Čekat že se vráti?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Samo3333
Novice
Novice

Čekat že se vráti?

Príspevok od používateľa Samo3333 »

Dobrý den. Prosím vás o radu. Budou to 3 měsíce, co se se mnou přítelkyně rozešla. Samozřejmě tak jako v jiných vztazích, iv tom našem byly období, které byly jednou nahoře a jednou dole. Navzdory tomu všemu, mě náš rozchod hluboce zasáhl. Byla zmatená a nevěděla co chce. Prý mě začala brát pouze jako kamarád. Její city ke mně vychladly, ale stále mě má velmi ráda a chce být dobrou kamarádkou. Občas napíše, ale i to už pomalu přestává. Já se stále velmi trápím. Zkoušel jsem se s tím vyrovnat, ale vždy se vrátím na začátek. Dokonce si prý už hledá jiného. Myslíte, že je nějaká šance, že se časem ke mně vrátí a nějak se snažit nebo se mám na to raději vykašlat, zablokovat ji a přetrpět to? Děkuji.
Filip87
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Čekat že se vráti?

Príspevok od používateľa Filip87 »

Kašli na to, zabudni, ignoruj a choď ďalej. Nájdeš si lepšiu a uvidíš že si ani nespomenieš.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Cekat ze se vrati?... Nečakať. Hladá ineho chlapa, s tebou byť už nechce nevidí v tom perspektívu tak si hladaj aj ty inú babu a priatelstvo medzi vami dvomi bude možné až vtedy ked budete obaja zadaný. Aj to by bolo také kamaráctvo že ahoj ako sa máš, čo nové, ako ide život a to je tak všetko. Nič zvláštne by to nebolo aj tak.
Takže na nejaký dlhší čas preruš radšej s nou kontakt..športuj, medituj, zabavaj sa, spoznávaj iné ženy, bud s kamarátmi, hraj hry ak ťa to baví alebo iné záluby. Láska k nej skončí, zamiluješ sa do inej ženy.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Dva krát mi bolo hodne smutno po dvoch skončených dlhších vzťahoch.
Po rokoch...som rád, že sa vtedy skončili. Mám 34 rokov manželku, s ktorou si stále rozumieme.
Niečo musí skončiť aby sa nové mohlo začať :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zabudni na to, žeby sa k tebe chcela vrátiť. Ak ťa raz znenávidí žena a začneš sa jej protiviť, tak nie len že sa nevráti, ale nebude ťa chcieť už ani vidieť.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Možno sa vräti, ale zas to dopadne rovnako. Kašli na to :-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

vobec necakaj, vymaz, ignoruj a neries, len jedna z tisic, tu pravu najdes a ver, ze to bude okamzite vediet, vztah ktory je raz dole raz hore nieje spravny, v spravnom vtahu by mali byt hadky len male alebo nepodstatne
Napísať odpoveď