Stomilionovy jackpot - co s nim?
Re: Stomilionovy jackpot - co s nim?
citaj s porozumenim, btw, pred ciarkou/bodkou/otaznikom sa nepise medzera
Treba si prečítať hlavne to, čo bolo pred "rozdám všetko nejakej rómskej osade".kuric99 napísal: 21 okt 2020, 14:56 napríklad ja poznám veľa užitočných ľudí ktorý si to podľa mňa zaslúžia oveľa viac ako random romovia a imigranti , alebo prečo to v prípade smrti nedať radšej chorým deťom ktorým tie peniaze urobia oveľa lepšie ako osadových romov ktorý si nevážia ani to čo zadarmo dostanú . Dúfam že je to len recesia a nemyslite to vážne
Keďže u nás máme zákony také aké máme, treba sa chrániť. Za vraždu, zabitie aj neúmyselné zabitie sú smiešne tresty. V USA sa za vraždu kvôli dedictvu, poistke, skrátka prachom, bežne dáva trest smrti alebo aspoň doživotie.
58 mega už je taká nereálna čiastka, že aj kebyže sebe kúpim byt v centre BA za milión, zabezpečím rodinu a kamarátov (keš na bývanie+auto+vreckové), tak by mi stále zostalo aspoň 55 mega. Kamarátov zase nemám toľko.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby sa mi nieco taketo stalo tak v prvom rade zmenim meno, zmenim stat, mozno svetadiel a zacnem odznova, najblizsiu rodinu by som zabezpecil a tu vzdialenejsiu odstrihol nakolko ich nemusim ani teraz a urcite by ma zacali mat velmi radi.
zmenim meno, štat a svetadiel ? wtf
čo za životy to žijete 
-
yoggy
Ja ked mam za seba povedat, tak velmi zalezi na tom, ze kolko by som vyhral.
Ak by to bolo okolo troch milionov, tak by som isiel FIRE.
Vacsie sumy ako napr. 58mio by som uz gamblil - nechal si par milionov na pripadny FIRE (ako poistku) a ostatne by som pouzil na rozbehnutie roznych biznisov.
Ak by to bolo okolo troch milionov, tak by som isiel FIRE.
Vacsie sumy ako napr. 58mio by som uz gamblil - nechal si par milionov na pripadny FIRE (ako poistku) a ostatne by som pouzil na rozbehnutie roznych biznisov.
ja by som si postavil par bytoviek, ktore by som dal do prenajmu a zbytkom podporil lokalnu ekonomiku + presun na longhaul z business class do firstky, ktora je ale viac a viac ojedinela
-
yoggy
Na bytovkach zarobis, ale je to celkom nuda
(a nehovoriac o tom, ako vsetko dlho trva - najst vhodny pozemok, vsetky povolenia atd.)
ked mas par desiatok mega, tak ti je jedno, ci to trva 3 roky alebo 5
je to velmi dobry plan na long-term, ked mas pravidelny prijem a chces, aby sa tvoja zivotna uroven nemenila
btw ohladom auta, asi by som si kupil 550i, netaha to tak oci a pritom je to uplna supa
je to velmi dobry plan na long-term, ked mas pravidelny prijem a chces, aby sa tvoja zivotna uroven nemenila
btw ohladom auta, asi by som si kupil 550i, netaha to tak oci a pritom je to uplna supa
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No isto by som dalej nerobil. Ale keby som nerobil, tak by som sa nudil. A ked sa nudim, robim pi*ov***.. Takze pravdepodobne mrtvy za par rokov na OD 
Skôr je na mieste otázka, v akom štáte to žijeme...keď si chce niekto radšej zmeniť meno a krajinu v ktorej žije, aby sa cítil bezpečnejšie.
Očividne až v priliš naivnom. Ak si fakt myslite že vam bude klopať na dvere mafia tak odporučam menej kriminálok alebo dokumentov o mexiku. Poznam viacero bohatých ludí (rozumej 1m+) a ani jeden sa nestažoval žeby sa citil ohorozený. Dokonca sa majetkom ani len netaja. Už som to pisal, 90 roky su preč a boli by ste prekvapení kolko ludí na slovensku má milion+ na učtoch a neutekajú do karibiku
A koľko z tých slovenských milionárov zarobilo prachy čestne podstivou prácou?
Tam máš odpoveď, prečo sa neboja. Lebo oni sami sú mafia, majú kontakty. To nemá obyčajný človek, ktorému zrazu pribudlo na účet 58 miliónov.
Plus je rozdiel byť milionár v BA a milionár niekde v Čiernej nad Tisou... Si pozri občas správy, kvôli akým smiešnym sumám si vedia ľudia obližovať a koľko tu máme skorumpovaných policajtov a sudcov...
Plus je rozdiel byť milionár v BA a milionár niekde v Čiernej nad Tisou... Si pozri občas správy, kvôli akým smiešnym sumám si vedia ľudia obližovať a koľko tu máme skorumpovaných policajtov a sudcov...
-
kuric99
Je pravda že žiť v obave o to že ťa bude v dnešnej dobe vydierať mafia je naozaj naivne. Už nie sú 90té roky a na Slovensku je násilná kriminalita zanedbateľná, v podstate násilnú kriminalitu nevytvára momentálne žiadny gang ale sú to iba zaostalí jednotlivci ktorý nemajú žiadne ambície na dobre organizovanú trestnú činnosť . Orgány činné v trestnom konaní majú v súčastnej dobe nástroje a postupy ako účinne rozložiť prípadný násilný gang, to znamená násilná trestná činnosť je dlhodobo neralizovateľná a rovná sa automaticky skôr alebo neskôr vezením/rozložením skupiny a má tak extrémne negatívny pomer rizika : zisku.
V súčasnej dobe má trestná činnosť na Slovensku úpne iný kabát, to hlavné odvetvie čo robia tí inteligentnejší a tí čo zarábajú najviac a to je ekonomická trestná činnosť, podvody a počítačová kriminalita(rôzne internetové podvody napríklad) .. Ten pozostatok ktorý zostal a zrejme tu aj vždy bude sú predaj drog, tam kde je dopyt tam je jednoducho vždy ponuka, ale tento klasický drogový biznis je najviac rizikový a pomer medzi ziskom a rizikom je oveľa horší ako napríklad pri internetových podvodoch rôzneho typu čo je taký biznis pre retailových kriminálnikov a pre tých politicky zainteresovaných zase tá ekonomicky trestná činnosť typu dotačné podvody,missing trader podvody, carusel podvody atd.
vôbec nemám rád to Slovo "mafia", lebo sa ukazuje mainstream médiami na gangy ako na mafie, mafia je len názov jednej pôvodnej špecifickej sicílskej organizácie Cosa Nostra a všetky odvetvia alebo dnešna cosa nostra už mafie niesu takže ani camora ani ndragheta ani nič podobné nie su mafie, ani černák nebol mafián, ani mrázek,krejčír a dokonca neexistuje nič ako Japonská či čínska mafia ,známa japonska zločinecká organizácia je napríklad "yakuza" a tá čínska "triada" aj tak to ľudia v médiach milne označujú ako mafia. Pred nedávnom som videl nejakého dementa na rozhovore v SME hovoriť o mafii a také ho*na aké tam hovoril som dlho nepočul.
V súčasnej dobe má trestná činnosť na Slovensku úpne iný kabát, to hlavné odvetvie čo robia tí inteligentnejší a tí čo zarábajú najviac a to je ekonomická trestná činnosť, podvody a počítačová kriminalita(rôzne internetové podvody napríklad) .. Ten pozostatok ktorý zostal a zrejme tu aj vždy bude sú predaj drog, tam kde je dopyt tam je jednoducho vždy ponuka, ale tento klasický drogový biznis je najviac rizikový a pomer medzi ziskom a rizikom je oveľa horší ako napríklad pri internetových podvodoch rôzneho typu čo je taký biznis pre retailových kriminálnikov a pre tých politicky zainteresovaných zase tá ekonomicky trestná činnosť typu dotačné podvody,missing trader podvody, carusel podvody atd.
vôbec nemám rád to Slovo "mafia", lebo sa ukazuje mainstream médiami na gangy ako na mafie, mafia je len názov jednej pôvodnej špecifickej sicílskej organizácie Cosa Nostra a všetky odvetvia alebo dnešna cosa nostra už mafie niesu takže ani camora ani ndragheta ani nič podobné nie su mafie, ani černák nebol mafián, ani mrázek,krejčír a dokonca neexistuje nič ako Japonská či čínska mafia ,známa japonska zločinecká organizácia je napríklad "yakuza" a tá čínska "triada" aj tak to ľudia v médiach milne označujú ako mafia. Pred nedávnom som videl nejakého dementa na rozhovore v SME hovoriť o mafii a také ho*na aké tam hovoril som dlho nepočul.