Disk som vytiahol, hodil a pripojil cez sata<->usb interface k pocitacu, disk sa nacita, ma BitLockera takze ho treba odomknut, BTL kluc to prijme a disk rozsifruje a spristupni, dalej sa da pohybovat v zlozkach ale bud v nich nic nie je, alebo napise windows chybu pristupu nieco v style "skontrolujte nastavenia zabezpecenia zlozky" - nastavenia nacita a su v poriadku, napriek tomu ma nepusti dnu.
chkdisk nemohol prebehnut, utilita tvrdi ze disk ma FS "raw" (windows explorer hlasi normalne NTFS aj vidi zlozky, TCMD detto).
HDD sentinel hovori ze disk je "unhealthy" a coskoro skape uplne.
AOMEI Partition Assistant hlbkovy read-check stale prebieha a je tam dost zlych sektorov, nevyzera to ale uplne najhorsie (priloha), uvidime, ked test dobehne.
V zasade je to 1TB drive kde sa nachadza asi < 100MB dolezitych veci, ktore by som chcel zachranit. Viete hodit nejake tipy, s cim sa vam pri podobne kapajuchich diskoch podarilo este obnovit nejake data? Ked dobehnu testy skusim v tomto AOMEI Partition Assistante nieco poklikat, zatial ukazuje o tom disku najviac info a je tam vela roznych moznosti v ramci FREE verzie. Dalsi mam v plane Recuva od Piriformu, s tym som mal viac krat stastie ale zvacsa iba pri "accidental deletion" scenaroch, takze neviem ako to bude schopne si poradit v takomto pripade.
Dikes