Ake mate auto?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
Tie sedadla mozu byt vacsi problem. Spatne zrkadla klasicky problem na A8, treba ho chytit pri vyklapani a zubky mozu naskocit do seba, pripadne sa to moze odlomit. Myslim, ze A8 nemala antenu v narazniku, ale v zadnom skle (lepene+tonovane+vyhrievane), GPS antena hore v plutvicke na streche a keyless antena (bezklucove odomykanie) bola 2x na kufrovych dverach. Predna naprava ja klasika na tomto type napravy.
-
guess.whoo
Redeemer
sedacky von a pozriet ci nie su zhorene ventilatory pripadne ulomeny kabel
heeeej pani, dakujem za ozrejmenie, ale klud
ja si viem auto opravit sam a nepotrebujem navody 
-
guess.whoo
Redeemer
-
Yos
Professional
Tak po niekolkych mesiacoch vyberoveho konania som sa konecne dockal.
Velmi spokojny s kupou, zvlast vdaka uzivatelovi mLuks za tipy a rady ohladom tohto modelu.
Velmi spokojny s kupou, zvlast vdaka uzivatelovi mLuks za tipy a rady ohladom tohto modelu.
kto sa ešte pridá? Dáme potom Hojko Proceed zraz
jedna z tých dobrých farieb, ktoré sadnú tomu autu
jedna z tých dobrých farieb, ktoré sadnú tomu autu
nadhera, mal som moznost skusit s 1.6T-Gdi a dost prijemne vozenie
Ja mam aktualne Golf 7 Facelift 2.0TDI 110kW (150hp) 340Nm a som velmi spokojny 
-
audiotrack
VIP
tieto peugeoty sa mi velmi pacia. my sme skoro kupili 5008, ale mali tak divne kombinacie motorov a prevodoviek ze sme radsej isli inam.
co hovoris na ten volant? na prvy pohlad to vypada super, aj ta idea ze digitalne budiky mas nad volantom a nie pod, ale ked volantom tocis tak je to divny pocit, ze v istom momente mas ruky tak velmi blizko pri sebe. ale predpokladam ze to je skor o zvyku.
co hovoris na ten volant? na prvy pohlad to vypada super, aj ta idea ze digitalne budiky mas nad volantom a nie pod, ale ked volantom tocis tak je to divny pocit, ze v istom momente mas ruky tak velmi blizko pri sebe. ale predpokladam ze to je skor o zvyku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kamoš ma nejaký taký peugeot a ten interiér sa mi veľmi páči, nech slúži 
Vyzerá super, je na tie budíky ale dobre vidno, napr. ak je niekto nižší alebo ak trochu sklopíš sedačku? 
-
starysomar
Hardcore addict
Pekné - nech slúži k spokojnosti 
-
audiotrack
VIP
aacid: 5008 som pozeral tiež, a veľmi sa mi páčil, až kým som nepozrel do späťáku a nevidel ten autobus za sebou. To je auto tak do garáže alebo na dvor, ale neviem si predstaviť s tým parkovať na našich sídliskach a v nákupných centrách. No a k tomu volantu - ja som presedlal z ford fiesta. Takže mozog si musí zvykať na vyšší posed, širšie a dlhšie auto, iné reakcie plynu a brzdy, automat a do toho stále niečo prehadzovať a šťukať lebo ešte zisťujem čo to vie a čo si ako nastavím, takže volant som ani nevnímal že je menší. Absolútne som si to neuvedomoval, ani pri točení pri parkovaní. Skúsim ešte zmerať s fordom, o koľko je skutočne menší, ale mám pocit že opticky sa (a hlavne na fotkách) zdá menší ako v skutočnosti je.
Hensym: toto som sa práve bál, lebo som čítal nejaké recenzie že nie každému to pasuje. Niekto si musí vybrať či bude volantom šúchať vajcia, alebo nebude vidieť rýchlosť
Ale mne to sadlo na moju výšku parádne. Nemusel som si štelovať polohy. Dal som si sedačku ako mi vyhovuje, volant k tomu ako mi bolo pohodlne, a hneď som videl aj celý display. Inač aj v každom inom aute, keď pozeráš na budíky cez volant, ich nevidíš vždy lebo volantom krútiš
Hensym: toto som sa práve bál, lebo som čítal nejaké recenzie že nie každému to pasuje. Niekto si musí vybrať či bude volantom šúchať vajcia, alebo nebude vidieť rýchlosť
tak hej, pokial clovek nepotrebuje velke auto tak je 5008 zbytocna. hlavne 3008 a 5008 su identicke mimo tej dlzky.
my sme nakoniec zobrali xtrail vtedy, lebo mal lepsiu motorizaciu (pamatam ze do 5008 vtedy davali 1.2 liter a ked si chcel 1.6 tak jedine automat a to uz bolo celkom dost penazi). ale spatne to mozno trochu lutujem, teda nemam dlhodobu skusenost s peugeotom ale nissan nie je nic extra.
ale velkostne prekvapivo nemame ziadne problemy, asi je to iba o zvyku ani extra tesne priestory (ako napr eurovea garaz) nerobia problem.
my sme nakoniec zobrali xtrail vtedy, lebo mal lepsiu motorizaciu (pamatam ze do 5008 vtedy davali 1.2 liter a ked si chcel 1.6 tak jedine automat a to uz bolo celkom dost penazi). ale spatne to mozno trochu lutujem, teda nemam dlhodobu skusenost s peugeotom ale nissan nie je nic extra.
ale velkostne prekvapivo nemame ziadne problemy, asi je to iba o zvyku ani extra tesne priestory (ako napr eurovea garaz) nerobia problem.
-
guess.whoo
Redeemer
My sme tiež prešli mesiac dozadu na niečo väčšie
chyba mi trosku výbava mondea, ale ten priestor je masakralny...včera odviezol 700kg matrosu na stavbu bez problemov 
K mojej vikendovej Impreze WRX STI 2007 pribudli dva automaty, hlavne do prace...
manzelka dostala este minuly rok nove Clio V 2019 R.S. Line EDC 130 koni
a ja som si kupil Megane IV GT 2017 EDC 205 koni
Pracujeme sice v jednej firme, ale mame rozdielne casy prichodov/odchovov (skolka atd..)
Modru mam proste rad
manzelka dostala este minuly rok nove Clio V 2019 R.S. Line EDC 130 koni
a ja som si kupil Megane IV GT 2017 EDC 205 koni
Pracujeme sice v jednej firme, ale mame rozdielne casy prichodov/odchovov (skolka atd..)
Modru mam proste rad
-
starysomar
Hardcore addict
Krásna hračka