Diskusia:Pravidlá slušného správania, bontón-ako na to.
Re: Diskusia:Pravidlá slušného správania, bontón-ako na to.
Podľa mňa hostiteľ určuje.
Tiež neprirpavis jednému chlebíčky, druhému pagáče a tretiemu koláče len pre to, že vieš že im to chuti. Rovnaký mess ako keď každému lievas osobitne.
Takže napríklad, mám tu vynikajúci rum dáte si ? Prípadne môžem ponúknuť tokajské vinko. Nechceš môžeš piť vodu. Je to podla mňa rovnako neúctivé vyberať si ako keď si vyberala jedlo, čo ti má dať.
Ale možno sa mýlim, pre to sa pýtam.
Tiež neprirpavis jednému chlebíčky, druhému pagáče a tretiemu koláče len pre to, že vieš že im to chuti. Rovnaký mess ako keď každému lievas osobitne.
Takže napríklad, mám tu vynikajúci rum dáte si ? Prípadne môžem ponúknuť tokajské vinko. Nechceš môžeš piť vodu. Je to podla mňa rovnako neúctivé vyberať si ako keď si vyberala jedlo, čo ti má dať.
Hostiteľ ponúka to, čo si myslí, že je najvhodnejšie
Ak hosť prinesie niečo lepšie, otvorí sa to
Aspoň tak nejak to hovoril Spacek
Ak hosť prinesie niečo lepšie, otvorí sa to
Aspoň tak nejak to hovoril Spacek
Thanks! That's my boy!
.
.
.
.
Kto je kur*a Spacek?
.
.
.
.
Kto je kur*a Spacek?
To nikto netvrdi, ja tiez ponukam len z toho co mam doma. Ale ja nie som vyberavy a obcas mam chut aj na zmenu. Takze v minibare bezne drzim rozne druhy alkoholu. A ked pride navsteva, tak sa pytam kto si co da podla toho co mam. Nie ze niekto si povie ze chce Becherovku a ja ju pojdem zhanat.begbeee napísal:Podľa mňa hostiteľ určuje.
A ked som na navsteve, tak by som cakal volbu aspon v medziach vino-vodka-nieco tmave.
No ako pozeram tak u teba je skor problem s poctom flias/ludi a to ti musim dat za pravdu. K nam chodia vacsinou 2-3 dospeli, takze tych flase su vzdy tak 2-3 (vzdy sa niekto zhodne). Ak k vam pride 6 ludi a kazdy chce nieco ine tak je to bordel. A je to potom aj o slusnosti hosti, ked som na takej akcii a vidim ze vacsina ludi pije kapitana, tak sa pridam a nebudem vymyslat ze prave dnes by som si dal nieco ine co nikto iny nepije.
Presne o tom hovorím. Nemám problém hosťom vyhovieť, ale začína mi to liezt na nervy. Jeden slope biele, druhy červené (tam ich rozlisovacia schopnosť končí), tretí len borovičku, štvrtý bylinné likery a do toho ešte jeden pije iba kofolu.. za to hovorím ja pijem vínko, nepohrdnem dobrou whisky a rumom. Ale aby som držal doma borovičku a likery furt len kvôli nim a potom sa mi to doma valalo ďalší rok..
Tak alkohol sa nepokazí...
Nie je úplne pravda, zvetráva každý.beardie napísal:Tak alkohol sa nepokazí...
Chaloši nikde som to nenašiel.
Ako to je s telefónom na stole? Mal by byť displejom na dol alebo to je úplne jedno?
Alebo keď je ten telefón displejom na dol tak to symbolizuje akurát že daný človek ma nejaké tajnosti?
Je to pripadne niekde “oficiálne”?
Ako to je s telefónom na stole? Mal by byť displejom na dol alebo to je úplne jedno?
Alebo keď je ten telefón displejom na dol tak to symbolizuje akurát že daný človek ma nejaké tajnosti?
Je to pripadne niekde “oficiálne”?
-
mirak2
Hardcore addict
podla mna tam nema byt vobec.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez si myslim, ze mobil na stol nepatri. Rovnako ako ani penazenka a kluce. My chlapi to musime mat po vreckach, zeny maju na to kabelku 
-
Grim
Darca
Môžeš na to mať buzitašku, ale ja budem mať radšej vačky jak klokan.
noseniu mobilu po vačkoch nerozumiem, nikdy som to nerobil. Je to neprakticke a co poznam ludi co to tak robia tak sa im stava maju kvoli tomu puknuty dislej.
Pouzivam nieco velmi podobne https://www.conrad.sk/xirrix-3xl-n-a-cierna.k2109582 v aliexpresse to stalo 5€ a mobil to chrani tak dobre, ze aj ked mi spadol v nom viackrat na beton tak mobil nema ani skrabancek.
Najviac sa zabavam, tyka sa to typicky niektorych zien, ktore si narvu Iphone x do zadneho vrecka, co nielen blbo vyzera ale hlavne si koleduju aby on v nakupaku rychlo prisli..
Pouzivam nieco velmi podobne https://www.conrad.sk/xirrix-3xl-n-a-cierna.k2109582 v aliexpresse to stalo 5€ a mobil to chrani tak dobre, ze aj ked mi spadol v nom viackrat na beton tak mobil nema ani skrabancek.
Najviac sa zabavam, tyka sa to typicky niektorych zien, ktore si narvu Iphone x do zadneho vrecka, co nielen blbo vyzera ale hlavne si koleduju aby on v nakupaku rychlo prisli..
-
Grim
Darca
hento nosia dôchodcovia
To bolo IN v 90 rokoch ked zacinali male mobily. To je dost davno aby do doslo do mody znova 
vzdy, cely zivot som sa riadil podla toho co je prave "in"
Dobre. Ty si nos v tom mobil nadalej a my, ktori nemame puknuty displej (a poniektori maju) budeme nosit nadalej telefon vo vreckach.
heker napísal: 13 sep 2020, 19:02 Dobre. Ty si nos v tom mobil nadalej a my, ktori nemame puknuty displej (a poniektori maju) budeme nosit nadalej telefon vo vreckach.
A v zahranici ked som sa prechadzal po meste a napite zeny mali v zadnych vreckach pomaly 38" televizor... To som nikdy nechapal.
Sice video je o inom ale vystihuje kradez penazenky dokonale...
-
starysomar
Hardcore addict
A hlavne ženy zvyknú na mobil v zadnom vrecku sadnúť - aj moja 
-
maciatko99
Medium Star
Velky telefon typu Samsung Galaxy S21 Ultra, slim fit rifle a telefon v zadnom vrecku
Este ze leginy nemaju vrecka.