1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dnes nas zas caka schvalovanie zakazu interupcii. Ked OLANO riesi toto, tak hadam uz ma vsteky ine problemy vyriesne.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

neprešlo jej to, ale povedala, že o 6 mesiacov predloží ten návrh znovu
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Kolky krat? Uz som to aj prestal pocitat...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal: 20 okt 2020, 20:50 Kolky krat? Uz som to aj prestal pocitat...
To je jedno, Krestanska unia inu agendu nemaju, nic ine ani robit nebudu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Dobre to tomu Matovičovi doje***. Myslím, že aj Matelko už ľutuje, že takých polypov dal na kandidátku. :-D Dobre mu tak, nech sa v tých srajdách vyváľa až po uši. :-D Škoda len, že sa v tom musia váľať aj tie ženy. :-/
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Ako vyzera to, ze koalicia ako celok ich podporit nechce. Otazka je, ci sa potom rok/pol roka pred volbami krestanska unia nezdvihne, s velkou slavou nepovali vladu a nepreplava ku nejakym konzervam typu KDH, kde im dovolia naplnat ich talibansky program. Ak na tomto padnu nejake nadejne reformy, tak to bude riadna bieda.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac dnes som zistil, ze Krestanskej unii chybalo im len par hlasov. Takze kolalicia ich ako celkom nepodporila, ale bolo to tesne. A budu to skusat znovu a znovu a znovu, pokial to neprejde.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?si ... b&ID=44539

"Za" hlasovalo "len" 58 poslancov (tiez strasne vela), takze az takych par to nebolo.
Skor som sa obaval, aby im nenapadlo spojit to s hlasovanim o dovere vlady, ale ked vidim, co stvara premier, tak az taka tragedia by to nebola keby to nepreslo :)
martinmolnar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martinmolnar »

Matovič je niekto, kto akurát pindá ako každý druhý slovák počas hokejových majstrovstiev, každý je tréner a teraz je každý epidemiológ a ekonóm. Držím nám palce, lebo pindaním by som sa akurát zaradil do davu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Este ku Krestanskej unii, co myslite, po vyjadreni papeza, kedy zacnu pripravovat zakon pre registrovane partnerstvo?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

nezačnú:

"Pápež František verejne podporil registrované partnerstvá homosexuálov. V prospech registrovaných partnerstiev sa vyslovil ako vôbec prvý pápež.

Všimli si to aj členovia Aliancie za rodinu – a za pápeža sa rozhodli pomodliť... Na Facebooku napísali toto:

„Skutočná láska nechce zle blížnemu. Priatelia, preto nemôžeme súhlasiť s registrovanými partnerstvami. Škodia ľuďom, ktorí pociťujú príťažlivosť k rovnakému pohlaviu! Viac dôvodov nájdete v blogu a za pápeža sa modlíme."

zdroj: aktuality
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Cely status je este lepsi:
https://www.facebook.com/alianciazarodi ... 2548124484
K najnovším médiami prezentovaným vyjadreniam pápeža o registrovaných zväzkoch osôb rovnakého pohlavia: Registrované partnerstvá neodmietame len preto, lebo vedú k adopciám detí. Registrované partnerstvá nemôžeme schváliť preto, lebo ubližujú rodinám, ubližujú deťom a ubližujú aj ľuďom, ktorí pociťujú príťažlivosť k rovnakému pohlaviu. Ak niekoho milujete, tak mu predsa neprajete nič zlé. Tí, čo žijú aktívny homosexuálny životný štýl však čelia závažným zdravotným rizikám, ako je vyššie riziko rakoviny prsníka u žien, vyššie riziko rakoviny konečníka u mužov, dožívajú sa kratšieho veku, oveľa viac ich zomiera na AIDS, čelia oveľa viac depresiám a vyššiemu riziku samovrážd. Skutočná láska nechce zle blížnemu. Priatelia, preto nemôžeme súhlasiť s registrovanými partnerstvami. Škodia ľuďom, ktorí pociťujú príťažlivosť k rovnakému pohlaviu! Viac dôvodov nájdete v blogu a za pápeža sa modlíme.
:D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Aliancia za rodinu spochybnuje vyjadrenia Namestnika Jezisa Krista na Zemi zvoleneho z vole Ducha Svateho, ktory osvecuje mysle kardinalov na konkláve? Za dalsie, aky sposobom to podal? Lebo ked to bolo "za katedrou" je to neomylne a kazdy kto to spochybnuje je kacir.

Just saying...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

argumentuju, ze to mohlo byt vytrhnute z kontextu, aj im celkom verim, ze s tym maju problem
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

harrison314 napísal: 21 okt 2020, 8:02 Inac dnes som zistil, ze Krestanskej unii chybalo im len par hlasov. Takze kolalicia ich ako celkom nepodporila, ale bolo to tesne. A budu to skusat znovu a znovu a znovu, pokial to neprejde.
Presnejšie, ten návrh neprešiel o jeden jediný hlas, pretože v parlamente nebolo veľa poslancov, ale aj tak bol uznášania schopný. Písala o tom poslankyňa z Za ľudí, ktorá je pár dní po pôrode a novorodena jej musel niekoľko hodín strážiť jej asistent. Kebyže ona nepríde, tak sa zníži počet poslancov potrebných na schválenie zákona a návrh by prešiel...
Gothar napísal: 23 okt 2020, 8:51 Skutočná láska nechce zle blížnemu. Priatelia, preto nemôžeme súhlasiť s registrovanými partnerstvami.
To by bolo kriku, keby napríklad Iniciatíva Inakosť prišla s návrhom, že kresťanstvo škodí ľuďom a treba to u nás zakázať...samozrejme v mene lásky ku kresťanom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal: 23 okt 2020, 9:05 Aliancia za rodinu spochybnuje vyjadrenia Namestnika Jezisa Krista na Zemi zvoleneho z vole Ducha Svateho, ktory osvecuje mysle kardinalov na konkláve? Za dalsie, aky sposobom to podal? Lebo ked to bolo "za katedrou" je to neomylne a kazdy kto to spochybnuje je kacir.

Just saying...
Ano presne toho cloveka, co je podla ich vlastnych dogiem neomylny vo veciach etiky moralky a viery.
ephramko napísal: 23 okt 2020, 10:50 Presnejšie, ten návrh neprešiel o jeden jediný hlas, pretože v parlamente nebolo veľa poslancov, ale aj tak bol uznášania schopný. Písala o tom poslankyňa z Za ľudí, ktorá je pár dní po pôrode a novorodena jej musel niekoľko hodín strážiť jej asistent. Kebyže ona nepríde, tak sa zníži počet poslancov potrebných na schválenie zákona a návrh by prešiel...
Aj ja som cital, ze to nepreslo o jediny hlas. Ale potom to v komentaroch niekto tvrdil opak. Preto som to napisal vseobecnejsie. No je jedno,ci je to jeden alebo 5 hlasov, ich snaha bude pokracovat.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Dnes Gaspar, Hrasko, Krajmer a Slobodnik. Velmi sa o tomto nerozprava medzi ludmi, ale podla mna je to skvela sprava, s akym tempom sa pustili do ocisty policie, prokuratury aj sudnictva. A hlavne, uz sa to pomalicky blizi aj ku politikom azda. V tomto pred Matovicovou vladou klobuk dole, slubovali boj proti korupcii a teda ide im to na vybornu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ale od samotného Matoviča to nevyžadovalo v podstate žiadnu aktivitu. Robia to iní ľudia a Matovič len líže smotanu. Samozrejme, aj ja som rád, že prišla spravodlivosť. Už bolo na čase.
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Grim napísal: 05 nov 2020, 14:13 Ale od samotného Matoviča to nevyžadovalo v podstate žiadnu aktivitu. Robia to iní ľudia a Matovič len líže smotanu. Samozrejme, aj ja som rád, že prišla spravodlivosť. Už bolo na čase.
Pretože on ani nepotrebuje robiť žiadnu zjavnú aktivitu. Bol aktívny 10 rokov v parlamente, čím zabezpečil, resp. založil základy objektívnemu, voľnému a nerušenému vyšetrovaniu. No a, samozrejme, bez dostatočnej aktivity by v živote nevyhral voľby. Takýmto spôsobom nepriamo ovplyvnil väčšinu aktivít polície, súdov a prokuratúry. Podľa všetkého ľuďom stačí pocit neohrozenosti v súvislosti so svedomitým výkonom svojich prác
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

https://www.aktuality.sk/clanok/837719/ ... bjednavku/

a samozrejme náš drahý ex-premier a notorický alkoholik Robo sa Gašpara zastal tak ako sa zastal Jankovskej a Kováčika..
Napísať odpoveď