Čekat že se vráti?
Čekat že se vráti?
Dobrý den. Prosím vás o radu. Budou to 3 měsíce, co se se mnou přítelkyně rozešla. Samozřejmě tak jako v jiných vztazích, iv tom našem byly období, které byly jednou nahoře a jednou dole. Navzdory tomu všemu, mě náš rozchod hluboce zasáhl. Byla zmatená a nevěděla co chce. Prý mě začala brát pouze jako kamarád. Její city ke mně vychladly, ale stále mě má velmi ráda a chce být dobrou kamarádkou. Občas napíše, ale i to už pomalu přestává. Já se stále velmi trápím. Zkoušel jsem se s tím vyrovnat, ale vždy se vrátím na začátek. Dokonce si prý už hledá jiného. Myslíte, že je nějaká šance, že se časem ke mně vrátí a nějak se snažit nebo se mám na to raději vykašlat, zablokovat ji a přetrpět to? Děkuji.
Re: Čekat že se vráti?
Kašli na to, zabudni, ignoruj a choď ďalej. Nájdeš si lepšiu a uvidíš že si ani nespomenieš.
Cekat ze se vrati?... Nečakať. Hladá ineho chlapa, s tebou byť už nechce nevidí v tom perspektívu tak si hladaj aj ty inú babu a priatelstvo medzi vami dvomi bude možné až vtedy ked budete obaja zadaný. Aj to by bolo také kamaráctvo že ahoj ako sa máš, čo nové, ako ide život a to je tak všetko. Nič zvláštne by to nebolo aj tak.
Takže na nejaký dlhší čas preruš radšej s nou kontakt..športuj, medituj, zabavaj sa, spoznávaj iné ženy, bud s kamarátmi, hraj hry ak ťa to baví alebo iné záluby. Láska k nej skončí, zamiluješ sa do inej ženy.
Takže na nejaký dlhší čas preruš radšej s nou kontakt..športuj, medituj, zabavaj sa, spoznávaj iné ženy, bud s kamarátmi, hraj hry ak ťa to baví alebo iné záluby. Láska k nej skončí, zamiluješ sa do inej ženy.
-
starysomar
Hardcore addict
Dva krát mi bolo hodne smutno po dvoch skončených dlhších vzťahoch.
Po rokoch...som rád, že sa vtedy skončili. Mám 34 rokov manželku, s ktorou si stále rozumieme.
Niečo musí skončiť aby sa nové mohlo začať
Po rokoch...som rád, že sa vtedy skončili. Mám 34 rokov manželku, s ktorou si stále rozumieme.
Niečo musí skončiť aby sa nové mohlo začať
Zabudni na to, žeby sa k tebe chcela vrátiť. Ak ťa raz znenávidí žena a začneš sa jej protiviť, tak nie len že sa nevráti, ale nebude ťa chcieť už ani vidieť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Možno sa vräti, ale zas to dopadne rovnako. Kašli na to 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vobec necakaj, vymaz, ignoruj a neries, len jedna z tisic, tu pravu najdes a ver, ze to bude okamzite vediet, vztah ktory je raz dole raz hore nieje spravny, v spravnom vtahu by mali byt hadky len male alebo nepodstatne