V relácii extrémny držgroši bola pani, ktorá tieto žmolky zo sušičiek používa ako tampóny na čistenie pleti.DEVZYO1G napísal:vybrat filter so zmolkami je zalezitost tak 5 sekund, vacsinou sa z nich vyformuje taky maly vankus ktory drzi pokope
Susicka bielizne - pouzivate ?
Re: Susicka bielizne - pouzivate ?
v zimnych mesiacoch tu na ostrovoch na nezaplatenie. problem je, ze ked som nechal nieco so sa nema susis tymto sposobom, tak sa to zmesilo. teraz uz viem, ze po vyprati take veci musim susit na susiaku.
U nás tiež v zime je sušička benefit. Máme ju s práčkou na balkóne a cez zimu krásne vyhreje balkón.
balkon mate ale zasklenny nie?
Otvoreny balkon by asi susicka nevyhriala 
tak mozno maju balkon v zavetri 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Susicka by musela mat 10KW
Mame samostatne susicku AEG a vidim to tak ze asi aj pracku kupim lebo LG zasala tiect a to som ju uz komplet rozoberal kvoli tomu .
Áno máme zasklenený.
Uk je specificke, je tam vysoka vlhkost vzduchu a susenie je problem.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no par veci do susicky nedavame: drahsie a novsie tricka, kosele a sportove veci. inak asi vsetko.
-
guess.whoo
Redeemer
preco nie sportove veci? ci nemyslis polyesterove tricka a climacool veci?
ja tam davam vsetko okrem štucni na futbal..sa mi zbehli tak, ze sa spotim uz pri obliekani
ja tam davam vsetko okrem štucni na futbal..sa mi zbehli tak, ze sa spotim uz pri obliekani
Vsak športové veci sú skoro suché už z práčky.
Presne tak, das zmykanie 1400-1600ot a je to v podstate suche
-
guess.whoo
Redeemer
ja som to pochopil tak, ze sportove veci nedava lebo by sa mohli scvrknut alebo poskodit..jasne ze tricka na sport su suche hned
Ma niekto z vas kombinovanu pracku so susickou? Nejake skusenosti? Momentalne mam vstavanu pracku, ale chcel by som ju vymenit za kombi.
Počul som, ževraj sa dosť kazia a lepšie je si kúpiť 2 samostatné prístroje. Do menšej kúpelne majú výrobcovia práčku + sušičku, ktoré sa umiestnia nad seba.
Presne tak, uz som to vo vedlajsej teme spominal. Hlavne u kombinovanych neni bezne aby mala invertor (kompresor). Bez neho minie neskutocne mnozstvo vody na susenie a extremne prehrieva pradlo.
a kde ma podla vas umiestnit vstavanu pracku a vstavanu susicku osobitne?
ak ma vstavanu pracku a potrebuje znova vstavany spotrebic a chce susicku tak netreba polemizovat [emoji3]
ak ma vstavanu pracku a potrebuje znova vstavany spotrebic a chce susicku tak netreba polemizovat [emoji3]
A moze byt susicka vobec zabudovana?
moze, su aj vstavane prackosusicky, vyslovene vstavanu susicku som hadam este ani nevidel