ephramko
Tak ale ja zuzenu predkozku vobec nemam o to ide, obriezka sa robi v tychto pripadoch. ja mam opakujucu sa hnisavu balaopostitidu tak 1-2x do 2 mesiacov, navyse mam stale neinfekcne(psoriaticke) loziska na penise, napr pouzivam imacort a vzdy ako to odzneje tak do 4 dni to tam mam zas a tak stale dookola, nie je iste ci to lozisko po obriezke uplne vymizne, navyse tiez som si pisal s vela ludmi ktori obriezku podstupili no nie vsetci ju vychvaluju, niektorym odstranila citlive zakoncenia ktore su na predkozke a znicila tak sexualny zivot a viem ze ak podstupim obirezku uz to nevratim spat, preto skor hladam pricinu problemov ako len odstranenie nasledkov chirurgicky( ako ma dnesna medicina vo zvyku)
To je dobry napad s tym prostredim, ako so stravou moc zatial nespravim, pretozer som financne dost obmedzeny, no to prostredie by som mohol pozriet no zatial som si nevsimol zmeny, aj ked som siel do zahranicia cez zimu a bol som v uplne inom prsotredi, mal ine obliecky veci, praci prasok, tak ziadnu zmenu som nespozoroval, skor k horsiemu.
Ja rozumiem ze zacnu ucinkovat neskor, je mi to jasne, ide o to ze ja tie chemicke lieky neznesiem, mam take vedl ucinky ze to musim po par dnoch vysadit, najhorsie to mam pri SSRI a SNRI type, to sa citim ako nafetovany, nespim a mam nauzeu cely den, to sa proste nedalo brat dalej. Neviem mozem skusit este nejake, no tato chemicka cesta sa mi moc nepozdava, mozno ze sa mi psych trochu polepsi, no ta synteticka naloz pre telo

skor este viac zhorsi travenie a kozne problemy.
Skor ide o to ze nikto necaka ze sa to vyriesi hned, skor su ludia nespokojni s ucinkom AD, su slabe neucinne, nie vsetky funguju tak ako maju, dost tam zohrava aj placebo, tu to krasne popisuje jeden cz psychiater. Je to biznis hlavne.
https://video.aktualne.cz/dvtv/svarc-le ... 590604f2e/