Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
oo tak az o rok? that sucks
tak to mohli urobit ako ludia ze e08 by koncila s05 a o rok prijde s06e01, nie ze o rok pride e09-e016 a o 4 mesiace s06
tak to mohli urobit ako ludia ze e08 by koncila s05 a o rok prijde s06e01, nie ze o rok pride e09-e016 a o 4 mesiace s06
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Teheran / Tehran ( aplle TV ci co.. ) ta herecka ma mega dobre okuliare ! v prvej aj druhej casti !! odporucam je to napinave 
Tvoj príbeh / Becomming You - AppleTV+ - Dokument o deťoch ako sa vyvíjajú,rastú, objavujú svet
Warrior - druhá séria 10/10 - top seriál. Druhá séria o dosť lepšia a každým dieľom to bolo lepšie a lepšie. Som zvedavý na finále ale tretia séria musí byť
Maličký svet - AppleTV+ - dokument o maličkých zvieratách, super zábery a celkovo pekne spravené
Za mňa o osobne väčšina toho čo je na AppleTV+ je dosť dobré. Je tam toho pomenej čiže úplne sa neoplatí si to platiť ale v tomto prípade mi príde kvalita =/= kvantita.
Taktiež
Ted Lasso - AppleTV+ - neviem či som to tu už spomínal ale 10/10 seriál.
A ako už bolo spomenuté tak Teherán tiež zaujímavý.
Warrior - druhá séria 10/10 - top seriál. Druhá séria o dosť lepšia a každým dieľom to bolo lepšie a lepšie. Som zvedavý na finále ale tretia séria musí byť
Maličký svet - AppleTV+ - dokument o maličkých zvieratách, super zábery a celkovo pekne spravené
Za mňa o osobne väčšina toho čo je na AppleTV+ je dosť dobré. Je tam toho pomenej čiže úplne sa neoplatí si to platiť ale v tomto prípade mi príde kvalita =/= kvantita.
Taktiež
Ted Lasso - AppleTV+ - neviem či som to tu už spomínal ale 10/10 seriál.
A ako už bolo spomenuté tak Teherán tiež zaujímavý.
Warrior som tiez dopozeral tiez odporucam je to podobne podla mna peaky blinders a to je tiez 10/10
-
kuric99
Mám rozpozerané iba La casa de papel a How To Sell Drugs Online (Fast), a čakám na nové serie.
The Queen's Gambit - vsetkych 7 casti pozretych do 24h.
Ahojte,
poznáte alebo viete odporučiť detektívny seriál na štýl "True detective, The Killing, Fargo.." ?
ďakujem
poznáte alebo viete odporučiť detektívny seriál na štýl "True detective, The Killing, Fargo.." ?
ďakujem
Night of - HBO
Určite skús.
Za mňa na HBO nedávno Valley of Tears (drama). Ak máte radi tanky, must watch, dokonca vytiahli originál Centuriony a T-55/64 na natacanie. Je to ďaleko komplexnejšie, ako len tanky, ale to potešilo. Asi najlepšia vec od Fury, čo sa autencity týka.
Jo, nie je to docu dráma, normal hrany seriál.
Určite skús.
Za mňa na HBO nedávno Valley of Tears (drama). Ak máte radi tanky, must watch, dokonca vytiahli originál Centuriony a T-55/64 na natacanie. Je to ďaleko komplexnejšie, ako len tanky, ale to potešilo. Asi najlepšia vec od Fury, čo sa autencity týka.
Jo, nie je to docu dráma, normal hrany seriál.
-
twardykamen
Medium Professional
No to je aka nahoda.Vcera som dopozeral dokument o Yom kippurskej vojne ,dnes som objavil tento serial a bum tu ho aj niekto odporuca.
How to sell drugs online (fast)
Dlho som odkladal, nakoniec fajn jednohubka so skvelým tempom. Žiadne kecy, super spád, epizódy okolo 30 minút sú stopáž, ktorá by sa mohla stať nejakým rozšírenejším štandardom, minimálne u takýchto nie extra serióznych seriáloch. Netušil som, že je to nemecký seriál. Pozeral som to v EN dabingu, lebo nemčinu počúvať nevládzem
(inak seriály vždy pozerám v originál znení). Čo mi vyslovene vadilo bol hlavný protagonista. Nevadia mi vo filmoch škaredí ľudia, ale keď to spojím s charizmou -99, tak mi to vadilo proste. Navyše to, že oňho javili záujem fakt pekné baby (na to že nemky), pričom okrem vzhľadu ten chlapec nemal ani vyjadrovanie, ani správanie, to bolo trošku divné, čo sa castingu týka. Inak ale fajn, za mňa 7/10, fajn vtipná dráma.
Dlho som odkladal, nakoniec fajn jednohubka so skvelým tempom. Žiadne kecy, super spád, epizódy okolo 30 minút sú stopáž, ktorá by sa mohla stať nejakým rozšírenejším štandardom, minimálne u takýchto nie extra serióznych seriáloch. Netušil som, že je to nemecký seriál. Pozeral som to v EN dabingu, lebo nemčinu počúvať nevládzem
The Queen s Gambit - 10/10
rovnako obrovske prekvapenie ako 11.22.63
(nerad si citam dopredu o com serial je, ani komentare ci hodnotenia, vyberam si podla specifik, napr herci, ktorí tam hraju, v tychto oboch pripadoch to bola Amerka v dobe, v ktorej sa to odohravalo)
velmi dobre sa na to pozeralo
klobuk dole
rovnako obrovske prekvapenie ako 11.22.63
(nerad si citam dopredu o com serial je, ani komentare ci hodnotenia, vyberam si podla specifik, napr herci, ktorí tam hraju, v tychto oboch pripadoch to bola Amerka v dobe, v ktorej sa to odohravalo)
velmi dobre sa na to pozeralo
klobuk dole
The Undoing (2020)
8 dielna miniséria. Veľmi fajn od A po Z. Ako celok podľa mňa výborný seriál, kto má rád relatívne jednoduché drámy.
8 dielna miniséria. Veľmi fajn od A po Z. Ako celok podľa mňa výborný seriál, kto má rád relatívne jednoduché drámy.
-
Daniel9911
Professional
Ja som začal pozerať seriál Cobra Kai, je to také pokračovanie filmu Karate Kid od Netflixu
Je to YouTube originál. Nerozumiem prečo si Netflix dáva k tomu Nko ale bohvie tie ich politiky. Každopádne, pôvodne je to najväčšia bomba z YouTube 
Inak za mna super serial. Pomaly by mala myslim vyjst 3. seria 
what?
ved uz vysla
ved uz vysla
-
Daniel9911
Professional
3. séria je už vonku, ja som ju pozeral práve včera, a bolo to super a už sa teším na 4. sériu
Ja sa pripajam s The Queen's Gambit: https://www.csfd.cz/film/902757-damsky-gambit/
Pozrel som to cele behom 24 hodin, prvy diel bol trochu slabsi, ale nakoniec posluzil ako dobry uvod do deja. Potom to uz bola "jazda" a este vcera by som bol schopny tvrdit, ze serial o sachu nemoze byt az taky zaujimavy. Scenar je velmi dobry a zaroven je to aj vyborne natocene. U mna je to po dlhej dobe serial od Netflixu, ktory stoji za to.
Pozrel som to cele behom 24 hodin, prvy diel bol trochu slabsi, ale nakoniec posluzil ako dobry uvod do deja. Potom to uz bola "jazda" a este vcera by som bol schopny tvrdit, ze serial o sachu nemoze byt az taky zaujimavy. Scenar je velmi dobry a zaroven je to aj vyborne natocene. U mna je to po dlhej dobe serial od Netflixu, ktory stoji za to.
Spy s Cohenom od Netflixu. Slušná dráma.