Celkom pekne prirovnanie ale nemozes ho uplne aplikovat tu.begbeee napísal: 22 sep 2020, 21:18 Ne/mať netflix, gamepass alebo PS+ a sťažovať, že nestíham konzumovať obsah je presne to isté ako prísť k švédskym stolom a sťažovať sa, že nemôžem zjesť vsetko, preto sa uspokojim s parkom a rohlikom.
Ked tak, tak to akoby som si platil mesacne permanentku v bufete so svedskymi stolmi za 8eur, cize mozem prist kedy chcem a len jem, alebo si zaplatil 20eur zakazdym v restauracii s nejakym pre mna chutnym jedlom. Jasne, obcas by som sa zastavil v bufete, sak si predsa platim kazdy mesiac ale aj tak by som chcel to lepsie jedlo, tak si priplatim.
No tak ci tak, kvantita v hrach je na mna moc.
Naozaj si myslim ze klasicky typ cloveka, ktory ma stalu pracu, nejake konicky, mozno frajerku a obcas aj cvici nema cas hrat vsetko. Kedysi som si hovoril ze jasne ved to je len 7libier mesacne, to je naozaj nic, ani neviem ze to platim a mam k dispozicii velku kniznicu dobrych hier. Teraz ked idem cez tu kniznicu tak neviem co mam hrat. Neviem preco sa ma snazis presvedcit o tom ze vela hier za konstatne mesacne poplatky je lepsie
Aby som to zavrel preco mam radsej napriklad PS4 su fakt hry ktore si inde nezahram. God of War, SpiderMan, Bloodborne. Taktiez Uncharted vyzera super, ale to som videl ako to hra bracho a ked som to hral ja, uz ma to nebralo lebo som to videl hrat brata
Novy God of War, pokracovanie SpiderMana, to su zatial hry ktore chcem urcite hrat. A inde ako na PS to nezahram.
Nikdy som nehral Halo ale neberie ma to si to zahrat, auta ma nikdy bavit nebudu, takze Forza nic. Sport? Je vsade, ale to je taka strasna nuda pre mna, ze si nerobimi s chalanmi nejaky lokalny turnaj tak ani neviem ze sport je.