toho snehu bohuzial nejak nieje zo skoly si idem v mikine a svieti mi slnko do oci ... tomu sa hovori januarjohnny171 napísal:noo urcite by som sa jej spytal ci nema nejaky napad kde by sme mohli zajst..., ci nie je hladna...(ak ano tak je to pizzerka), alebo niekde do baru...
prechadzka mestom tiez nezaskodi, alebo niekde v parku...
noo myslim si ze prechadzka je naj ked je teple, ked nemrazi..., alebo ked je sneh, ked pocujete ako kracate po zasnezenej cesticke v parku... celkom romanticke... sem tam padne aj gula![]()
Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?
Ludia, vcera na kamaratkinej chate som sa, da sa povedat, zoznamil s perfektnym dievcatom.... sak viete, ako to chodi, rozpisovat to nejdem.... no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
BTW: o com sa bavite na prvom rande s dievcatom, ktore moc nepoznate???
BTW: o com sa bavite na prvom rande s dievcatom, ktore moc nepoznate???
a 5 strán v tejto téme nevidíš?KUKOoo napísal:Ludia, vcera na kamaratkinej chate som sa, da sa povedat, zoznamil s perfektnym dievcatom.... sak viete, ako to chodi, rozpisovat to nejdem.... no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
o sexe a iných užitočných veciach.KUKOoo napísal:o com sa bavite na prvom rande s dievcatom, ktore moc nepoznate???
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak v tejto teme sa spytaj kam, lebo o tom je, sudiac podla nazvu
.
A na to o com...no pouzi Hladat a urcite daco najdes...namatkovo tu ma napr. toto...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43018&start=0
A na to o com...no pouzi Hladat a urcite daco najdes...namatkovo tu ma napr. toto...
diky...Vigor napísal:Tak v tejto teme sa spytaj kam, lebo o tom je, sudiac podla nazvu.
najprv si sa pýtal, kam ju pozvať, tak mi nerozprávajKUKOoo napísal:no a teraz riesim problem, kam ju pozvat do mesta, bo mam strach, aby nebolo trapne ticho..... napado ma kino, no zas tak dobre filmy nehraju..... nic lepsieho ma nenapadlo.....
som, pretože také prasačiny neuznávam, radšej zomriem čistý a nepoškvrnený ako žiť v mukách, že som vystavil svoje telo rozkoši.KUKOoo napísal:Ty si teda macher....omg....sa stavim, ze si este panic, ak so to myslel vazne![]()
![]()
![]()
BTW: na tych 5 starnach sa pise kam, a ne o com....
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Sovjet
Expert
Re: Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?
Viem, že oživujem tisícročnú tému, no kde by ste zobrali babu na rande v BA teraz počas korony? Tak, aby to bolo aj niekde v interiéri. Nie len pustá prechádzka po pekným miestam BA.
No ak nechcete ísť mrznúť na nejakú terasu, tak neviem, koľko je možností
Čo je inak zlého na pustej prechádzke? Podľa mňa je prechádzka celkovo jedna z lepších rande alternatív (možno aj s nejakou tou kávou alebo vínom alebo jedlom, ale to teraz asi odpadá), máte dosť času sa rozprávať, čo napr. v kine nejde.
Prechádzka po meste a následná zastávka na vyhrievanej terase
nemáš veľmi na výber.
Ked rozmyslas nad tym kam ju vziat, tak budes sa s nou vediet rozpravat bez pomoci ludi odtialto z fora? 
-
Sovjet
Expert
Prechádzka je istá. Otázne je s čím to spojiť, čo si kde dať, kde sa vyhriať, aby to nebolo len o prechádzke. Tá vyhrievaná terasa je asi rozumné riešenie. Ona je tiež tolerantná voči terajšej situácií, poznáme sa už, len sama nevie kde by sme mohli ísť.
A viem sa s babou baviť, komunikovať, prejaviť záujem.. len som chcel radu ohľadne programu, kvôli obmedzeniam s koronou
A viem sa s babou baviť, komunikovať, prejaviť záujem.. len som chcel radu ohľadne programu, kvôli obmedzeniam s koronou
-
CrazyJerry
Light Star
Terasy pri Eurovei su celkom v pohode. Akurat trochu drahsie.
Ale vyzera to tam ako keby ani korona nebola, prijemna kryta terasa, kopec ludi. Je tam teplo.. ideal
Ale vyzera to tam ako keby ani korona nebola, prijemna kryta terasa, kopec ludi. Je tam teplo.. ideal
Od zajtra uz pre terasy platia prisnejsie pravidla.
pozvi ju sa zohriat na vino do bytu. mozno urychlite spoznavanie 
Možno trochu off topic, ale rád by som sa podelil so svojou skúsenosťou.
Ja ako teda moc nerandím a celkovo som za život nebol veľakrát na niečom čo by sa dalo nazvať "rande", alebo teda aspoň ja som to tak nebral.
Čo som ale vypozoroval že by sa teoreticky dalo použiť ako baliaca metoda je zobrať dievča liezť (teda pokiaľ je športovo založená). Zvyčajne to malo priebeh že som vyliezol nejakú prasačinu, ktorú následne ona nevedela vyliezť a ešte keď jej do toho vysvelíš nejaké dva tri uzly, tak stúpneš v jej očiach na úroveň Burdž Chalify. Plus sa to dá poľahky navrhńuť nejaké viacdňové lezenie s následnou stanovačkou, pohodou u ohňa atď. I guess ideálne východisko ? Aspoň u mňa sa to vždy skončilo že sme minimalne zostali v kontakte.
Ja ako teda moc nerandím a celkovo som za život nebol veľakrát na niečom čo by sa dalo nazvať "rande", alebo teda aspoň ja som to tak nebral.
Čo som ale vypozoroval že by sa teoreticky dalo použiť ako baliaca metoda je zobrať dievča liezť (teda pokiaľ je športovo založená). Zvyčajne to malo priebeh že som vyliezol nejakú prasačinu, ktorú následne ona nevedela vyliezť a ešte keď jej do toho vysvelíš nejaké dva tri uzly, tak stúpneš v jej očiach na úroveň Burdž Chalify. Plus sa to dá poľahky navrhńuť nejaké viacdňové lezenie s následnou stanovačkou, pohodou u ohňa atď. I guess ideálne východisko ? Aspoň u mňa sa to vždy skončilo že sme minimalne zostali v kontakte.