PlayStation 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: PlayStation 5

Príspevok od používateľa lekoklatik »

begbeee napísal: 22 sep 2020, 21:18 Ne/mať netflix, gamepass alebo PS+ a sťažovať, že nestíham konzumovať obsah je presne to isté ako prísť k švédskym stolom a sťažovať sa, že nemôžem zjesť vsetko, preto sa uspokojim s parkom a rohlikom.
Celkom pekne prirovnanie ale nemozes ho uplne aplikovat tu.
Ked tak, tak to akoby som si platil mesacne permanentku v bufete so svedskymi stolmi za 8eur, cize mozem prist kedy chcem a len jem, alebo si zaplatil 20eur zakazdym v restauracii s nejakym pre mna chutnym jedlom. Jasne, obcas by som sa zastavil v bufete, sak si predsa platim kazdy mesiac ale aj tak by som chcel to lepsie jedlo, tak si priplatim.
No tak ci tak, kvantita v hrach je na mna moc.
Naozaj si myslim ze klasicky typ cloveka, ktory ma stalu pracu, nejake konicky, mozno frajerku a obcas aj cvici nema cas hrat vsetko. Kedysi som si hovoril ze jasne ved to je len 7libier mesacne, to je naozaj nic, ani neviem ze to platim a mam k dispozicii velku kniznicu dobrych hier. Teraz ked idem cez tu kniznicu tak neviem co mam hrat. Neviem preco sa ma snazis presvedcit o tom ze vela hier za konstatne mesacne poplatky je lepsie :D

Aby som to zavrel preco mam radsej napriklad PS4 su fakt hry ktore si inde nezahram. God of War, SpiderMan, Bloodborne. Taktiez Uncharted vyzera super, ale to som videl ako to hra bracho a ked som to hral ja, uz ma to nebralo lebo som to videl hrat brata :D Nemam rad spojlerovanu hru, neviem si to uzit. Tieto hry ma pohltili. Mam tam platinu lebo ma naozaj bavili.
Novy God of War, pokracovanie SpiderMana, to su zatial hry ktore chcem urcite hrat. A inde ako na PS to nezahram.
Nikdy som nehral Halo ale neberie ma to si to zahrat, auta ma nikdy bavit nebudu, takze Forza nic. Sport? Je vsade, ale to je taka strasna nuda pre mna, ze si nerobimi s chalanmi nejaky lokalny turnaj tak ani neviem ze sport je.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Lebo mať vždy možnosť výberu ( a za menej peňazí) je vždy lepšie ako ju nemať.
lekoklatik
VIP
VIP

Ja si vyberam platit za veci ktore chcem.
Ty si vyberaj platit za veci ktore chces.
Pamatam si ze sa ti pacilo Nintento Switch. Vtedy z teba taky predajca politik nebol :D
Ale proti gustu ziaden disputat.

//okej begbeee. vyhral si. xbox vyhral. su najlepsi. mas uplnu pravdu. dobre si ich pred playstation obhajil.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No však ja stále mam Switch a asi pri ňom ostanem minimálne kým nevyjde Switch pro a potom sa rozhodnem.

Ja si len užívam sonybois ako obhajujú neobhájiteľné.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nerozumiem co tu riesite, obe konzoly maju co ponuknut, tiez som primarne uzivatel zeleneho tabora, no ps4 mam a presiel som vacsinu exkluzivit, tie su super, preto ako pri aktualnej generacii budem pokracovat v nastolenom a to, ze bude modra vedla zelenej koexistovat cely svoj zivotny cyklus :)

cize aktualny ps4 a xone prejde na series x a ps 5, na dalsich cca 8 rokov pokoj
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

No co, podarilo sa niekomu kupit PS5? Piste prve dojmy.

Ja som sa na to vykaslal ked sa spustili predobjednavky, tak si budem musiet pockat do aprila :D. Spravil som radsej objednavku teraz, snad sa mi ujde aspon v Aprili.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Kamoš kúpil 10x PS5 v Orange ešte predtým, ako na tú chybu prišli a obmedzili počet kusov na zákazníka. A už ich aj predal za 850€. :D Predal aj ten kus, čo mal pre seba...lebo má ešte PS4 a že PS5 si potom možno niekedy zase kúpi, keď už na to budú aj nejaké dobré hry...
lekoklatik
VIP
VIP

Kazdy clovek ktory kupi konzolu za draho lebo je to jedina moznost ako ju dostat este tento rok je obycajny idiot.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ephramko napísal: 29 nov 2020, 17:45 A už ich aj predal za 850€.
Danovakov nanho :D Co to bolo za chybu a ako ju predavali?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Nebola to nejaká chyba, len zabudli obmedziť počet kusov na zákazníka. Má u nich 2x paušál, tak na 2 zariadenia dostal zľavu, ale ďalších 8 kúpil normálne za plnú cenu.

Prišiel si pre to 20R chalan na X6ke a podobne. Takým ľuďom je jedno, koľko za to zaplatia, aj tak to nie sú ich peniaze.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ps5 obmedzena v orange ani nebola, skratka prisli kusy, kto kolko objednal tolko dostal, vacsina sa do predaja ani nedostala, sam som zobral 2ks, neslo o ziadne predobjednavky, proste sa zaradili len tak do predaja, predaj bol mozny realne spravit max do 11 hodiny v den predaja, tj. cca 3 hodiny sa dala objednat len tak, potom sa vypredala, dalsie kusy az februar najskor .
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

cORP. napísal: 30 nov 2020, 16:01 ps5 obmedzena v orange ani nebola, skratka prisli kusy, kto kolko objednal tolko dostal, vacsina sa do predaja ani nedostala, sam som zobral 2ks, neslo o ziadne predobjednavky, proste sa zaradili len tak do predaja, predaj bol mozny realne spravit max do 11 hodiny v den predaja, tj. cca 3 hodiny sa dala objednat len tak, potom sa vypredala, dalsie kusy az februar najskor .
Vedel by si napísať potom aj nejaké osobné skúsenosti?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

osobne skusenosti ? na to naozaj nemam naladu ani cas, pozri recenzie, na webe ich je milion :) je to konzola, ako kazda ina, s vacsim vykonom, to iste series x, nic medzikontinentalne za tym nehladaj , obe su aktualne zvyhodnene len lepsim fps a rozlisenim, hry pridu az par rokov po nich.
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Samozrejme, ale hlavne čo sa týka ovládača, tak dosť sa líši od Xbox. Skôr by ma zaujímalo ku čomu by si vedel tú odozvu prirovnať (ja si tú odozvu predstavujem ako nejaký haptic engine v iphoneoch) a hlavne či je to až také dobré ako v tých recenziách hovoria
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

https://martinmjrk.medium.com/o-priekup ... 8db4482a94

Dobry clanok o tom ako alza predava PS5 z ceskeho skladu v rakusku za 800 eur, pritom u nas to ma beznadejne vypredane a plny backlog predobjednavok, ktore mali byt dorucene 17. novembra a niektore z nich su aj zaplatene.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

lekoklatik napísal: 29 nov 2020, 22:41 Kazdy clovek ktory kupi konzolu za draho lebo je to jedina moznost ako ju dostat este tento rok je obycajny idiot.
suhlasim a na takych sa najlepsie zaraba ja keby som mal tolko volnych penazi ze viem nakupit 10x ps5 a predat za drahsie ani nevaham lebo tu sa presne ukazuje aky su niektory ludia hlupy kupit nieco predrazene len aby to mali o par mesiacov skor. mna osobne absolutne konzola nelaka ale zarobit na tychto ludom to by som si uzil :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

ak by stala konzola 50€, vypredala sa a predavali by ju za 80€ tak by si si ju kupil alebo čakal pol roka ? Ak hej tak si rovnaky idiot len tvoja mzda je nižšia
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

ano z principu by som si nekupil vec drahsie o x 10tok percent len preto aby som to mal takoj hned zaraz.... tomu sa hovori rozumne narabanie z peniazmi....
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

to s rozumnym narabanim penazi nema nič spoločne. Nerozumne by bolo ak by si mesačne zarabal 100€ a 80€ dal za playstation. Ak zabaš mesačne 1000€ a zaplatiš 30€ za komfort (o pol roka rychlejšie dodanie) tak je to to isté ako si priplatíš za business triedu v lietadle alebo ked ideš svojim autom do roboty miesto MHD lebo je to pre teba komfortnejšie. Neverím že si zakaždým objednavaš balíky z eshopov cez slovensku poštu ak je kurier o 1€ drahší. Ak ano tak si podla tvojej logiky tiež idiot
lekoklatik
VIP
VIP

Tu sa ale bavime o viac nech 30eur rozdiel :D
Podla mna sa to teraz aj tak az tak neoplati.
Ved este nie su hry :P
Napísať odpoveď