Euro Truck Simulator 2
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro Truck Simulator 2
Moc tomu neverim. Pretoze kopa kamionov ma elektricky obmedzovac rychlosti a tak 130 asi neletel. A dalsia vec je, ze pokuty za rychlost sa davaju aj spatne. Takze ked sa zastavia niekde v Rakusku ci Taliansku, tak ti za tu rychlost moze napalit do slusnu pokutu, pripadne zaistit kamion. Bol som niekolkokrat v Taliansku, aj Svajciarsku, navyse par krat sme mali aj bicykle hore na aute a isli tak 110-120 km/h, ale vobec si nepamatam, ze by ma niekedy obehol kamion.
jj.. tú rýchlosť majú zaznamenanú aj na tachografe.. čiže pri kontrole ľahko odhaliteľné a dá sa pokutovať aj spätne ako píše hojko.
Pri najbližšej príležitosti sa skúsim pohrať s tou stabilitou, nepamätám moje aktuálne nastavenie..
Pri najbližšej príležitosti sa skúsim pohrať s tou stabilitou, nepamätám moje aktuálne nastavenie..
-
lukostrel77
Star
Ono pokuta za to je,120-130kmh is moze staci vybrat poistku(obmedzovaca),je to nebezpecne ale su taky kamionisti,teraz su uz prisnejsie kontroly a mastnejsie pokuty,moj otec pracoval vo svajciarsku cca asi 6-7rokov dozadu,na nakladnom aute iveco daily vtedy mi vravel ze tam su taky sialenci
-
hojko
Site Admin
Jednak obmedzovac nie je pripojeny na poistku, ale ide cez riadiacu jednotku bez ktorej ti auto nefunguje, co je logicke, inak by obmedzovac pripojeny samostatne cez poistku nemal ziadny vyznam. Teda starsie kamiony s normou Euro 4 ci Euro 5 sa dali spravit cez poistku, dnes to uz nie je mozne. Najma nie na tych s Euro 6 normou, pretoze je to cele prepojene z bezpecnostnych dovodov.
V Taliansku, Rakusku, Svajciarsku ci Francuzsku si davaju zalezat na pokutach, maju tam kamery, stacionarne radary ci usekove merania. A s oblubou posielaju pokuty. Pripadne pokutuju na mieste stylom, ze tebe da rovno 500 eur, zamestnavatel dostane dalsich 1500 eur, pripadne ti zabavia na 2 dni kamion za ktory platis stoji v pohode par stoviek eur. A tu pokutu ti mozu dat spatne tusim 30 dni. Vo Svajciarsku sa navyse vyska pokuty pocita z tvojej mzdy, takze neverim tomu, ze si niekto dovoli ist po Svajciarskej dialnici s kamionom 130 km/h. Netvrdim, ze sa tento ojedinely pripad nemohol stat, ale ako pisem, mohol byt fakt jediny v zivote, ktory clovek zazije.
V Taliansku, Rakusku, Svajciarsku ci Francuzsku si davaju zalezat na pokutach, maju tam kamery, stacionarne radary ci usekove merania. A s oblubou posielaju pokuty. Pripadne pokutuju na mieste stylom, ze tebe da rovno 500 eur, zamestnavatel dostane dalsich 1500 eur, pripadne ti zabavia na 2 dni kamion za ktory platis stoji v pohode par stoviek eur. A tu pokutu ti mozu dat spatne tusim 30 dni. Vo Svajciarsku sa navyse vyska pokuty pocita z tvojej mzdy, takze neverim tomu, ze si niekto dovoli ist po Svajciarskej dialnici s kamionom 130 km/h. Netvrdim, ze sa tento ojedinely pripad nemohol stat, ale ako pisem, mohol byt fakt jediny v zivote, ktory clovek zazije.
-
lukostrel77
Star
Ja som to osobne nevidel toto všetko mi otec rozpraval,co som ja zažil tak to že ma v90ke predbiehal kamion v sobotu vo zvolene (pred zvolenom na okreske ako sa ide od krupiny)
Ja som jazdil aj s manualom, vsetko mam inak nastavene na co najrealistickejsie - a isty cas som jazdil aj 90, kym som neprisiel na to ako to obmedzenie vypnut.DropDead napísal:Prepni si prevodovku na manuál a nudiť sa nebudeš. Začni si strážiť spotrebu (osobne ja v skilloch nemám vôbec pridané body do úspory a ani nemienim ich tam dávať) a nudiť sa nebudeš.
Hlavny problem je, ze ked to uz niekto vypne, je nemozne sa vratit spat, zda sa to strasne pomale, takze je potrebne zacat hrat s 90 a NIKDY obmedzenie nevypnut.
Mne sa tam nieco pokazilo, hral som to 2x od zaciatku a teraz sa mi uz od zaciatku hrat nechce.
Skoda ze neexistuje multiplayer, aby viaceri hraci hrali spolu, mohli by chatovat, komunikovat, oznamovat zapchy, zle pocasie havarie ktore by boli variabilne, viac zmien v pocasi, silny dazd, mensie zaplavy, diery ktore by sa museli obchadzat, sneh - opat viac stupnov, docasne uzavierky, obchadzky po tazkych trasach, zmixovat tam trocha zo Scania hry.
Mne tiez vadi ze na vsetko je jedno tlacidlo a tazko sa to nastavuje pre gamepad.
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2018, 19:19)
Preco? Skusal si to? Pri klavesnici to je ako 100% stabilizacia, lebo mas len plyn/brzda, vlavo/vpravo, pri gamepade mozes postupne zrychlovat, brzdit a menit smer, nie je to volant, ale je to ovela lepsie. Opat je tam problem ze to nie je dobre nastavene predvolene, je nutne sa s tym pohrat aby to islo ako ma.brm napísal:A gamepad určite nieeeee..
-
Msylcatacc
Novice
Chcem sa spýtať najal som si vodiča kúpil mu kamión a ukazuje mi ze odpočíva co mam urobiť aby začal pracovať lebo ešte nepracoval hrám euro truck simulator 2 offline nemám to kúpené ďakujem za radu
Ak je priradený v niektorej tvojej garáži a má aj auto, potom stačí hrať ďalej, on si prácu nájde sám...
-
Msylcatacc
Novice
V tej hre auto nie je je to offline hra stiahnutá
Pod autom som myslel kamión... ale môže byť, že máš stiahnutú nejakú chybnú verziu.
-
Msylcatacc
Novice
Ma kamión uvidím keď budem hrať ci začne pracovať diky zatiaľ
-
Solo_Kamen
King
nezabudni mu kúpiť náves. Pre vyšší zisk
-
typek61
Darca
Ludia poradte co mam robit.vzdy ma vyhodi na plochu, uz nemam naladu na to
https://youtu.be/XM6av9a8KYU
https://youtu.be/XM6av9a8KYU
Aktualizovať ovládače zvukovej karty ? Alebo preinštalovať celú hru ?
-
typek61
Darca
ovladace som stiahol nove nepomohlo.ale robila to aplikacia alienware sound center
zaujimave
No co jazdi este niekto? Mna to od vianoc celkom chytilo hlavne MP a ProMod to je pecka 
Ako spolupracuje Promods s rozšíreniami hry? Naposledy, keď som na to pozeral, tak to bol riadny masaker, ako to prerobilo všetko.
Ake konkretne rozsierenia mas na mysli? Mapove DLC musis mat nainstalovane ked chces pouzivat proMods napriklad...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Iberia (DLC co pridava Spanielsko + Portugalsko) uz je vonku btw
a na Steame su na zaklad + DLC 50%-70% zlavy do pondelka
Hneď vo štvrtok som si ju zaobstaral, ale ešte furt som sa tam nedostal, furt ma to ťahá do Ruska!
Inak nemáte od verzie 1.4 problém s výkonom, čo zmenili tie svetlá? Na plné detaily mi všetko pekne funguje, ale akonáhle v noci zapnem majáky (prípadne stretnem auto s majákmi), hra začne sekať. Zistil som, že musím vypnúť SSAO, aby to opäť šlo plynulo. Žeby najvyšší čas na upgrade? Mám i5-8400/16GB/GTX1050Ti
Inak nemáte od verzie 1.4 problém s výkonom, čo zmenili tie svetlá? Na plné detaily mi všetko pekne funguje, ale akonáhle v noci zapnem majáky (prípadne stretnem auto s majákmi), hra začne sekať. Zistil som, že musím vypnúť SSAO, aby to opäť šlo plynulo. Žeby najvyšší čas na upgrade? Mám i5-8400/16GB/GTX1050Ti