Akým zázrakom tam mám po 12 rokoch -1€ a prečo sa neozvali povedzme už minulý rok napríklad...
Ešte za zmienku stojí, že to nie je na bývalom bežnom účte, ale na bývalom sporiacom účte...
Ako si to nakoniec vyriesil? Siel si to zrusit ako pajac na pobocku? Ak ano tak sa potom nedivim ze to na slovensku vyzera tak ako to vyzera...heker napísal: Lebo nieco lodobne mam vo VUB, nemam tam ucet pomaly uz mozno 8 rokov, aj tak mi vsak raz za cas pride sms od VUB ohladom internet bankingu a podobnych veci. Ked som volal do VUB na infolinku, tak mi povedali, ze ano, ze klientom nie som, ze ucet som zrusul uz davno, ale nezrusil som sluzbu internet bankingu a ze to musim ist urobit osobne na pobocku. Tak som sa pytal, ze ako funguje ta sluzba internet bankingu bez toho, aby som mal u nich ucet. Na to mi uz na hotline nevedeli odpovedat a ze si to mam ist zrusit teda na pobocku.
Zatiaľ čakám na odpoveď. Napísal som im, že mi od roku 2009 neposielali podľa zmluvy výpisy z účtu a neviem tým pádom identifikovať ani mi vznikol záväzok 1€. Takže ich žiadam spätne o všetky výpisy.kompi napísal:no co ako si to poriesil?