamarátov a kolegov do postele nechceli, takže kde nájdu rýchly anonymný šuk?, no na zoznamke), ale aj s babou na rande na hrádzi korčuľovať po 2 mesiacoch písania si.... To boli domáce baby čo už boli ostrieľané, kdeže mali denne 100 ponúk na rýchle rande...
Samozrejme boli baby s ktorými to nikam neviedlo ani po 2 mesiacoch...
Ja som súbežne udržoval krátkodobý aj dlhodobý front, takže som si kľudne písal s babou aj mesiac, kým prišlo k nejakým náznakom stretnutia.
Takže som bol s babou v posteli po prvom dni písania si (to boli väčšinou baby nové v meste, ktoré prišli za prácou, nemali tu ešte kamarátov a kolegov do postele nechceli, takže kde nájdu rýchly anonymný šuk?, no na zoznamke), ale aj s babou na rande na hrádzi korčuľovať po 2 mesiacoch písania si.... To boli domáce baby čo už boli ostrieľané, kdeže mali denne 100 ponúk na rýchle rande...
Samozrejme boli baby s ktorými to nikam neviedlo ani po 2 mesiacoch...
ja som vzdy hned na zaciatku napisal pome von. realne, na co si na zoznamke ak sa nechces stretnut s tym druhym? cez "pismenkovanie" sa nezoznamite, mozno tak technicky, ale nic to nezmeni na tom ze realne uvidite ci medzi vami je nejaka chemia az ked sa stretnete.
nikto nevravi o sexe na prvom rande, ved chodte len na kavu, na obed ci len tak ju ist pozdravit tam kde sa zdrziava.
ja si myslim ze pokial sa dievca nechce stretnut, niekde je problem, mozno je chorobne hanbliva, mozno ma partnera, mozno pracuje od rana do vecera a nema nikdy cas. kazdopadne je to problem ktory 2 mesiace vypisovania si nevyriesi a je to problem s ktorym sa budes musiet popasovat, je otazka ci ti to stoji za to.
nikto nevravi o sexe na prvom rande, ved chodte len na kavu, na obed ci len tak ju ist pozdravit tam kde sa zdrziava.
ja si myslim ze pokial sa dievca nechce stretnut, niekde je problem, mozno je chorobne hanbliva, mozno ma partnera, mozno pracuje od rana do vecera a nema nikdy cas. kazdopadne je to problem ktory 2 mesiace vypisovania si nevyriesi a je to problem s ktorym sa budes musiet popasovat, je otazka ci ti to stoji za to.
-
starysomar
Hardcore addict
Pred viac, než 15-timi rokmi...ma upozornila mladá slečna z jedného mesta, že internet (vtedy ICQ alebo Skype, už neviem) je plný úchylov a falošných identít. Ono sa to zrejme moc nezmenilo.
-
yoggy
Nebodaj si sa na nejaku zoznamku zaregistroval? 
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2020, 21:55)
Na tinderi sa da nastavit akakolvek lokacia zadarmo. Ja som si dal vietnam a ppci, zacnem robit nejaky remote job a stahujem sa.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2020, 21:55)
Na tinderi sa da nastavit akakolvek lokacia zadarmo. Ja som si dal vietnam a ppci, zacnem robit nejaky remote job a stahujem sa.