Tu je trosku chaos s cialami. Povedal by som, ze tych 97% plati pre tych co su v aktivnej faze (povedzme ze su infekcni, ale to nie je celkom pravda). 70% plati pre tych co maju COVID (aj ked ani to nie je celkom pravda, lebo PCR test ti moze vyjst pozitivny aj nejaky cas po prekonani infekcie).gogo956 napísal: 30 okt 2020, 8:01 lukas9206
70percent maju tie co sa pouzivaju u nas. V Cechach ich testovali tak, ze pacietov ktorych uz boli potvrdeny PCR testom nechali absolvovat aj tento antigenny test a ten oznacil ako chorych len 6-7 z desiatich. Tento antigenny test totiz dokaze ako tak odhalit iba tych co su prave v tej chvili infekcni, ale neodhali tych co este infekcni nie su a budu povedzme az nasledujuci den, hoci virus uz v sebe maju. Prave preto taka nedovera v cele to testovanie aj zo strany lekarov- efektivita je nizka a kopec ludi dostane papier ze su negativny co nebude pravda.
A ten certifikat treba skor chapat tak, ako potvrdenie, ze v sucnosti nie som infekcny. Inak, povedal by som, ze prave kvoli tomu sa ten test o tyzden opakuje.