Vôbec nie si hnusný.
Je na teba nezdravo "namotaná". Až chorobne. Čiže ak to chceš zahrať na dobrého, stále sa s ňou kamarátsky stretávať, tak ti rovno poviem, že na to zabudni. Jediná šanca pre teba je odstrihnúť kontakty, ignorovať a keď sa aj stretnete, tak prejaviť nezáujem. Skôr či neskôr jej vyfučíš z hlavy. Ak sa s ňou budeš stretávať, bude to blbé pre oboch a bude to trvať X krát dlhšie.
Mám podobnú skúsenosť a jediný obrat o 180° k lepšiemu nastal až keď si dotyčná našla nového frajera. Najhoršie je ak fungujete v spoločnej partii, vtedy je to problém.
Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Ja som mal podobný problém tiež, ale jednalo sa o bývalku, ktorá sa so mnou chcela dať naspäť dokopy. Písala mi dosť často, vyplakávala do telefónu, ale bol som neoblomný a nepodvolil som sa jej. Tiež vedela, aký je môj postoj, ale bola dosť vytrvalá.
Moja taktika bola tá, že na správy som reagoval stroho, len v rámci základnej slušnosti, ale nikdy som sa jej iniciatívne nevypytoval žiadne otázky na to, ako sa má, čo má na práci, atď. Som si istý, že pri takomto jednoznačnom nezáujme ju to skôr či neskôr prestane baviť.
Ale najúčinnejšia a najrýchlejšia taktika je úplná ignorácia a zablokovanie na všetkých sociálnych sieťach. To už záleží na tom, ako veľmi "asertívny" chceš byť a či s ňou chceš ešte v budúcnosti udržiavať kamarátsky vzťah
Moja taktika bola tá, že na správy som reagoval stroho, len v rámci základnej slušnosti, ale nikdy som sa jej iniciatívne nevypytoval žiadne otázky na to, ako sa má, čo má na práci, atď. Som si istý, že pri takomto jednoznačnom nezáujme ju to skôr či neskôr prestane baviť.
Ale najúčinnejšia a najrýchlejšia taktika je úplná ignorácia a zablokovanie na všetkých sociálnych sieťach. To už záleží na tom, ako veľmi "asertívny" chceš byť a či s ňou chceš ešte v budúcnosti udržiavať kamarátsky vzťah
Dam ti odporučanie a trik ktory 100 % funguje,... začni jej vypisovať viac krát než ona tebe napíše, double textuj, buď doterní atd. časom bude z toho otrávená a nebude s tebou nič vážnejšie chcieť mať
síce nebudeš za hajzla ale za nudneho
win win
Ako by povedal Trump: "Sounds good, doesn't work"
Chlape, keby ja tak mal na toto cas. Ale ako joke dobre.Famine napísal:Dam ti odporučanie a trik ktory 100 % funguje,... začni jej vypisovať viac krát než ona tebe napíše, double textuj, buď doterní atd. časom bude z toho otrávená a nebude s tebou nič vážnejšie chcieť maťsíce nebudeš za hajzla ale za nudneho
win win
BencY
ona je na teba namotana a ty na nu nie. Ona chape ako to je, ale niektore zeny to musia vyrazne emocionalne prezit. Tj ziadne mierne naznaky nefunguju, jedine co funguje je dorazne vysvetlenie si medzi vami, ze o nic nemas z jej strany zaujem. Alebo sa stretavajte iba na sex, ale dopredu si to takto dohodnite aby to bolo fer. Akonahle jej budes davat co i len malu nadej ze by z toho mohol byt vztah tak bude stale dufat a stale skusat.
Uplne najlepsie riesenie by bolo aby ste si to z oci do oci vysvetlili ze ziaden partnersky/milenecky vztah nikdy nebude ale ze zostanete kamarati. A teraz pozor: druha cast je, aby si potom ty znizil vasu komunikaciu postupne na uplne minimum, napr ze mas vela prace, vela inych cinnost bla bla.
Vysledok bude ze to cele bude ukoncene v priatelskom duchu ale s uplne jednoznacnym vyvinom do buducnosti. Bud k nej mily ale nasledne uplne zosekaj akukolvek komunikaciu na minimum. Takto sa vyhnes tomu aby si bol "ty ten hajzel"
ona je na teba namotana a ty na nu nie. Ona chape ako to je, ale niektore zeny to musia vyrazne emocionalne prezit. Tj ziadne mierne naznaky nefunguju, jedine co funguje je dorazne vysvetlenie si medzi vami, ze o nic nemas z jej strany zaujem. Alebo sa stretavajte iba na sex, ale dopredu si to takto dohodnite aby to bolo fer. Akonahle jej budes davat co i len malu nadej ze by z toho mohol byt vztah tak bude stale dufat a stale skusat.
Uplne najlepsie riesenie by bolo aby ste si to z oci do oci vysvetlili ze ziaden partnersky/milenecky vztah nikdy nebude ale ze zostanete kamarati. A teraz pozor: druha cast je, aby si potom ty znizil vasu komunikaciu postupne na uplne minimum, napr ze mas vela prace, vela inych cinnost bla bla.
Vysledok bude ze to cele bude ukoncene v priatelskom duchu ale s uplne jednoznacnym vyvinom do buducnosti. Bud k nej mily ale nasledne uplne zosekaj akukolvek komunikaciu na minimum. Takto sa vyhnes tomu aby si bol "ty ten hajzel"