mali ste už skúsenosť s obnovou účtu Google? Zabudol som heslo a myslel som si, že si ho viem predsa ľahko obnoviť, no nepochopiteľne mi Centrum zrušil záložný mail (dlho som tam nebol) a aplikáciu Google Authenticator som nemal neinštalovanú (nový telefón, no mám záložné kódy).
Teda zadal som všetky info, ktoré som vedel, no dopracoval som sa do bodu, kedy mi Google oznámil, že sa bude zaoberať mojou žiadosťou. Bolo tam možné vyplniť ešte nejaký voliteľný text. Nič som tam nenapísal.
Po štyroch dňoch mi prišiel mail, že neveria, že to je môj účet a že potrebujú ďalšie info. Tak som zopakoval proces a do textového poľa začal písať ,,príbeh". Avšak v istom bode som ho nechtiac nedokončený odoslal. Vzápätí som proces zopakoval a napísal už celý príbeh, kde som im spomenul kopec info o účte. Prišla mi však po ďalších 3 dňoch odpoveď, že stále potrebujú viac info. Teda myslel som si, že asi riešili len tú žiadosť s nekompletným príbehom. Teda proces som zopakoval a vložil som tam celý príbeh.
Mám však obavu, že ten môj sloh nikto nečíta. Je v slovenčine, lebo celé to prostredie a aj komunikácia s Google (určite len automat) je v slovenčine.
Otázka: Mali ste prosím s takouto žiadosťou o obnovenie účtu skúsenosť? Podarilo sa vám k účtu následne získať prístup. Veľmi by ste mi pomohli s vašimi radami a typmi.
Vopred ďakujem