Čo hráte Práve teraz?
Re: Čo hráte Práve teraz?
Batlle royale v štýle japonskej show Takeshiho hrad (starší si budú pamätať). Ľudia sa snažia dostať na koniec cez rôzne prekážky. Postupne to vyraďuje ľudí, ktorí sú najpomalší alebo sa im nedarí prekonať prekážky. Celkom sranda. Dosť netradičný nápad v battle royale žánry.
https://store.steampowered.com/app/1097 ... _Knockout/
https://store.steampowered.com/app/1097 ... _Knockout/
-
lekoklatik
VIP
Hej to je teraz Free pre PS+
Mozno sa to nezobrazuje v ponuke PS+, tak treba ist do shopu a vyhladat.
Mozno sa to nezobrazuje v ponuke PS+, tak treba ist do shopu a vyhladat.
Ale dosť rýchlo to prestane baviť. Levelov je málo a okrem toho, že človek beží a môže niekoho trošku poťahať, tak sa tam nedá nič iné robiť. Plus majú preťažené servery, ktoré sú každú chvílu offline alebo im padajú...
Ja som teraz dohral Desperados III. Veľmi podarená hra. Nepamätám si kedy som naposledy prešiel nejakú hru lebo ma už ani nebavia. Ale toto ma veľmi chytilo.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pred par dnami vysiel Serious Sam 4, tak teraz bawim to. je to taka Beckova verzia Doomu. ale da sa na tom pekne vyblaznit. paci sa mi ze zachovali rozlahle otvorene prostredia ako si pamatam zo starsich verzii.
Dlhšie tu nikto nič nepridal, tak pridám ja. Nedávno som kúpil cez Epic Games Store Crysis Remastered Trilogy za cca 28€.
Keďže prvú časť som nikdy nehral (hral som len Warhead), tak som si konečne vyskúšal aj prvú časť. Podľa Epicu som v hre strávil cca 10 hodín hrania. A pritom mi tá hra prišla taká krátka. Teraz som niekde pri konci Crysis 2 Remastered. A hra je presne taká, ako si ju pamätám z pred cca 10 rokov. I keď, po grafickej stránke to bude teraz asi lepšie ako pred tými 10 rokmi.
Keďže prvú časť som nikdy nehral (hral som len Warhead), tak som si konečne vyskúšal aj prvú časť. Podľa Epicu som v hre strávil cca 10 hodín hrania. A pritom mi tá hra prišla taká krátka. Teraz som niekde pri konci Crysis 2 Remastered. A hra je presne taká, ako si ju pamätám z pred cca 10 rokov. I keď, po grafickej stránke to bude teraz asi lepšie ako pred tými 10 rokmi.
Na jar ma chytilo Cities Skylines a furt to trvá, nechápem! Podľa steamu 769 hodín..
Brm, co to je? Nieco na sposob Sim City?
heker.. áno, len podľa mňa niekoľkonásobne lepšie aj vďaka tone dostupných módov s vylepšeniami...
Napríklad video len so základnými módmi od jedného týpka: https://www.youtube.com/watch?v=-k7AMu4i6Tw
Napríklad video len so základnými módmi od jedného týpka: https://www.youtube.com/watch?v=-k7AMu4i6Tw
Super People (open beta)
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja hram hry ktore som v case vydania nejako ignoroval, prechadzam to vsetko na konzolach, kedze pri pc som vacsinu casu pracovne, aktualne som si kupoval gamepass k Ac odyssey, kedze povodna hra ma bavila, nasledne som zacal hrat aj Ac origins, no hrozne ma stvalo locknutie na 30fps, kedze posledne dni ohlasili update na 60fps tak som sa vratil do odyssey prave cez ten season pass, cakam na stalker 2, kedze bude v cz to nesmiem vynechat, na pc hram stale v podstate len BF 5 a PUBG, nic ine ma nejako nechyta aktualne
Nejak ma chytila Forza Horizon 5 ; skvelá hra, v ktorej sa dá robiť ozaj čokoľvek, čo sa áut týka.
vo forze horizon 5 mam uz cez 200 hodin nahratych 
pre mna je to idealna hra, predtym som vela casu stravil v stvorke a predtym este chvilu aj v trojke. skusal som hrat aj forza motorsport ale sice to ma trochu lepsiu fyziku, respektive sa tam lepsie jazdi tak som tam nevedel tolko vydrzat.
aktualne ale viac menej zapinam len ked treba porobit weekly challenges, lebo uz mam porobene skoro vsetko co ma zaujima a zapnem si to ozaj len ked mam chut si zajazdit.
ale inak zase rozmyslam ze kupim volant
ked vysla stvorka tak som kupil, len na to nebolo moc miesto kde to skladovat a predsalen je to taky velmi jednoucelovy hardware...
pre mna je to idealna hra, predtym som vela casu stravil v stvorke a predtym este chvilu aj v trojke. skusal som hrat aj forza motorsport ale sice to ma trochu lepsiu fyziku, respektive sa tam lepsie jazdi tak som tam nevedel tolko vydrzat.
aktualne ale viac menej zapinam len ked treba porobit weekly challenges, lebo uz mam porobene skoro vsetko co ma zaujima a zapnem si to ozaj len ked mam chut si zajazdit.
ale inak zase rozmyslam ze kupim volant
Môžme niekedy zajazdiť ja som len taký príležitostný hráč, nick begbeee na xbox
Ja som skoro dokončila Hogwarts Legacy. Vedeli by ste poradiť hru, ktorá je podobná Hogwarts Legacy alebo The Witcher?
ktorykolvek Assassin's Creed?
Cyberpunk 2077 je plus minus witcher v buducnosti.
stary Skyrim samozrejme ak si nahodou nehrala.
Starfield je vesmirny skyrim.
Spiderman je hra uplne na styl Hogwarts Legacy.
ja teraz hram Indiana Jonesa, velmi sa mi to paci.
Cyberpunk 2077 je plus minus witcher v buducnosti.
stary Skyrim samozrejme ak si nahodou nehrala.
Starfield je vesmirny skyrim.
Spiderman je hra uplne na styl Hogwarts Legacy.
ja teraz hram Indiana Jonesa, velmi sa mi to paci.
Starfield je blbost. Sice openworld ale skoro bez deja.
Indiana Jones je dost cutsceenova hra. Niekomu to ale moze stacit
Indiana Jones je dost cutsceenova hra. Niekomu to ale moze stacit
Hogwarts Legacy som hral presne o takomto case pred rokom, krasna vianocna atmo v tej hre, aj ked to nie je o Vianociach.. ale ten svet mi to velmi evokuje.wewka napísal: 14 dec 2024, 12:58 Ja som skoro dokončila Hogwarts Legacy. Vedeli by ste poradiť hru, ktorá je podobná Hogwarts Legacy alebo The Witcher?
Cize hladas 3rd person fantasy rpg v otvorenom svete.
Mozem odporucit toto.
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Origins
Zvlast Odyssey je moja laska. Musim dat zas replay.
Ak vynechame open-world, tak fajn je
God of War
A ak open world rpg, ale nie fantasy, tak moja absolutna laska je Mad Max
Trochu ine fantasy rpg je aj Dragon Age seria, naposledy som hral Veilguard – nie je to ale open-world a nie si sám.
Starsie, ale dobre fantasy RPG su Gothic 1, 2, 3., ciastocne aj Risen
ani ja som pri tom dlho nevydrzal ale su ludia co tam s radostou stravili stovky hodin.
ja mam sice odohranych len nejakych 15-20 hodin ale s tymto nemozem suhlasit. urcite tam nie je viac cutscen ako v hrach ako assassins creed, far cry ci hogwards legacy.
rozdiel je skor v tom ze to nie je tak uplne open world takze ten pribeh sa sype trochu rychlejsie, ziadne nudne questy v style "nazbieraj 15 kvetiniek" alebo "vycisti piatu uplne identicku zakladnu".
podstatne viac casu ako v cutscenach som stravil riesenim hadaniek, ktore su tam fakt super.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
forza 5 na xboxe