Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: 2019-nCoV
vo vidieckych okresoch, kde su tie dojazdy sanitiek tak dlhe, ze bezne lieta vrtulnik to bude horsie, lebo pozitivne su testovani aj zachranari... takze nemusi ist o CoVID, staci ked na niekoho pri priprave dreva na zimu padne strom a mal by sancu. odmietaci opatreni mu ju zobrali. dobra praca.
na tlacovke o celostatnom testovani premier hovoril o stihani za Sirenie nakazlivej ludskej chroby (§163), alebo ako som bol pouceny, nie je to vo vyhlaske, z ktorej sa vychadza a trestat retrospektivne sa tiez neda.
na tlacovke o celostatnom testovani premier hovoril o stihani za Sirenie nakazlivej ludskej chroby (§163), alebo ako som bol pouceny, nie je to vo vyhlaske, z ktorej sa vychadza a trestat retrospektivne sa tiez neda.
ta komorbidita je tam jasnaephramko napísal: 26 okt 2020, 19:22 Odkaz zo záhrobia pre všetkých. Tento pán dnes zomrel na covid19. Video natočil dnes ráno, keď čakal na sanitku. Tá dorazila v BA až po 2 hodinách.
https://www.facebook.com/jozef.kmeto.33 ... 7529421322
Inak na mobile je aj letecký režim..vtedy telefón nie je pripojený k sieti a tak má človek viac súkromia.
co by sme si bez teba pocali?
ja rozmyslam, ze co tym chcel taki vlastne povedat 
No vsak ze pri leteckom rezime mobil nie je pripojeny do siete, co si nechapavy? 
jaaaj, jasne - som sa sustedil na to sukromie a som myslel, ze vtedy ma nikto nevidi, ked som vonku 
parlament prelomil veto?
No a? Vieš koľko je na Slovensku ľudí, ktorí majú vysoký tlak a nadváhu? Sa niektorí pomaly tvária, že tie nemocnice sú teraz po celom svete plné kvôli tučnote...
ze bol rizikova skupina
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neverim mu ani tu bradu medzi bradamiephramko napísal: 26 okt 2020, 19:22 Odkaz zo záhrobia pre všetkých. Tento pán dnes zomrel na covid19. Video natočil dnes ráno, keď čakal na sanitku. Tá dorazila v BA až po 2 hodinách.
https://www.facebook.com/jozef.kmeto.33 ... 7529421322
ephramko, on zomrel na zlomenie vazov katom. takze asi to bolo s a nie na.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na tieto veci uz nai nemam slov. Uz aj na slovensku mame pravnicku co rada komplikuje zivot lekarom skrz tehpotne, ale uz sa stihla stat hrdinkou ezosceny, domarodiciek a Blahu.
https://www.facebook.com/MinisterstvoZd ... 5319476247
A tiez super:
https://www.tvnoviny.sk/domace/2011179_ ... -prekazila
https://www.facebook.com/MinisterstvoZd ... 5319476247
A tiez super:
https://www.tvnoviny.sk/domace/2011179_ ... -prekazila
-
kuric99
K tomu Jozefovi, ten koronavírus mu zo dňa na deň spravil taký stav že zomieral alebo to len dlho odkladal ? Lebo nerozumiem prečo keď vedel že je vážne chorí tak nebol v nemocnici kor ešte keď patril do rizikovej skupiny, jedine že by ho to tak skolilo zo dňa na deň, ale neviem.
Áno, zo dňa na deň, presnejšie za niekoľko hodín. Nie je to pri tom víruse nejaký fenomén, mnoho prípadov je zo sveta, keď sa nakazenému rapídne zhoršil stav v nečakane krátkom čase.
Podľa toho, čo som čítal na FB od jeho rodiny, tak do nemocnice chcel ísť už pred pár dňami, ale odmietli ho prijať, lebo nemajú miesto resp. šetria ho pre najťažšie prípady...no a povedali mu, že sa má liečiť doma a keby sa to zhoršilo, tak si má zavolať záchranku. Čo aj urobil. Sanitka prišla ale až po 2 hodinách a pán krátko po prevoze do nemocnice zomrel. Ževraj na zlyhanie srdca...ale keďže sme všetci na videu videli, ako ťažko dýchal, tak predpokladám, že mu pri pitve nájdu covidom úplne zničené pľúca. S obezitou a bez covidu mohol kľudne žiť aj ďalších 20 rokov.kuric99 napísal: 27 okt 2020, 16:03 K tomu Jozefovi, ten koronavírus mu zo dňa na deň spravil taký stav že zomieral alebo to len dlho odkladal ? Lebo nerozumiem prečo keď vedel že je vážne chorí tak nebol v nemocnici kor ešte keď patril do rizikovej skupiny, jedine že by ho to tak skolilo zo dňa na deň, ale neviem.
Na internete je plno debilov, čo aj teraz vypisujú, že ho zradilo srdce a bol obézny. V takom prípade asi ani rakovina nezabila ani jedného človeka, lebo keď má niekto metastázy v celom tele, tak ti proste skolabuje srdce, ktoré to už ďalej neutiahne.
-
kuric99
Teraz čítam že vraj vyfajčil 40 cigariet denne + bol obézny a vraj nejedol ovocie, zeleninu tak to si ho tam mohli nechať keď vedeli že je dosť rizikový na ťažký priebeh. Naviac keď sa človek dobrovoľne hlási do nemocnice a nie je hypochonder tak už je na tom asi celkom zle, lekári podľa mňa spravili chybu že "šetrili" tam kde nemali, aj keď predpokladám že to bol rozkaz zhora ušetriť čo najviac lôžok.
obezita je pri Covide19 vyrazne rizikovym faktorom. Dovodov je viacero ale aspon dva z nich: brusny tuk je sam o sebe pro-zapalovym faktorom, za druhe, tuk usadeny na vnutornych urganov zhorsuje okrem ineho mechanicku efektivitu dychania.
A ak este niekto k tomu vsetkemu vela fajci, tak si moze byt isty, ze jeho kardiovaskularny system je na tom velmi zle a skor ci neskor mu to aj dost neprijemnym sposobom oznámi.
Nadrozmerní leňosi s klobasou v jednej ruke a tackou s kremešmi v druhej by si aspon teraz mali uvedomit ze by mali pre svoje zdravie aspon nieco urobit.
A ak este niekto k tomu vsetkemu vela fajci, tak si moze byt isty, ze jeho kardiovaskularny system je na tom velmi zle a skor ci neskor mu to aj dost neprijemnym sposobom oznámi.
Nadrozmerní leňosi s klobasou v jednej ruke a tackou s kremešmi v druhej by si aspon teraz mali uvedomit ze by mali pre svoje zdravie aspon nieco urobit.
-
kuric99
Kotleba dal video o korone , ze vraj mal 38 teploty 3 dni a nakazili sa aj jeho advokáti. Sám som to ešte celé nevidel, len informujem novinke ale tá flaša na stole tomu dodáva nádej že sa zasmejem trochu popod fúz.
Celkom vtipne ze taky patok chlipe