Harrison - Nepíšem, že má byť... Ale je. To čo ty považuješ za výskum ani vôbec výskum byť nemusí. Veď keď tak tvrdíš aký si mal výskum, tak mi daj názov práce nech sa na ňu pozriem (a kľudne aj tých tvojich spolužiakov)

Pretože osobne tomu neverím. Bakalárka žiadny výskum mať ani nemusí. A diplomovka by mala mať určité prvky - alebo nejakú časť, čiže nejaké meranie, porovnanie, vyhodnotenie atď. Ale výskum ? Načo je potom dizertačka ?
Empharko - škoda slov. Vidím,že čo sa týka toho absolútne nemáš prehľad. Bibliografia sa do zhody neráta ? Čestné prehlásenie sa do zhody neráta ?

Neviem skade máš takéto informácie. Pretože v mojej práci bola zhoda len v poďakovaní, bibliografii a čestnom prehlásení sa mi vidí... Takže asi tak. A neviem čo riešiš nejaké násilie na ženách a kto koho odvolal. To mi je úplne jedno, lebo on ani jeho strana a dokonca ani táto koalícia ma nezaujíma. Píšem iba o jeho diplomovke. Každý sa tu naťahuje a pritom hovno každý spraví, lebo nič spraviť s tým ani nemôže... A vyjadriť si sa mal napr. na Matoviča. Ale to mi je jasné, že Matovičov volič nenapíše nič zlé na neho. Taktiež som nenapísal ani, že by som Dankovi nechal titul, ale že by som ho neodvolával. Pretože to,či má alebo nemá titul nemá na jeho prácu žiadny vplyv. Vidím, že absolútne ani nečítaš čo píšem... Ostatné veci som písal v teoretickej rovine presne tak ako ty si začal písať o tom ako sa dohodli, kto čo kedy vydá a ako sa dohodli, žeby nemal zhodu. Lebo Empharko stal im dvom za riťou ako sa dohadovali, že všetko vie
temp - Ale veď ak komisia rozhodla, že spravil, tak je to ich chyba nie ? Či čo mal Kolár vzniesť námietku a povedať, že nesúhlasí s nimi a že si to pôjde aj tak opraviť, alebo čo ?

Zhoda bola vysoká, to nevravím, že nie. Ale reálne mu ten titul nemajú začo odobrať. Pochybila komisia, nie on, nie školiteľ. Čo sa týka tej zhody skôr to je v tom kde máš zhodu. Ak máš zhodu 10% v teoretickej časti, tak budíš. Pokiaľ nemáš tých 10% v celých stranách alebo odstavoch hneď za sebou, ale nejak rozhodené, že niekde je nejaké rozdelenie, inde nejaká veta v celom odseku a takto sa ti to nazbiera. Tiež neverím, žeby niekoho preto vyhodili. Ak je zhoda v praktickej časti, tak áno. Ale taktiež si musíš uvedomiť, že je rozdiel študovať techniku, kde má zmysel niečo písať a tvoriť a rozdiel písať nejaké somariny ohľadom kysúc. Tam je to % potom oveľa vyššie. Na práve nejakých 20% ani absolútne neriešia.
S tvojou poslednou vetou súhlasím.