Aky suvis s tym, ze som emigroval zo Slovenska ma to, ze systematicky siris hoaxy o koronaviruse?RebeI napísal: 19 dec 2020, 11:07 Jackb
Nehaj tak ty si ani nepochopil čo som tými migrantsmi myslel a zas sa unášas do oblakov toho svojho uzavretého sveta.
Prekopiroval som tu celý rozhovorz DVTV kde to je krásne vysvetlené, tak si nechaj tie poznámky o záchodoch, to je tak tvoja úroveň.
Mimochodom presne to isté čo je v Tom článku a videu hovoril aj beardie, ale na neho ste nič nemali a zrazu keď to pošlem ja tak je všetko konspiratorske, platené od Rusov, zem a vek a neviem koho ešte. Fakt toto som ešte nezažil konšpirátori sú jeden extrém ale túto niektorí užívatelia sú zase ďalší protipól k nim.
Neprekopiroval si nic. Dal si screenshot zo svojho telefonu. Ty nemas ani tu uroven, aby si robil screenshoty z desktopu.
Ty opakovane zdielas Zem a Vek a robis z toho, ze virus nie je a nesmies sa da proti neexistujucemu virusu nechat ockovat, lebo firma zaplatila pokutu za zvysenie ceny.
S beardiem sa da diskutovat o tom, preco Svedsko - to, ktore podla Zem a Vek nie je, lebo tam ziju cudzinci, to ktore podla teba zacipovalo vsetkych ludi, aj ked na to nemas dokaz - ma vysledky ake ma. Pre teba to konci zdielanim a zapipanim SMS, ze ti prisli peniazky. Nerozmyslal si, preco su tie cisla ake su. Len "zdielas kym nezmazu".