No hneď ako som sem napísal príklad tejto akcie tak ma napadlo že som to nemal písať lebo ma hneď oprávnene vysmejete

. Jasne je to riziko a nečakám že cena akcií bude na all time high ale aj tak si myslím že ešte do 4 rokov dá hodnotu okolo 100 dolárov, kamené predajne majú stále svoju obrovskú klientelu a budú tu aj popri eshopoch, ľudia si tam stále chcú ísť "oddýchnuť" a hlavne korona kríza tejto cene ešte viac dopomohla aby padla cena. Ale ešte si počkám aby trochu padla cena pri druhej vlne korony a kúpim ich iba pár. Ak to skrachuje a padne na nulu tak sa s toho nezrútim, nečakám že ma akcie budú živiť.
Inak vlastním akcie Dynacor Gold ešte pred extrémnym rastom zlata a rád by som niečo prikúpil aj keď ťažko povedať či už nie je neskoro, kupoval som keď boli o polovicu lacnejšie a ešte k tomu to musel zrovna nedávno Warren Buffett nakúpiť a spraviť tak tomu reklamu.
Southern Copper Corporation, Alphabet Inc Class, možno Gazprom a chcel by som si trochu zašpekulovať s Virgin Galactic, ktorej začínajú ľudia až moc veriť a rád by som sa zviezol na bubline ako pri Tesle. (vesmírne lety, nadzvukové lietadlo...)