Banka Revolut
Re: Banka Revolut
Inak, ak hoardujete veci z Aliexpressu a platíte s jednorázovými kartami, neblokujú vám platby týchto objednávok? Mne každú jednorázovú, no klasická karta funguje.
Neskúšal som, ale je možné, že v momente objednávky príde len predautorizácia a v čase odoslania tovaru dokončenie predautorizácie a toto sa na jednorázovú kartu spraviť nedá.
Btw. podľa aktuálnych pravidiel MC a Visa by takto mal postupovať každý obchodník. 99% to ale zatiaľ nerobí.
Btw. podľa aktuálnych pravidiel MC a Visa by takto mal postupovať každý obchodník. 99% to ale zatiaľ nerobí.
Z toho, čo mi povedali v Revolute (skúšal som aj "live" niečo platiť) a oni nevideli nič, ako keby sa nič ani nestalo, takže to vyzerá, že to je proste stopnuté niekde v Ali. Už som sa prebojoval cez Ali chat, posunú to ako report, vybojoval som si aj to, že nech ma informujú o postupe ale zaujímalo ma, či som jediný, kto má tento problém.
Platím pravidelne na ali s jednorázovou kartou od Revolutu a bez problémov, dokonca aj dnes som niečo kupoval.
Tak to super, ze EU sa chysta na konkurenciu pre MC a VisaArAsHiD napísal: 08 sep 2020, 11:48 Btw. podľa aktuálnych pravidiel MC a Visa by takto mal postupovať každý obchodník. 99% to ale zatiaľ nerobí.
Toto sa EU určite nepodarí.
Potencionálna alternatíva bude UnionPay, ktorá začína byť zaujímavá aj pre EU banky (pre výrazne nižšie náklady).
Potencionálna alternatíva bude UnionPay, ktorá začína byť zaujímavá aj pre EU banky (pre výrazne nižšie náklady).
chcel som si tam zriadit ucet, ale nejde mi to vobec.. neposle mi prihlasovaciu sms, ani na jedno cislo ktore mam.. robim daco zle? 
Neriesil niekto problem u N26 pri posielani penazi zo Slovenskeho uctu do N26? Ide o to, ze zivnostnik vystavil fakturu na 5000 eur, firma xxx to uhradila, ako spravu aj referenciu uviedla "Invoice 2020-05 Meno a priezvisko", ale N26 peniaze nepripisal a s rovnakym popisom ich poslal spat na firmu. Je problem v tom, ze je tam spomenute slovo invoice (faktura) alebo je problem s vysokou sumou? Dakujem.
Obávam sa, že toto je otázka pre N26tku.
To je mi jasne. Preto sa pytam ale tu, ze ci sa niekto nestretol s podobnym problemom.
heker N26 ma celkom slusnu podporu cez chat v aplikacii odporucam sa obratit nanich....
Ta ich podpora bola uplne mizerna. Stale tie iste frazy dookola, ze tu platbu vidia v systeme a ze sa treba obratit na banku, ktora platbu posielala.
Úprimne si to neviem vysvetliť a nemyslím, že to bolo pre text v referencii. Nemohol byt preklep v IBANe a N26 platbu vrátila pre neexistujúci účet?
Nebude to súvisieť?
https://m.zive.cz/revolut-ma-technicke- ... u/a-207414
https://m.zive.cz/revolut-ma-technicke- ... u/a-207414
Nebude, to je výpadok v Revolute. S N26 to nemá nič.
Inak, celý ten Revolut je taký...keby že nemajú tak super kurzy a jednorázové debetky, tak to zruším, už pred nejakým týždňom bol jednodňový problém prihlásiť sa a vyriešila to až aktualizácia. Stále meniace sa UI s tlačením ich pikačovín a zhoršovanie prístupu k tomu, čo človek chce (skratku pre konverznú kalkulačku, históriu prevodov) ma niekedy už fakt nebaví.
Taktiež, dávnejšie som mal veľké problémy s tým, že mi Aliexpress odmietal platby - disoval som Aliexpress, dokonca som sa prebojoval aj cez chatbotov a L0 support a dostal sa aj k lepšiemu supportu. Revolut v chatoch omieľali, že u nich URČITE nie je chyba ale sranda, že práve v tom období sa zázračne začali meniť jednorázové karty z VISY na Mastercard a ešte pri niektorých platbách s VISA jednorázovkou som videl pri platbe prebliknúť URL pre 3D secure Mastercardky, tak nakoniec to bol určite Revolut a ich čáry-máry, ktoré už nevoňali ani Alibabe.
Inak, celý ten Revolut je taký...keby že nemajú tak super kurzy a jednorázové debetky, tak to zruším, už pred nejakým týždňom bol jednodňový problém prihlásiť sa a vyriešila to až aktualizácia. Stále meniace sa UI s tlačením ich pikačovín a zhoršovanie prístupu k tomu, čo človek chce (skratku pre konverznú kalkulačku, históriu prevodov) ma niekedy už fakt nebaví.
Taktiež, dávnejšie som mal veľké problémy s tým, že mi Aliexpress odmietal platby - disoval som Aliexpress, dokonca som sa prebojoval aj cez chatbotov a L0 support a dostal sa aj k lepšiemu supportu. Revolut v chatoch omieľali, že u nich URČITE nie je chyba ale sranda, že práve v tom období sa zázračne začali meniť jednorázové karty z VISY na Mastercard a ešte pri niektorých platbách s VISA jednorázovkou som videl pri platbe prebliknúť URL pre 3D secure Mastercardky, tak nakoniec to bol určite Revolut a ich čáry-máry, ktoré už nevoňali ani Alibabe.
Nie, ucet je spravny. Uz tam v minulosti firma poslala peniaze a ten ucet je ulozeny. Len suma a cislo faktury bolo ine.ArAsHiD napísal: 10 dec 2020, 16:11 Úprimne si to neviem vysvetliť a nemyslím, že to bolo pre text v referencii. Nemohol byt preklep v IBANe a N26 platbu vrátila pre neexistujúci účet?
skusal si opakovat platbu? pripadne poslat cez revolut?
Nejaky Revolut ci ine experimentovanie nie je riesenie. Peniaze posielala firma XXX, ktory ma podnikatelsky ucet vedeny v slovenskej banke a na zaklade faktury isli na nemecky ucet do N26.
ako sa teraz posielaju peniaze na sk iban ?? dlhsiu dobu som revolut nepouzival pozeram ze apku zmenili
sk iban?? Ak mas iban tak je jedno kam to posielas. Je to SEPA platba a prejde do hociktorej krajiny bez dalsich udajov.