Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tyler91
King
King

Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Príspevok od používateľa tyler91 »

To, že máme menej obyvateľov ako Poľsko, predsa nie je dôvod ponúkať službu 3 krát drahšie.
To je ako keby Tesco alebo Kaufland vzhľadom na počet obyvateľov v Nemecku a Británii predávali u nás maslo 4 krát drahšie.
Rakúsko ma necelých 9 miliónov obyvateľov a Lidl tam vie predávať 10GB a 1000min za 9€
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fildinko »

Prečo je v poslednej dobe ten Orange taký otravný, vyvoláva a ponúka paušály?
Je na to nejaký dôvod? Začína ma to už otravovať. Je to pár telefonátov mesačne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nejako musia ľudí nachytať :D
Inak - mne nevolajú, mám blokovanie otravných čísel cez jednu apku...
tyler91
King
King

ak by dali normálne ceny ako sa na 21.storočie patrí, ľudia by to kupovali samy
fildinko
King
King

tyler91 napísal:ak by dali normálne ceny ako sa na 21.storočie patrí, ľudia by to kupovali samy

Prečo by mali keď slovač je ochotná platiť za to čo nám teraz servírujú :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

fildinko napísal:Prečo je v poslednej dobe ten Orange taký otravný, vyvoláva a ponúka paušály?
Je na to nejaký dôvod? Začína ma to už otravovať. Je to pár telefonátov mesačne.
Ty mas Orange a volaju ti z Orange, alebo mas ineho operatora? Nemas starsi pausal? Teraz idu rusit vsetky stare pausaly, mozno to suvisi.

Mne kvoli pausalom nevolali uz roky, zablokoval som si to na pobocke, volania aj smsky, jedna z mala dobrych veci na Orange.

Zablokovat sa to musi u vlastneho operatora a zablokuje to aj konkurencne ponuky a smsky, konkretne mna otravovali tie s JOJ sutazami, niekedy aj 2 denne (pritom som sa do tej sutaze nikdy nezapojil), odvtedy neprisla ziadna.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mne stacilo raz Orange-akom povedat ze som v podstate ich klient - FunFon. Skusali ma prehovorit na pausal ze nemusim kontrolovat kredit. Odvtedy svaty pokoj.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Dreamer napísal: Ty mas Orange a volaju ti z Orange, alebo mas ineho operatora? Nemas starsi pausal? Teraz idu rusit vsetky stare pausaly, mozno to suvisi.

Mne kvoli pausalom nevolali uz roky, zablokoval som si to na pobocke, volania aj smsky, jedna z mala dobrych veci na Orange.

Zablokovat sa to musi u vlastneho operatora a zablokuje to aj konkurencne ponuky a smsky, konkretne mna otravovali tie s JOJ sutazami, niekedy aj 2 denne (pritom som sa do tej sutaze nikdy nezapojil), odvtedy neprisla ziadna.
Ja som mal u nich zablokovane marketingove ponuky od zaciatku a teraz mi ich par poslali. Asi im prepina alebo v tom maju bordel.
tyler91
King
King

fildinko napísal:

Prečo by mali keď slovač je ochotná platiť za to čo nám teraz servírujú :)
Už som to tu písal, v Taliansku alebo v Poľsku sa ľudia vzbúrili? či prečo tam padli ceny?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

icefiresr napísal:Ja som mal u nich zablokovane marketingove ponuky od zaciatku a teraz mi ich par poslali. Asi im prepina alebo v tom maju bordel.
Ake ponuky to boli, na Orange pausaly - nemas starsi pausal? Ako som pisal, idu vsetky stare rusit a preto priebezne posielaju sms a zrejme budu aj volat a vyjednat co najlepsi pausal (pre nich).

Prip. si sa niekde neregistroval, nezadaval si niekde svoje cislo? Oni blokuju len "vlastne" ponuky (Orange+partneri, ktori si to zrejme platia), ak ma niekto zoznam cisel, tak moze stale ponuky posielat mimo nich a to sa zablokovat neda.
fildinko
King
King

Dreamer napísal: Ty mas Orange a volaju ti z Orange, alebo mas ineho operatora? Nemas starsi pausal? Teraz idu rusit vsetky stare pausaly, mozno to suvisi.

Mám O2. Ale nestalo sa mi že by mi volali z telekomu, stále len z Orange. Skúsim sa niekedy opýtať keď budem na pobočke či sa to nedá nejako zrušiť. Lebo som spokojný s O2, čo sa týka pokrytia a služieb, aj keď si za to platím veľa peňazí (paušál + mobil).
tyler91 napísal:Už som to tu písal, v Taliansku alebo v Poľsku sa ľudia vzbúrili? či prečo tam padli ceny?
Poľsko 40 mil obyvateľov a Taliansko 60 mil ... trošku iný trh ako my. Možno preto.
tyler91
King
King

Fínsko, Rakúsko majú tiež nízke ceny... takže dôvod počet obyvateľov neobstojí
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Lenze tam nikdy nemali neprimerane vysoke ceny. Tam to predpokladam islo plynule.
tyler91
King
King

čo viem tak v Taliansku klesli ceny, ak 4.operátor Iliad priniesol volania +50GB, ostatní traja operátori znížili okamžite ceny o polovicu
Tu keby možno 4ku odkúpil nejaký veľký operátor tak by nastalo podobné "zemetrasenie"
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

cORP. napísal: 09 júl 2020, 13:52 tak ja neobhajujem to, ze sa meni vsetko na GO pausaly, podla mna su onicom ( a to by som zrovna ja vraviet nemal :) ) no to, ze sa ponuka meni na aktualnu je normalne, rovnako to ma pekne dlho O2 aj telekom, nikto neudrzuje historicky stare pausaly v ponuke kvoli prehladnosti a aj tym nestastnym cennikom, ano fup uz nieje, pouzival som ju kedysi tiez, zial operatory aktualne zarabaju na datach a tak to aj vyzera, hovory uz teraz nikoho moc nezaujimaju, ono ano mame mega drahe sluzby ked porovname napr polsko, no je tam ovela viac obyvatelov ktory tie nizsie poplatky platia, treba pozriet aj na to, s cenou nikto nic nespravi, zial
sorry za neskoru reakciu.

ja som to myslel v zmysle, ze orange tlaci ludi, aby si ten pausal zmenili - bez moznosti ponechania. V takom o2 mozes mat stale stary o2 pausal a nikto ta netlaci do noveho...
https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby ... -o2-pausal

Autoeditácia príspevku po 9 min 13 sek:
Inak celkom zaujimave, ze polsky orange ma dlhodobo strane nizky zisk...

zisk 2019:
polsky orange: 20mio E
slovensky orange: 72mio E

hmm.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Neriešili ste teraz niekto ponuku cez retenčné? Síce mi ešte platí GO30 za 15€ a jediné čo mi ponúkajú na nete je GO20 za 17,50€, tak či retenčné dáva niečo zaujímavé, alebo ešte počkám. :)
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

GO20 za 15€ plus 1GB na viac pocas celej viazanosti
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Má ešte Orange po novom nejaký paušál za 0€ - platíš iba čo spotrebuješ?

Mám tam jedno číslo, cez ktoré uskutočním do roka 1 telefonát a 1 smsku... doteraz som mal nejaký paušál WOW, za ktorý som platil 0€/mesačne... lenže teraz mi prišla sms, že od najbližšieho fakturačného obdobia mi menia paušál na Go 1€....
https://www.orange.sk/zmena
„Príprave sa starostlivo venujeme, postupne a včas všetkým zákazníkom oznámime, čo sme pre nich pripravili. Zároveň, pripravujeme ponuku aj pre zákazníkov s paušálmi s poplatkami 0 a 1 euro, ktorú im včas predstavíme,“ upresňuje Hromkovič.
Na nulový paušál sa teda asi vysrali...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

presne tak, 0 eurovy pausal uz nieje, rovnaky problem riesime aj my zamestnanci, pretoze ani pre nas internet ziadny taky zial nieje, mam viac cisiel ktore su viacmenej pekne, udrziavam ich len kvoli tomu ak by sa niekedy hodili, cize som sam nuteny tie cisla preniest bud do o2 alebo telekomu kde nulove varianty este su, najmensi co si mozes dat je go 1, alebo go biznis 0 ktory sice nema mesacny poplatok no je tam nejaky servisny poplatok 4,99 euro, pokial sa za rok na nom neuctuje ani euro navyse, to je len na ico
tyler91
King
King

https://zive.aktuality.sk/clanok/149146 ... zene-data/
Tak to som moc zvedavý ako tie paušály vylepšia
Napísať odpoveď