Instagram

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yoggy

Re: Instagram

Príspevok od používateľa yoggy »

Co by ta prestalo bavit? :sly:
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale píšeš to ako keby si objavil ameriku a túto techniku využilo na zbieranie (absolútne bezcenných) followerov asi 75% stránok na Insta. :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mali ste niekto skúsenosť s touto hlášku
Screenshot_20200424_093730_com.instagram.android.jpg
? Nejde mi označovať ľudí na príspevku. Podľa všetkého by to mal byť "soft ban". No ide o to, že som si spravil úplne nový profil, ktorý mám asi 2 dní. A niesom si vedomý porušenia pravidiel. Nič som nelajkoval ani nekomentoval a sledujem asi len 8 ľudí. Ak ste sa stym niekto stretol ako ste to vyriešili?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

mozno preto, ze je to novy account.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je to pravdepodobne jedno z veľa interných obmedzení Instagramu, ktoré nie sú však nikde verejne dostupné. Väčšina týchto obmedzení je tam na to, aby zabránili spamovaniu, takže najpravdepodobnejšia príčina, prečo ti to nedovoľuje označiť ľudí v poste, je to, že máš príliš čerstvý účet.

Nie som si však istý, či sa to obmedzenie dá obísť, keďže Instagram v podstate žiadnu podporu nemá, akurát generickú FAQ page.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kamarát si založil Instagram, dal som mu follow. Teraz každý príspevok ktorý pridá mi príde upozornenie že pridal fotku práve on. U nikoho iného sa mi to ešte nestalo. V nastaveniach upozornení mám všetko povypínané. Nemáte rovnaký problém alebo ste nemali? Ďakujem
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

fildinko nemáš tie upozornenia zapnuté iba pre jeho profil? Otvor si jeho profil a cez voľbu Sledujem vieš nájsť Upozornenia..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Z akej sluzby berie Instagram hudbu, ktoru je mozne pridat do stories?
fildinko
King
King

IMG_2132.jpg
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

heker napísal:Z akej sluzby berie Instagram hudbu, ktoru je mozne pridat do stories?
Where does the music come from on Instagram?
When you add music to your Instagram Stories, it from Facebook's deal with major record labels.

https://www.reddit.com/r/WeAreTheMusicM ... usic_from/
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Stále sa mi podarí nejakou záhadou spustiť nahrávanie zvuku pri písaní direct správy. Ja ani nič nestlačím a hneď sa tam zobrazí nahrávanie alebo čo to je.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To robilo aj mne, ked som pootocil telefon. Neviem ci to bolo dakym snimacom naklonenia telefonu alebo co. Ale uz mi to nerobi mozno pol roka ci rok, asi to bol bug a po aktualizacii to opravili
fildinko
King
King

Ja som to skúsil na iPhone a keď som ho naklonil a zakryl proximity senzor tak sa začala nahrávať nahrávanie zvuku. Je to proste featura Instagramu. Našiel som že sa to nedá vypnúť, jedine že by ti dal instagram takú možnosť.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak opätovne tu dávam tento problém... myslel som si, že sa sám vyriešil a tak som zmazal príspevok, lenže on sa opäť objavil.

Po factory resete mobilu sa mi v aplikácii Instagram zobrazuje v dolnej lište miesto srdiečka nákupný košík. Srdiečko sa presunulo do môjho profilu vpravo hore. Neviete ako sa zbaviť toho nákupného košíka? Google radil vymazať produkty na predaj, lenže ja nemám žiadne produkty na predaj. Dokonca nemám ani business účet a nemám ani prepojenie na FB. Jendá sa o S8+ s Androidom 9. Na starom tablete s Androidom 6 je stále všetko po starom, srdiečko je v dolnej lište.

Skúsil som vymazanie údajov aplikácie Instagram a všetko bolo ok, ale na druhý deň ráno sa tam opäť objavil nákupný košík a tak sa to deje po každom vymazaní údajov. Stretol sa s tým niekto?
2020-07-17 19.29.44b.jpg
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

Ahojte , nikde som nenasiel ako upravit popis na instagrame vlozil som len fotku a chcem pridat popis ako na to ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako mas svoju fotku, tak vpravo hore kliknes na tie tri bodky, potom upravit a pod obrazkom mozes pisat popis a hashtagy.
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

ja tam mam iba toto http://prntscr.com/vx3r94
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak tam mas nieco pokazene
Prílohy
20201207_023137.jpg
20201207_023129.jpg
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

"akcia bola zablokovana" sa mi stáva. sem tam dám niekomu like alebo niečo napíšem a občas sa to objaví, príde mi to úplne random a od veci, nepovedal by som že je to nejaký antispam filter alebo ak je tak veľmi nelogický. lebo iné príspevky likovať napríklad idú, alebo idú len nové staršie nie či naopak, potom keď okementujem alebo olajkujem nový príspevok tak idú aj staršie či naopak, občas sa to deje a občas nie, naozaj ťažko povedať čo to môže byť ale občas sa to stane.
fildinko
King
King

Skús odinštalovať aplikáciu, znova nainštaluj. Prípadne odhlásenie a prihlásenie.
Napísať odpoveď