Son-Goku napísal:mozno blog ak mam pravdu povedat,ale ani by teoreticky nemusel byt viditelny pre net, len take blbosti pisanie si sam pre seba, nieco ako dennik.rozmyslal som nad tym, ze by som radsej platenu alternativu, aby som si to viac vazil a viac mal snahu sa ucit.
moja otazka ked ma clovek hosting co ja viem v usa(go daddy?), kanade,uk,island,alebo singapore, malo by to nejaky dopad na rychlost nacitavia webu pripadne ine nagative, ako kebyze si zaplatim hosting u websupport. posledna otazka , je lepsie si zobrat balik domena+hosting od jednej spolocnosti? lepsi support,vsetko pod jednou strechou? diki vam
Ak sa chces ucit najlepsia domena je
localhost, mas volnost v technologiach vo vstekom a nic to nestoji.
Ak ma ist o blog, alebo nieco velmi podobne, tak sam po pisani asi na 3-4 blogovacie platformy som presiel na staticky generovanu stranku, ma to mnoho vyhod (nemusis sa starat o deravy Wordpress, vsteko mas pod kontrolou, ziadna databaza, velmi vysoka richlost nacitania, prenositelnost,...).
Pouzivam
Wyam a stranku hostujem na Github pages, to, ze je tam domena druheho radu mi nevadi, lebo to je prevazne technicky blog.
Co sa tyka richlosti nacitania, tak je vyssia ako pri nahodnom Wordprese alebo Drupale vo Web Supporte (inac najlacnejsi hosting na WS je za 12€ za rok, teda bol ked som to naposledy pozeral).
Dnes by som uz pri blogoch a firemnych strankach nerozmyslal nad nicim inym ako statickou strankou alebo JAM stackom (odporucam sa nan pozriet).
Osobne chcem ale skusit
Azure Static Web App.