Presne si to vystihol, prenášajú vírus bez príznakov, to je tak smrtiaci a nebezpečný virus, že si musime naň robiť testy. Lebo ani nevieme že ho máme. Ale prosím ťa tie nariadenia sú smiešne ani sami nevedia čo má pomôcť a čo nie. Bielorusko od začiatku pandemie žiadne opatrenia nezaviedlo, boli plné štadióny a keď sa pozriem na štatistiku tak sú na Tom podobne alebo aj lepšie akomkrajiny čo malo lockdowny kopu obmedzeni, uzatváranie ekonomiky atď... Argentína má locdown už od marca a čísla tam.stale stúpajú. Ti vaši odborníci a vedci sami nevedia len hádajú. Rovnako ako keď začala epidémia a mainstream media začali šíriť poplašné správy o Tom ako už v lete budeme mať 500k, 10k ľudí zomrie. A vidím ake sú reálne čísla odvtedyjackb napísal: 28 okt 2020, 11:14 a uvedomujes si, ze tie optrenia su preto, ze ludia ako ty prenasaju virus bez priznakov, zomieraju ludia a medicky personal musi byt v karantene? takze za hladujucich, bez domovoa, na psychiatrii mozes len ty, lebo roznasa virus. keby si robil co vedci hovoria, ze mas robit, pouzival zdravy rozum a nebol by si "rebel" tak kde na to naozaj nie je miesto, nemusel byt druha vlna a vsetci by boli fajn. nie. ty musis verit hlupostiam, riadit sa nimi a sirit virus, kvoli ktoremu su opatrenia.
Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: 2019-nCoV
podobne, v kazdom poste na poslednej strane mas chyby a preklepy
Ešte sa skutoční vedci a lekári ktorí nie sú podplatrni snažia stále upozorňovať viac a viac že je to celé len jedna veľká saskaren.ephramko napísal: 28 okt 2020, 11:10 Chápem, že keď má niekto PhD. z virológie na Vysokej škole života, tak je pre neho záhada, ako "zmanipulované elity" rozumej skutoční vedci, dokázali predpovedať nárast počtu ochorení covid19 a približne počty chorých/mŕtvych na ďalší mesiac. Všetci čelíme rovnakej situácii, ale nie všetci máme rovnakú úroveň kognitívnych schopností. A keď má niekto IQ 70 a vyštudoval epidemiológiu na facebooku, tak jasné, že so svojimi kognitívnymi schopnosťami príde k záveru, že toto je celé podvod a nejakí "ONI" sa museli dopredu dohodnúť a celé to je nejaký riadený plán...
K tým ďalším sračkám v článku sa ani nemá cenu vyjadrovať. Bádateľ aj hlavné správy podobné hlúposti vycucané z prsta šíria denne. Podľa ich zaručených správ "z anonymného zdroja a tajných uniknutých informácii" sa s dolárom už aspoň 5 rokov nemalo obchodovať, lebo ho nahradil rubel.![]()
https://cz24.news/500-nemeckych-lekarov ... vARoZ2XCHc
Autoeditácia príspevku po 2 min 42 sek:
Áno dennik pána hascaka, ktorý tu mal najväčšie kšefty a je pochybný už len sám o sebe je relevantný zdroj jaj hovado xDD.jackb napísal: 28 okt 2020, 11:25 prvej casti nerozumiem, odporucam napisat cez autocorrect, lebo si za este vacsie hospodarske zvieratko.
sme je relevatne, lebo s jeho novinarmi hovoria odbornici. badatel zdiela youtubera, ktory nepouziva ziadne zdroje.
aby si ukazal, ako sa to nerobi, zdielal si tweet na "studiu", ktora ma 10 stran a je formatovana tak, ze by to nepreslo ani ako seminarka na zapadnej skole, nie to este praca "vyskumnika na stanforde". takze stale ziadny zdroj na to, ze virus nie je a opatrenia nie su potrebne a ziadna "prauda".
K tebe už nemám fakt čo napísať.
ano, tisce ludi nakazenych a mrtvych v prvej vlne ak by sa vobec nic neurobilo. urobilo sa, preto zomrelo 28. v Britanii sa najskor nerobili nic a zahucalo 40k. na Slovensku by to len na jar bolo 364, co nie je este ani teraz ako celkova umrtnost.
na epidemie uz storocia pomaha domaca izolacia, preto sa vratila. kym nebude vakcina, ktoru aj tak badetel zneguje, je toto jedine opatrenie na zmiernenie sirenia.
ano, Bielorusko, kde podla Statistickeho uradu vyhral Lukasenko aj ked dostal menej hlasov a kde vacsina krajiny ma znicenu imunitu dosledkami cernobylskej havarie ma 0 mrtvych na CoVID.
a co vedia tvoji "odobornici"? kazdy mesiac nieco ine: virus vyrobili Americania v Cine. siri ho 5G a treba palit vysielace, vo svete nikto na nasledky virusu nezomrel, ziadny virus nie je, v testovani a vo vakcie su nanocipy. ako sa v tom orientujes?
takze web, ktory kazdy mesiac pise nieco diametralne odlisne je relevantny? hlavne ked patri cloveku, ktory zije z predaja pseudolieciv, ktore tam reklamuje.
na epidemie uz storocia pomaha domaca izolacia, preto sa vratila. kym nebude vakcina, ktoru aj tak badetel zneguje, je toto jedine opatrenie na zmiernenie sirenia.
ano, Bielorusko, kde podla Statistickeho uradu vyhral Lukasenko aj ked dostal menej hlasov a kde vacsina krajiny ma znicenu imunitu dosledkami cernobylskej havarie ma 0 mrtvych na CoVID.
a co vedia tvoji "odobornici"? kazdy mesiac nieco ine: virus vyrobili Americania v Cine. siri ho 5G a treba palit vysielace, vo svete nikto na nasledky virusu nezomrel, ziadny virus nie je, v testovani a vo vakcie su nanocipy. ako sa v tom orientujes?
takze web, ktory kazdy mesiac pise nieco diametralne odlisne je relevantny? hlavne ked patri cloveku, ktory zije z predaja pseudolieciv, ktore tam reklamuje.
Ale jacb prosím ťa ty si taký trollik papagáj oficiálnych médií, jedna krajina má lockdown vyše 200 dní nárast stúpa, jedna krajina ani opatrenia nezaviedla a sú na Tom lepšie ako krajiny ktoré majú prísne opatrenia. Veď v tomto bordeli ani sami "odborníci" nevedia čo pomáha len hádajú a triafaju. Odkiaľ máš že v bielorusku bolo 0 mŕtvych je ich tam stovky, no v porovnaní s inými krajinami by mala byť 1/3 obyvateľstva mŕtva, čo sa akosik nekoná.
Ak si tak úbohý ze tu musíš vyťahovať nejaké 5g siete, kotlebovec nanocipy atď tak mi je jasné že fakt viac nemáš čo povedať a len sa sparas v hlupostiach, ktoré som tu nikdy nespomenul. Vlastn to je na hojkovi úplne bezne, že sa cudujem, akonáhle sem človek sa niečo mimo oficiálnych, mainstream médií tak automaticky kotlebovec, nacek, 5g a nezmysly, našťastie pár ľudí uzavretý na jednom fóre ešte nič neznamená, som rád že sa ľudia prebúdzajú.
Ak si tak úbohý ze tu musíš vyťahovať nejaké 5g siete, kotlebovec nanocipy atď tak mi je jasné že fakt viac nemáš čo povedať a len sa sparas v hlupostiach, ktoré som tu nikdy nespomenul. Vlastn to je na hojkovi úplne bezne, že sa cudujem, akonáhle sem človek sa niečo mimo oficiálnych, mainstream médií tak automaticky kotlebovec, nacek, 5g a nezmysly, našťastie pár ľudí uzavretý na jednom fóre ešte nič neznamená, som rád že sa ľudia prebúdzajú.
RebeI
Ak sa necha virus volne sirit, tak nastane totalny ekonomicky pad aj bez "lockdownu". Skolabuje vsetko od zdravotnictva, cez policiu az po velke podniky. Ani ti co ochoreju a vyliecia sa nemaju v ničom vyhrate, pretoze dlhodobu imunitu neziskavaju a z pozorovania vidime ze následná druhá infekcia máva castokrat tazsi priebeh ako pri prvom raze. Pri tomto viruse proste premorenie nefunguje, zostava len prisne dodrziavat ROR a cakat na vakcinu.
Sledujes trochu situaciu v Cechach? V lete situaciu nezodpovedne uvolnili a dnes maju katastroficky stav, museli doviezt ventilatory z Madarska a chorych budu zachvilu posielat do Nemecka.. A to je dobre si uvedomit, ze uroven ceskeho zdravotnictva je vyssia ako na Slovensku.
Ak sa necha virus volne sirit, tak nastane totalny ekonomicky pad aj bez "lockdownu". Skolabuje vsetko od zdravotnictva, cez policiu az po velke podniky. Ani ti co ochoreju a vyliecia sa nemaju v ničom vyhrate, pretoze dlhodobu imunitu neziskavaju a z pozorovania vidime ze následná druhá infekcia máva castokrat tazsi priebeh ako pri prvom raze. Pri tomto viruse proste premorenie nefunguje, zostava len prisne dodrziavat ROR a cakat na vakcinu.
Sledujes trochu situaciu v Cechach? V lete situaciu nezodpovedne uvolnili a dnes maju katastroficky stav, museli doviezt ventilatory z Madarska a chorych budu zachvilu posielat do Nemecka.. A to je dobre si uvedomit, ze uroven ceskeho zdravotnictva je vyssia ako na Slovensku.
Ano, si zvieratko, ktore zidela vsetko co mu anonymne weby napisu. Suhlasim. Za tri hodiny si ukazal, ze troll si len ty sam. Napisal si, ze v Bielorusku nemali opatrenia a preto tam nikto na virus nezomrel. Preto som na to reagoval.
Vzhladom na to, ze o tomto viruse vie ludstvo menej nez rok, nic ine ako triafanie ale neprichadza do uvahy. Zaroven je potrebne obmedzovat jeho sirenie a zomieranie ludi naň.
Ja som sa len opytal, ako sa orientujes na badatelovi, kde bolo vsetko co som napisal: virus vyrobeny Americanmi na zabijanie Europanov, 5G, nanocipy a vsetko mozne. Ak je to teda jediny spravy zdroj, ako sa ludia, ktori nie su ovce, maju orientovat. Lebo ked ti napisu kazdy mesiac nie co ine, moze byt narocne riadit sa tym.
V mainstreame, ktory nenavidis, povedal v marci prof. Krčméry, ze najucinnejsie opatrenie je ostat doma, ked sa inak neda, tak ruky-odstupy-prekrytie dychaciach ciest. Na tom sa nic nezmenilo.
Ludia "sa prebuzdaju" a pribudaju na plucnej ventilacii a na cintorinoch. Dobry napad.
Ja len neviem, ako mozes tvrdit, co je tu bezne, ked si tu registrovany len par hodin a len si sem prisiel urazat a trollovat.
Vzhladom na to, ze o tomto viruse vie ludstvo menej nez rok, nic ine ako triafanie ale neprichadza do uvahy. Zaroven je potrebne obmedzovat jeho sirenie a zomieranie ludi naň.
Ja som sa len opytal, ako sa orientujes na badatelovi, kde bolo vsetko co som napisal: virus vyrobeny Americanmi na zabijanie Europanov, 5G, nanocipy a vsetko mozne. Ak je to teda jediny spravy zdroj, ako sa ludia, ktori nie su ovce, maju orientovat. Lebo ked ti napisu kazdy mesiac nie co ine, moze byt narocne riadit sa tym.
V mainstreame, ktory nenavidis, povedal v marci prof. Krčméry, ze najucinnejsie opatrenie je ostat doma, ked sa inak neda, tak ruky-odstupy-prekrytie dychaciach ciest. Na tom sa nic nezmenilo.
Ludia "sa prebuzdaju" a pribudaju na plucnej ventilacii a na cintorinoch. Dobry napad.
Ja len neviem, ako mozes tvrdit, co je tu bezne, ked si tu registrovany len par hodin a len si sem prisiel urazat a trollovat.
Ak sa nechá volne šíriť ten smrtiaci vírus o ktorom 70% ludi ani nevie že má tak sa nestane vôbec nic, teda ešte by media nemuseli každý deň informovať o číslach a strašiť ľudí, inak by to bol deň ako každý inýgogo956 napísal: 28 okt 2020, 12:08 RebeI
No ja hlavne sledujem aj od svojich známych že hlavný problém v Česku je nekompetentnosť vlády a obmedzovanie slobody, prav... Hlavne na toto ľudia nadávajú, s vírusom už aj tak nič nespravia(nespravíme) len sa zmieriť s tým že tu bude už s nami stale.
Zatiaľ čo viem, tak po vakcinácií sa stáva človek imúnnym. O tom ako sa bude ten vírus v budúcnosti správať, mutovať - či bude vôbec, to nikto nevie povedať.RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:34 Ak sa nechá volne šíriť ten smrtiaci vírus o ktorom 70% ludi ani nevie že má tak sa nestane vôbec nic, teda ešte by media nemuseli každý deň informovať o číslach a strašiť ľudí, inak by to bol deň ako každý iný. Škoda že aj ty si podľahol mediálnej marsirke. Pokiaľ viem druhotná infekcia je síce známa ale je skôr výnimočná, bolo by dobré si uvedomiť že ten vírus tu bude s nami už stále. Nepomôže ani niekoľko lockdownov, ani úplnému uzatvoreniu života a zákaz vychádzania. Aj tak to má efekt len na chvíľu a potom sa to postupne vráti. To takto chcela fungovať celý zivot, zničiť desiatkam tisícom ľuďom život, podnikanie prácu, len preto aby sme to zas o pár týždňov posunuli? Kvôli pár ludom, ktorí majú kopu chronických problémov tu bude zruinovana polovica národa, bude chudoba, samovraždy, závisí sa kriminalita... A čo ďalej? Vakcina? Ani o tej ti vaši odborníci nehovorí že bude úplne účinná, kým sa vyrobia milióny až miliardy kusov rozdistribuju po svete, ubehne ešte veľa času a navyše vakcina bude fungovať len určitú dobu, potom vírus znova zmutuje a bude to zas po starom.
No ja hlavne sledujem aj od svojich známych že hlavný problém v Česku je nekompetentnosť vlády a obmedzovanie slobody, prav... Hlavne na toto ľudia nadávajú, s vírusom už aj tak nič nespravia(nespravíme) len sa zmieriť s tým že tu bude už s nami stale.
Keď sa potom tebe alebo tvojej rodine niečo stane a sanitka príde až za pár hodín alebo nepríde vôbec, tak nevyplakávaj, môžeš si za to sám svojou blbosťou. Evidentne si v rámci svojho rozhľadeného svetonázoru nepochopil elementárnu skutočnosť, že opatreniami sa nesnažíme zničiť covid, ale znížiť nápor na zdravotníctvo.
Áno je šanca že budem v 3% ľudí s ťažším priebehom rovnako ako šanca že ako jeden z 0,3% ľudí zomriem to nepopieram, no stále mám oveľa viac % šance že ja a hocikto iný budem bezdak, skončím na psychiatrii kvôli sociálnej izolacii, v exekúcii, poprípade sa nakaziť xy ďalších rôznych chorôb ktoré majú chronicky priebeh a ďaleko horšie následky ako vas smrteľný kovid. Všetko je možné. Len kdežto jedna skupina o ktorej ty hovoríš bude zanedbateľné % druhá ktorú ja spomínam tu bude na dennej báze. Už onedlho keď sa dôsledky opatrení jednotlivých vlád prejaví, čakám že začiatkom nasledujúceho roka to začne.ephramko napísal: 28 okt 2020, 12:38 Keď sa potom tebe alebo tvojej rodine niečo stane a sanitka príde až za pár hodín alebo nepríde vôbec, tak nevyplakávaj, môžeš si za to sám svojou blbosťou. Evidentne si v rámci svojho rozhľadeného svetonázoru nepochopil elementárnu skutočnosť, že opatreniami sa nesnažíme zničiť covid, ale znížiť nápor na zdravotníctvo.
RebeI
snazime sa rozsirovaniu virusu branit tak, ze spomalujeme jeho sirenie. Je to z dovodu aby neskolabovalo zdravotnictvo a zaroven v januari uz bude funkcna schvalena vakcina. Chapeme sa trochu?
snazime sa rozsirovaniu virusu branit tak, ze spomalujeme jeho sirenie. Je to z dovodu aby neskolabovalo zdravotnictvo a zaroven v januari uz bude funkcna schvalena vakcina. Chapeme sa trochu?
Ani chrípka neznížila po vakcinacii, a to sa každý rok aktualizuje. Apropo aby sme sa reálne toho vírusu zbavili muselo by sa zaočkovať 95% svetovej populácie čo je úplná utopia, navyše ľudia s chronickými a problémami ktoré sú rizikove faktory na ťažší priebeh je účinnosť vakcinacie otázna, to vravela virologicka nie vysoká škola životaLeslie10 napísal: 28 okt 2020, 12:37 Zatiaľ čo viem, tak po vakcinácií sa stáva človek imúnnym. O tom ako sa bude ten vírus v budúcnosti správať, mutovať - či bude vôbec, to nikto nevie povedať.
To je tiez Hlava 22, lebo ak by stale 30% ludi malo problemy, boli by na ventilatoroch tak by badatelia rucali ako diva zver, ze "mainstreamove media mlcia". Teraz o tom hovoria a zase je zle. Nepodlahol som, od jari dodrzujem to co povedal prof. Krčméry co vela krat bolo nad mieru toho co do mna vlada krajiny, v ktorej zijem vyzadovala.RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:34 Ak sa nechá volne šíriť ten smrtiaci vírus o ktorom 70% ludi ani nevie že má tak sa nestane vôbec nic, teda ešte by media nemuseli každý deň informovať o číslach a strašiť ľudí, inak by to bol deň ako každý iný. Škoda že aj ty si podľahol mediálnej marsirke.
Virus tu bude stale, ale nie je zle mu zabranit rozmnozovat sa kym nemame vakcinu alebo spolahlive liecivo, ktore zabezpeci, ze JISky nebudu preplnene. Tvarit sa, ze virus nie je, alebo je to plan ekonomicky elit na nicenie ekonimiky - ak je ich cielom zvysovat zisk, preco by si znizovali prijem zatvaranim prevadzok?RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:34Pokiaľ viem druhotná infekcia je síce známa ale je skôr výnimočná, bolo by dobré si uvedomiť že ten vírus tu bude s nami už stále. Nepomôže ani niekoľko lockdownov, ani úplnému uzatvoreniu života a zákaz vychádzania. Aj tak to má efekt len na chvíľu a potom sa to postupne vráti. To takto chcete fungovať celý zivot, zničiť desiatkam tisícom ľuďom život, podnikanie prácu, len preto aby sme to zas o pár týždňov posunuli? Kvôli pár ludom, ktorí majú kopu chronických problémov tu bude zruinovana polovica národa, bude chudoba, samovraždy, zvisi sa kriminalita...
Ucite, je len malo vakcin, ktore su celozivotne. Vacsinou by si sa mal nechat preockovat. Napriklad proti tetanu. Potom mas ockovania, pri ktorych musis dostat viac davok, aby si mal aj tak casovo obmedzenu imunitu. Preto myslienka, ze to tak bude s ockovanim proti corona viru 19 nie je az tak nepredstavitelna.RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:34
A čo ďalej? Vakcina? Ani o tej ti vaši odborníci nehovorí že bude úplne účinná, kým sa vyrobia milióny až miliardy kusov rozdistribuju po svete, ubehne ešte veľa času a navyše vakcina bude fungovať len určitú dobu, potom vírus znova zmutuje a bude to zas po starom.
Vidis, da sa suhlasit, ze po celom svete je problem nekompetetnost vlad a porusovanie nariadeni ich clenmi. To je aj tu v UK a ludi to vytaca rovnako ako v CR a SR. Preto si ja osobne myslim, ze riesenim by bola vlada odbonikov, ktori sa zodpovedaju len hlave statu a nie volicom a mohlo to dopadnut lepsie. Z povahy politiky totiz vychadza, ze ti ktori opatrenia oznamuju a schvaluju ich budu ohybat, aby im neklesali preferencie. Virus tu bude, ale nemusime sposobovat zdravotne problemy a smrt ludom okolo nas.
RebeI
teraz dopredu nemozes hovorit co bude alebo nebude ked sa pouzije vakcina, pretoze to dnes nikto nevie ani ti najlepsi odbornici, ani ako bude Covid19 dalej mutovat
teraz dopredu nemozes hovorit co bude alebo nebude ked sa pouzije vakcina, pretoze to dnes nikto nevie ani ti najlepsi odbornici, ani ako bude Covid19 dalej mutovat
Čiže tvoja stratégia je ignorovať covid a nechať ho voľne šíriť a všetko bude v poriadku. Rozumieš, že keď skolabuje zdravotníctvo, tak skolabuje aj všetko ostatné? Mŕtvi a chorí ľudia nepracujú. Ak necháme covid19 voľne šíriť, tak skolabuje aj tebou toľko omielaná psychologická starostlivosť. Pretože aj my psychológovia nebudeme brať klientov, keď budeme doma v karanténe na 14 dní po kontakte s prvým chorým klientom alebo rovno chorí či v nebíčku.RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:48 Áno je šanca že budem v 3% ľudí s ťažším priebehom rovnako ako šanca že ako jeden z 0,3% ľudí zomriem to nepopieram, no stále mám oveľa viac % šance že ja a hocikto iný budem bezdak, skončím na psychiatrii kvôli sociálnej izolacii, v exekúcii, poprípade sa nakaziť xy ďalších rôznych chorôb ktoré majú chronicky priebeh a ďaleko horšie následky ako vas smrteľný kovid. Všetko je možné. Len kdežto jedna skupina o ktorej ty hovoríš bude zanedbateľné % druhá ktorú ja spomínam tu bude na dennej báze. Už onedlho keď sa dôsledky opatrení jednotlivých vlád prejaví, čakám že začiatkom nasledujúceho roka to začne.
A nehovoril som o tom, že zrovna ty musíš zomrieť na covid. Hovoril som o tom, že keď sa niečo stane a sebe alebo svojemu blízkemu zavoláš sanitku, tak nikto nepríde. Lebo nemocnica už bude plná ľudí s tým podľa teba banálnym vírusom, ktorý máme ignorovať.
Z každého tvojho príspevku srší arogantnosť a egocentrizmus taký typický pre popieračov. Stále iba ja ja ja... No v tomto štáte nežiješ sám. A nie všetci sme v tomto štáte mladí, zdraví športovci. Ak si myslíš, že má tvoj život väčšiu hodnotu ako životy iných, tak si na omyle.
Namiesto čítania bádateľa radšej zameraj svoj psychický potenciál na to, ako si udržať zdravie alebo si začni hľadať novú prácu. Btw. v každej nemocnici teraz ešte viac zháňajú zdravotnícky personál a sanitára môžeš robiť aj bez medicínskeho vzdelania. Tak nech sa páči. Ale asi je jednoduchšie po internetoch vyplakávať, že z teba bude bezďák a kto všetko za to môže...
staci si predstavit co sa moze v dohladnej dobe stat v nemocniciach: ochorie take mnozstvo zdravotnickeho personalu, ze nemocnica nebude schopna vykonavat bezne ukony pre svoj chod tj budu tym ovplyvneni vsetci pacienti, nielen ti s ochorenim Covid19. Zdravotnu sestru o lekarovi ani nehovoriac, nemoze zastupit "hocikto z ulice" asi by nikto nechcel aby ho intuboval vodič autobusu, rentgenovala predavacka z Hornbachu a operoval masiar z Kauflandu..
- Prílohy
-
- intubacia.jpg (4.01 KiB) 1164 zobrazení
Tak si to vyjasnime. Čo by si vlastne chcel? Aby neboli vôbec žiadne opatrenia, alebo aby boli obmedzené opatrenia?RebeI napísal: 28 okt 2020, 12:56 Ani chrípka neznížila po vakcinacii, a to sa každý rok aktualizuje. Apropo aby sme sa reálne toho vírusu zbavili muselo by sa zaočkovať 95% svetovej populácie čo je úplná utopia, navyše ľudia s chronickými a problémami ktoré sú rizikove faktory na ťažší priebeh je účinnosť vakcinacie otázna, to vravela virologicka nie vysoká škola života))
-
starysomar
Hardcore addict
RebeI - reálny život nie sú iba kupecké počty s percentami.
Je omnoho zložitejší vo vzájomných interakciách, neš si dokážeš vo svojej jednoduchosti uvedomiť
Je omnoho zložitejší vo vzájomných interakciách, neš si dokážeš vo svojej jednoduchosti uvedomiť
-
kuric99
Vie niekto niečo o tej novej štúdii, že vraj tam je zhrnutých 70 štúdii a zistili že to nie je pandémia ale viroza atd v nejakom časopise kde publike aj WHO. je to volne prístupná štúdia? alebo kde to nájdem? zatiaľ som o tom len počul takže neviem čo sa tam píše.