Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

johnny171 napísal:noo urcite by som sa jej spytal ci nema nejaky napad kde by sme mohli zajst..., ci nie je hladna...(ak ano tak je to pizzerka), alebo niekde do baru...
prechadzka mestom tiez nezaskodi, alebo niekde v parku...
noo myslim si ze prechadzka je naj ked je teple, ked nemrazi..., alebo ked je sneh, ked pocujete ako kracate po zasnezenej cesticke v parku... celkom romanticke... sem tam padne aj gula :wink: :lol:
toho snehu bohuzial nejak nieje zo skoly si idem v mikine a svieti mi slnko do oci ... tomu sa hovori januar :? .. nenarazal som na to co si napisal
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MicHo: Neviem ako u teba, ale u nas svieti slnko aj v zime a aj cez leto. Cez zimu je to horsie, kedze je slnko podstatne nizsie a preto svieti prudko do oci. Cez leto byva zase skoro az kolko, takze nesvieti pocas dna ;)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

hech lenze ziadni sneh, moc mi to nechyba naco sankovat sa? hech nexcelo by sa mi aj tak. Ale tak lepsie ako nejaka blato, ktore je skoro vsade. :? Proste je zima tak mal byt sneh :!: a nieje :twisted: :twisted:
KUKOoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KUKOoo »

Ludia, vcera na kamaratkinej chate som sa, da sa povedat, zoznamil s perfektnym dievcatom.... sak viete, ako to chodi, rozpisovat to nejdem.... no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
BTW: o com sa bavite na prvom rande s dievcatom, ktore moc nepoznate???
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

KUKOoo napísal:Ludia, vcera na kamaratkinej chate som sa, da sa povedat, zoznamil s perfektnym dievcatom.... sak viete, ako to chodi, rozpisovat to nejdem.... no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
a 5 strán v tejto téme nevidíš?
KUKOoo napísal:o com sa bavite na prvom rande s dievcatom, ktore moc nepoznate???
o sexe a iných užitočných veciach.
KUKOoo
Amateur
Amateur

pinco napísal:o sexe a iných užitočných veciach.
Ty si teda macher....omg....sa stavim, ze si este panic, ak so to myslel vazne :lol: :lol: :lol:
BTW: na tych 5 starnach sa pise kam, a ne o com.... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak v tejto teme sa spytaj kam, lebo o tom je, sudiac podla nazvu :wink: .

A na to o com...no pouzi Hladat a urcite daco najdes...namatkovo tu ma napr. toto...

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43018&start=0
KUKOoo
Amateur
Amateur

Vigor napísal:Tak v tejto teme sa spytaj kam, lebo o tom je, sudiac podla nazvu :wink: .

A na to o com...no pouzi Hladat a urcite daco najdes...namatkovo tu ma napr. toto...

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43018&start=0
diky... :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

KUKOoo napísal:no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
najprv si sa pýtal, kam ju pozvať, tak mi nerozprávaj 8)
KUKOoo napísal:Ty si teda macher....omg....sa stavim, ze si este panic, ak so to myslel vazne :lol: :lol: :lol:
BTW: na tych 5 starnach sa pise kam, a ne o com.... :wink:
som, pretože také prasačiny neuznávam, radšej zomriem čistý a nepoškvrnený ako žiť v mukách, že som vystavil svoje telo rozkoši.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pinco napísal:som, pretože také prasačiny neuznávam, radšej zomriem čistý a nepoškvrnený ako žiť v mukách, že som vystavil svoje telo rozkoši.
L :lol: L !
a neviem preco to tak dramaticky riesite kam ju pozvat. podla mna nie je dolezite kam ale aby vam bolo dobre...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:L :lol: L !
a neviem preco to tak dramaticky riesite kam ju pozvat. podla mna nie je dolezite kam ale aby vam bolo dobre...
veď práve, kam ju pozvať, aby bolo dobre :P
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Príspevok od používateľa Sovjet »

Viem, že oživujem tisícročnú tému, no kde by ste zobrali babu na rande v BA teraz počas korony? Tak, aby to bolo aj niekde v interiéri. Nie len pustá prechádzka po pekným miestam BA.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ak nechcete ísť mrznúť na nejakú terasu, tak neviem, koľko je možností :D Čo je inak zlého na pustej prechádzke? Podľa mňa je prechádzka celkovo jedna z lepších rande alternatív (možno aj s nejakou tou kávou alebo vínom alebo jedlom, ale to teraz asi odpadá), máte dosť času sa rozprávať, čo napr. v kine nejde.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Prechádzka po meste a následná zastávka na vyhrievanej terase 😀 nemáš veľmi na výber.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked rozmyslas nad tym kam ju vziat, tak budes sa s nou vediet rozpravat bez pomoci ludi odtialto z fora? ;)
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Prechádzka je istá. Otázne je s čím to spojiť, čo si kde dať, kde sa vyhriať, aby to nebolo len o prechádzke. Tá vyhrievaná terasa je asi rozumné riešenie. Ona je tiež tolerantná voči terajšej situácií, poznáme sa už, len sama nevie kde by sme mohli ísť.
A viem sa s babou baviť, komunikovať, prejaviť záujem.. len som chcel radu ohľadne programu, kvôli obmedzeniam s koronou :wink:
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terasy pri Eurovei su celkom v pohode. Akurat trochu drahsie.
Ale vyzera to tam ako keby ani korona nebola, prijemna kryta terasa, kopec ludi. Je tam teplo.. ideal
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Od zajtra uz pre terasy platia prisnejsie pravidla.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pozvi ju sa zohriat na vino do bytu. mozno urychlite spoznavanie :D
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

Možno trochu off topic, ale rád by som sa podelil so svojou skúsenosťou.
Ja ako teda moc nerandím a celkovo som za život nebol veľakrát na niečom čo by sa dalo nazvať "rande", alebo teda aspoň ja som to tak nebral.
Čo som ale vypozoroval že by sa teoreticky dalo použiť ako baliaca metoda je zobrať dievča liezť (teda pokiaľ je športovo založená). Zvyčajne to malo priebeh že som vyliezol nejakú prasačinu, ktorú následne ona nevedela vyliezť a ešte keď jej do toho vysvelíš nejaké dva tri uzly, tak stúpneš v jej očiach na úroveň Burdž Chalify. Plus sa to dá poľahky navrhńuť nejaké viacdňové lezenie s následnou stanovačkou, pohodou u ohňa atď. I guess ideálne východisko ? Aspoň u mňa sa to vždy skončilo že sme minimalne zostali v kontakte.
Napísať odpoveď