Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Príspevok od používateľa heker »

Kto si chce pozriet Facebook, popisat s ludmi a pozriet hudbu na YouTube, tak tych 10GB mu hravo postaci. Pfedpokladam, ze vacsina ludi ma dnes doma aj tak wifi router s internetom od lokalneho providera. Alebo sa ides obhajovat tym, ze chces pozerst filmy v 4K kvalite na mobile? Stale mas moznost prejst do O2 alebo Telekomu, pripadne si vziat 300GB balik co dava vari 4ka, nikto ta v Orange nedrzi, iba ak viazanost, ktoru si si podpisal ty sam.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V Orange som celkovo spokojný, lepšie ceny mi nikto nikde nedá ako mám u nich, oproti bežným cenám platím veľmi výrazne menej, dát tiež výrazne viac oproti bežným paušálom čo sa ponúkajú aj na mobile, no dát nikdy nemôže byť dosť. :D

Štvorka, to radšej by som bol offline ako sa s tým trápiť alebo radšej platiť za reálne služby ako za fiktívne sľuby.

Keby som nebol spokojný, mal lepšiu ponuku inde a aj kvalitu tak už som inde. :D
heker
Redeemer
Redeemer

Potom nechapem tvoje frflanie. Pretoze nemuseli ti dat nic a bolo by po probleme. Takto mas 10GB a je ti malo. Nemas doma net, ci uz optiku, wifi alebo tak podobne?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mám neobmedzený net, môžem sťahovať do bezvedomia, aj v mobile mám už teraz pomerne dosť dát, mne Orange vyhovuje.

Nejde mi ani o cenu aj teraz platím celkom okolo stovky +/-, je tam samozrejme viac rôznych paušálov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a co mas doma call centrum?
heker
Redeemer
Redeemer

Tak na co to chronicke stazovanie, ze si dostal len 10GB zadarmo?
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

všetko je fajn, ale Telekom daroval 1000 GB už druhý mesiac a bez obmedzení, orange daroval 10 GB, ale vymýšľa si tam hlúpe podmienky, že je to prevažne na home office a pripadnu mobilitu nemusí tolerovať
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Kto mate fibernet od pomarancu - ako vam ide download? Mam 100/20 a download ide len 1 MB/s. Neviem odkedy, vsimol som si to az dnes rano. Zeby to obmedzili kvoli korone?

// edit: uz nic, restartoval som konvertor a router a uz to fici naplno.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Orange oficiálne ruší všetky staré paušály. Vieme dátum, odkedy začne proces prechodu k novým

Je toto pravda? Ak áno tak som asi došiel. Doteraz používam paušál Sova 10 s objemom dát síce iba 100Mb, no platím si 3€ mesačne za to, že po prekročení objemu mi rýchlosť klesne nie na 64kbps ale na 768kbps, čo mi úplne vyhovuje na všetko. Čiže vpodstate mám neobmedzené dáta za 13€. Ale ak je pravda čo sa píše v článku tak si budem musieť nájsť niečo nové. Viete mi odporúčať ktorý operátor sa teraz oplatí? Niečo s mega dátami no ideálne do dvacky.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ano je to pravda, vsetci prejdu na aktualnu ponuku ako u inych operatorov

s mega datami, teda naozaj mega porciou mas do 20 euro jedine 4rku, no tam si naozaj prever ake je pokrytie v zonach v ktorych sa pohybujes aby si nebol nemilo prekvapeny, u inych mega porciu dat zial mat nebudes do tej sumy
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Podobne uz niekolo rokov fungujem na Sova 5€ Internet Start 2€ a zvysenie rychlosti 768kbps za 3€. Dokopy 10€ za neobmedzene data. Zatial com som pozeral tak v 4ke sa do 22 zmestis, mas tam viacero variant, je to bez viazanosti takze ak mi nebude vyhovovat ich rychlost pojdem inam.
A este O2 ma Modre data 9GB za 15€ , Strieborne 18GB za 20€.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Neviem odkiaľ si nabral tie O2 paušály ale ja na ich stránke vidím Modré O2 dáta 4GB za 15€ a Strieborné O2 dáta 8GB za 20€

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2020, 15:22)
No vyzerá to tak že asi pôjdem do toho Titánového O2 smart paušálu. Kamoška mi ho vie dať za 30€. Aspoň budem mať všetko neobmedzene. 100Gb je až až a aj po prečerpaní tá rýchlosť 2Mbit/s je 2x toľko čo mám teraz čiže pre mňa vyhovujúce.

Tie objemy dát v Orange paušáloch sú výsmech.

Neviete ako je na tom O2 s pokrytím oproti Orangu? Je to asi jediná vec ktorej sa obávam.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

To porovnanie pokrytia je ťažké - kade sa pohybuješ? Ja pracovne hodne mimo "hlavných ťahov" a posledný rok je pokrytie O2 podľa mňa výborné. Dáta LTE idú prakticky všade, aj v odľahlých dedinách, aj na cestách medzi horami, kde by som to nepredpokladal.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Tiež mimo veľkých miest, prevažne dediny. Ale čo som si overoval cez stránku tak to vyzerá v pohode.

Inak ak by to niekoho zaujímalo tak volal som do Orangu a vraj to rušenie starých paušáloch je rozdelené do viacerých "vĺn". Prvá vlna, v ktorej som aj ja, štartuje 1.9.2020. A vraj majú byť zákazníci informovaní na základe SMS správ a informáciámi vo faktúre. Takže asi nie telefonicky ako mi písali na Facebooku.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

budes kontaktovany roznym sposobom, vo fakture, listom, sms spravami, opakovane az kym to aj ten nanechapavejsi nebude akceptovat :)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Oni na tych zvieratkach musia strasne prerabat. :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

prosím ťa nebuď smiešny, ak poľský orange dokáže predávať neobmedzený paušál za 12€ prečo by náš Orange na predražených paušálov prerábal?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Myslel som v porovnani s konkurenciou.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak ja neobhajujem to, ze sa meni vsetko na GO pausaly, podla mna su onicom ( a to by som zrovna ja vraviet nemal :) ) no to, ze sa ponuka meni na aktualnu je normalne, rovnako to ma pekne dlho O2 aj telekom, nikto neudrzuje historicky stare pausaly v ponuke kvoli prehladnosti a aj tym nestastnym cennikom, ano fup uz nieje, pouzival som ju kedysi tiez, zial operatory aktualne zarabaju na datach a tak to aj vyzera, hovory uz teraz nikoho moc nezaujimaju, ono ano mame mega drahe sluzby ked porovname napr polsko, no je tam ovela viac obyvatelov ktory tie nizsie poplatky platia, treba pozriet aj na to, s cenou nikto nic nespravi, zial
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Napísať odpoveď