Možno to znie jednoducho že ak sa mi nič nechce nech robim to čo ma baví, to aj robím.
Ale zasahuje to už ďalej , respektive to začalo v práci kde som zmenil oddelenie.
- 8mesiacov som čakal na školenie a chodil do prace s tym že nemožem nič robiť , chviľku je to sranda ale potom začne človeku prepinať - tak sa aj stalo.
Jako neskôr keď už som dostal zadanie že niečo zrobiť a tak , tak som mal voči tomu strašný odpor že nie som ochotný robiť.
Potom nastal problém a to bol pohľad kolegov na život/svet , uvediem priklad: nedostali sme vianočne odmeny ale dajake hmotne veci a kolegyňa zajeba**** že mohli by sme byť vďačný pričom najväčší prijem vytvára naše oddelenie. Akože skoro mi urvalo dekel keď toto vypotila zo seba..
To iste aj ďalší kolegovia , nepači sa mi ich pristup jeden robi ešte popritom druhu robotu aby dostal lepšiu hypo..jak keby mu nevadilo že firma ho nevie zaplatiť..
- (jako ja rozumiem tomu že to čo chcem robiť a ako chcem žiť , vyžaduje si to aby som chodil ešte nejake tie roky do práce)
- (jasne ignorovať ich ale su to ľudia ktorých som si obľúbil a som s nimi denne v praci čiže preberame a debatujeme o všetkom)
Niekedy to zasahuje až tak že niesom ochotný makať občas na svojom "pláne". (to sa stalo asi max 2x)
Nerozumiem tomu prečo sa to deje a prečo to tak dlho pretrvava.
Zvažoval som zmenu firmy ale keby inde zistili že som lenive hovno a moja moralka je na bode mrazu asi by som skončil na urade prace - neviem ako dlho by som sa dokazal pretvarovať že v novom korporate vidim zmysel makať na niekoho ineho a to je to čo chcem v živote robiť..(nie nieje)
Zvažoval som aj zmenu práce do smeru ktorým sa chcem uberať a to čo mi ide a viem - žial 0 ponuk.
Netuším už fakt ako s tým pohnuť , samozrejme že boli dni keď som prišiel do práce a začal som sam od seba aj pracovať a tak. (to bolo dokopy asi 3-8x s tým že som šiel spať trochu skôr pred polnocou a zobudil sa fresh a ready na nový deň)
Aktualne som tak platovo ohodnotený že nezrobim zmenu kvôli smiešným 100e.. to mi za ten risk proste nestoji.
Nejaké nápady ? Stretol sa už niekto s takýmto stavom / obdobím ?