Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: 2019-nCoV

Príspevok od používateľa starysomar »

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

starysomar

to je iba bulvar, ziaden vedecky vyskum ktory by to potvrdzoval som nenasiel, ty ano?
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

tu vodku používam maximálne na dezinfikáciu rúk, lebo piť sa to nedá :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Daniel9911 napísal: 27 okt 2020, 20:14 tu vodku používam maximálne na dezinfikáciu rúk, lebo piť sa to nedá :D
Reakcia na Kotlebove nové video? :D Inak nechápem, ako niektorí môžu hentoho človeka považovať za inteligentného a vzdelaného...
gogo956
Redeemer
Redeemer

mne stacilo ze ma na stole krabicku od homeopatik- tym chce "liecit" Covid.. Vidno ze je cisty populista a demagog a snazi sa zalubit urcitej skupine ludi, ktorym sa dvakrat rozmyslat nechce. Ale je nejaky posmutnely- asi sa velmi netesí do basy- kefku a pyzamo uz ma zbalene? Bude aj diel- co si zabalit do basy? :D Volalo by sa to napr "Balíme s Kotletou"
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale však tie homeopatiká aspoň majú nejaký účínok, keď ich zapíja vodkou. :D Inak wtf...na stene žiaden obraz Hitlera/Tisa a ešte sedí v tureckom sede? Oni ho fakt začipovali.
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

ephramko napísal: 27 okt 2020, 20:42 Reakcia na Kotlebove nové video? :D Inak nechápem, ako niektorí môžu hentoho človeka považovať za inteligentného a vzdelaného...
Skôr by som povedal prefíkaný. Ver mi, že nie je hlupák. Podľa mňa celá jeho politická kariéra je iba obrovské divadielko. Vie presne ako pôsobiť na ľudí, a zatiaľ sa mu to aj celkom darí. Ale za hlupáka by som ho vôbec nepovažoval
gogo956
Redeemer
Redeemer

Leslie10 napísal: 27 okt 2020, 20:54 Skôr by som povedal prefíkaný. Ver mi, že nie je hlupák. Podľa mňa celá jeho politická kariéra je iba obrovské divadielko. Vie presne ako pôsobiť na ľudí, a zatiaľ sa mu to aj celkom darí. Ale za hlupáka by som ho vôbec nepovažoval
-presne tak, je to cisty demagog a manipulator. Cela jeho politika je iba divadlo rovnako ako to umelo naaranzovane video, tu vodku samozrejme nepije, on si dava nepochybne napoje trosku inej cenovej kategorie.Fraška na jednoduchych ludi.

Ale ako vidiet uz ma aj on svoj "Mein Kampf mit Corona" uz len vyckat kedy vo vyda aj knizne
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Co si myslite, co nam zajtra povedia ohladom podrobnosti o opatreniach po 1.11.? :-D Lebo predbezne vraj schvalili zakaz vychadzania az do 15.11., ale na tej minulotyzdnovej velkej tlacovke slubovali po 1.11. s negativnym testom aj slobodnejsi pohyb... tak teda neviem co cakat
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ked slubovali volnejsi pohyb? ja som to od zaciatku z tych tlacoviek pochopil, ze "zatial" do 1.11. a potom sa to pravdepodobne predlzi o dalsie 2 tyzdne. a pod volnejsim pohybom som rozumel taky stav, ako je momentalne, akurat len s negativnym testom.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Úprimne, kebyže neviem, že je zákaz vychádzania, tak si to ani nevšimnem. Ľudí je stále veľa vonku.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

konyk87 - ako som spominal na predoslej strane v tejto diskusii, ked si najdes na YT minulotyzdnovu tlacovku z 22.10. tak okolo 47min. tam Sulik pri pultiku vravel nieco v zmysle “vydrzte tyzden, spravte si test a budete moct robit hocico” alebo tak nejak to tam povedal, nehovorim, ze doslova takto

ephramko - no totizto teraz je to nastavene velmi slabo, nejaku uveritelnu vyhovorku si vymysli kazdy priemerne inteligentny clovek. Navyse, Mikulec uz asi 3x od soboty povedal, ze policia v ziadnom pripade nema teraz na praci ludi zastavovat a zistovat, preco idu tam kde idu a davat pripadne pokuty. Cize ludia nemaju respekt ani “motivaciu” tie obmedzenia nejak extra dodrziavat.
Daniel9911
Professional
Professional

ephramko napísal: 27 okt 2020, 20:42 Reakcia na Kotlebove nové video? :D Inak nechápem, ako niektorí môžu hentoho človeka považovať za inteligentného a vzdelaného...
jasné na Kotleyt video som reagoval :D .Tak vzdelanie nič nenapovie o inteligencií človeka, veď to vidíme niekedy v priamom prenose v TV. Kotleba otvoril tému ktorá je citlivá a tým si našiel a skupinu voličov, ako aj ostatné strany, len sa zabúda na hlavnú vec, darmo sú tie strany v parlamente alebo pri moci, keď na presadenie svojich plánov potrebujú aj hlasy ostatných strán. Ako určite niekedy mi rozum zastane natom ako sa vyjadruje k témam, ale to je v 95% podľa mňa hrané. A je vidieť, že aj v takejto situácii aká je tu dnes sa tie strany nevedia spojiť a spolu niečo vymyslieť alebo pomôcť vyriešiť situáciu, ale aj teraz myslia nato ako zbierať hlasy pred budúce voľby.

Autoeditácia príspevku po 8 min 16 sek:
Ináč k celoplošnému testovaniu ako to bude fungovať pre imobilných ľudí, ktorý sa nevedia dostaviť na odberové miesto ? lebo podľa toho vyjadrenie
Ministerstvo obrany zatiaľ nechystá tzv. mobilnú odberovú jednotku, ktorá by išla za imobilnými ľuďmi, ktorí nemôžu prísť na testovanie.
. Ak správne pochopím ostanú doma v karanténe na 10 dní, potom príde druhé testovanie ak príde a zase 10 dní , a čo bude potom ? môžu voľne potom pohybovať napr. ísť k lekárovi bez toho aby od neho pýtali negatív. test na Covid ?
RebeI
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa RebeI »

lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

A čo tak pred registráciou namiesto Captcha zaviesť IQ test 🤦‍♂️
Daniel9911
Professional
Professional

RebeI napísal: 28 okt 2020, 9:17 https://www.badatel.net/unikol-covid-pl ... e-mesiace/
Asi toľko k celému kovidu :)
Máme česť s z komunity Flat Earth Society ?
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 9:24 Ovečka meeeee
Zvlastne, ze toto oznacenie pouzivaju vzdy ludia, ktori zdielaju tie iste clanky, pouzivaju tie iste (100x vyvratene) argumenty, ktore im vtlkol do hlavy ten isty clovek, volia tu istu stranu, casto su fanusikmi alternativnej gramatiky a nosia zelene tricka. Proste jednoliate stado oviec :smt006
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

RebeI napísal: 28 okt 2020, 9:24 Ovečka meeeee
clovek, ktory nie je ovca a neveri tomu, co hlasaju mainstreamove media, bez rozmyslania uveri prvej 3.14covine, co si precita na alternativnych bludweboch. podme sa porozpravat o tom, kto je ovca.
RebeI
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa RebeI »

Ďakujem za krásne vyjadrenie k článku a k videu :). Klasicky na hojku riešiť omáčky ale nikdy nie k tomu hlavnému .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ziadny clanok si ale nedal. len odkaz na najtupejsi bludweb ohrozujuci zivoty ludi. hlavne, ze vies co je "klasicke na hojku" ked si registroval pred polhodinou. vraj "rebel", len zdielaci bot, ktory robi to tisicky inych. to je teda rebelia.
a keby ku tebe nehovoril Kocner (si nebetycny ...) vedel by si, ze ovca robia beee alebo baaa. meee robit koza, ale je mimo schopnosti tvojho vnimania
Napísať odpoveď