Viete o nejakej karte (debitna alebo kreditna, preferujem ale kreditnu), ktora:
- je vydana v EU priestore (jedno, ktora krajina pre mna)
- poskytuje cash-back
A to je vsetko z hladiska poziadaviek
Zdroj?icefiresr napísal: 31 okt 2020, 22:39 Vzhladom na to, ze mbank ide masivne dolu a momentalne rusia aj cashback na kreditnej karte
Zdroj je zmena podmienok, ktore posielali emailom klientom.baldorex napísal: 01 nov 2020, 1:11 Zdroj?
V poslednom maily z minulého týždňa mi písali že zdvíhajú cashback z 0.5% späť na 1%, limit 10€/mesiac ostal zachovaný.
Pôvodné podmienky roky dozadu boli 1% a 2% pre e-kreditku s limitom 20€/mesiac.
Aktuálne zaujímavý cashback má 365 banka u vybraných obchodníkov. Cashback od 2 do 10%.
Aliexpress 4%, benu lekáreň 3%, starý otec 3%, ccc 4%, booking 4%, Tescoma 5%...
Vdaka, ale ja som to pochopil inak:ArAsHiD napísal: 01 nov 2020, 11:04 Ten Cetelem vyzerá naozaj dobre. Cenník som normálne našiel na stránke, tento je platný od 1.12.2020: https://www.cetelem.sk/Files/dokumenty- ... 1-12-2020/
Dokonca aj menovú konverziu majú 0%, banky majú bežne aj 2%.
Začínam aj ja rozmýšľať. Nevýhoda je, že poplatok je 2,99€. Bezplatne je len keď čerpáš úver aspoň 300€, t.j. nesplatíš kartu v bezúročnom období.
mBank znížili limit z 20€ na 10€ už pred pár rokmi, väčšina bánk tie limity dávala tiež dole. Aj teraz beží v tv reklama na cashback v Kauflande, mesačne je maximum tuším 8 či 10€.gogo956 napísal: 01 nov 2020, 11:48 Dalsia vec je, ale to je tak asi u kariet vsetkych bank, ze vyska cashbacku je v ramci mesiaca limitovana ,vacsinou myslim do cca 20€,ako kde.