Nezáujem vzbudzuje záujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nezáujem vzbudzuje záujem

Príspevok od používateľa CheZteR »

KE10 napísal: 06 jan 2021, 17:51 Či sa to posunie ďalej alebo ukončí.
ako čo?
však nič medzi Vami nie je,
neboli bozky a mesiac ste si ani len nepisali...kamarat treba vytrievieť a ísť ďalej :)
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa KE10 »

Nechcem to tu všetko rozpisovať. Na začiatku ma často volala k sebe. Len v poslednom čase si je už asi istá že sa ozvem. Jeden čas to už fakt vyzeralo nádejne. Viem že si píše aj s ďalšími,dostáva darčeky aj kvety. Je dosť žiadaná. Dám na vašu radu nechám ju tak, až kým sa sama neozve.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

možno je tip ktory potrebuje pozornosť, paci sa jej pozornosť ale nic viac nechce, to je najhorsie co moze byt

taky ten typ cloveka ktory chce byt stredobod pozornosti a byt muzmi obletovana ale nikomu viac nedovoli

a koho si omota prestane ju to bavit :)

ma rada to vzrusenie ale vztah nechce...co uz
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A to tebe príde normálne, že ona si píše s vami viacerými a prijíma od nich darčeky? To chceš byť jeden z mnohých? To ti načo je?
KE10
Medium Expert
Medium Expert

CheZteR napísal: 06 jan 2021, 18:02 ako čo?
však nič medzi Vami nie je,
neboli bozky a mesiac ste si ani len nepisali...kamarat treba vytrievieť a ísť ďalej :)
Mesiac sme sa nevideli ale písali,dôvod bol aj že som mal covid. Niekoľko dní po karanténe som ju volal. Ešte sa asi bála tak sa vyhovorila. Viem že ťažko mi radiť,predsa pol roka som s nou v kontakte a viem ako sa správa a reaguje najlepšie sám.

Autoeditácia príspevku po 9 min 19 sek:
zuzanuska napísal: 06 jan 2021, 18:11 A to tebe príde normálne, že ona si píše s vami viacerými a prijíma od nich darčeky? To chceš byť jeden z mnohých? To ti načo je?
To je trocha zložitejšie,ona predáva nejaké veci cez net. To využívajú jej klienti na oslovenie, skôr majú záujem oňu jak o produkt. :D To že jej píšu a potom dajú darček ona až tak nemôže.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Offtopic, ma vela napadnikov, posielaju jej kvety a ine darceky, predava veci online, nejedna sa o Plackovu? :smt033
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

KE10- v súboji o ženu vyhráva ten chlap ktorí o nu prejavuje najmenší zaujem, taký ženu pritahuje najviac. Biť sa o priazeň ženy ktorú chcú viacerí muži a ona bude na koni to neni preteba dobrý ukazovatel. Ja byť tebou spomeniem medzi rečou aj to ze sa o teba zaujimaju iné baby( aj ked to nebude pravda), možno ju to začne iritovat, začne ziarliť a vyvýjať iniciativu. No aj tak je blbá covidová doba kam snou chceš ist v čase zákazu ked je všetko zavreté.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

mozu ist napriklad do potravin :D
alebo este na testy
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit napísal: 06 jan 2021, 19:00 KE10- v súboji o ženu vyhráva ten chlap ktorí o nu prejavuje najmenší zaujem, taký ženu pritahuje najviac. Biť sa o priazeň ženy ktorú chcú viacerí muži a ona bude na koni to neni preteba dobrý ukazovatel. Ja byť tebou spomeniem medzi rečou aj to ze sa o teba zaujimaju iné baby( aj ked to nebude pravda), možno ju to začne iritovat, začne ziarliť a vyvýjať iniciativu. No aj tak je blbá covidová doba kam snou chceš ist v čase zákazu ked je všetko zavreté.
Mám o budovaní príťažlivosti prečítanú aj jednu knihu. Fungovalo to, ale ona používa tiež to isté :D Má pritom oveľa väčšiu trpezlivosť a sebakontrolu. Podľa knihy sa mala zamilovať približne za tri týždne, myslím že určite niečo cíti. Ale celú dobu si veľmi dávala pozor aby to neukázala.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chezter- teraz si ma dostal, ale trefná odpoved, dobré tipy na rande :D
KE10- na drzovku jej napíš ked sa chcete vidieť chodte teda aj do potravín kludne :D a skus zabiť dve muchy jednou rannou. Prvýkrát tým že ju budeš volať von aby si zistil či chce ísť hoci je covid a za druhé možno ju aj tým pobavíš že ti niečo prišlo niečo také na um a uvidíš či má zaujem ťa osobne opäť vidieť, alebo ťa len natahuje aby sa citila chcená,alebo ťa má za šaška na motuziku. Zeny vedia aj toto robiť, nevravím že každá a že stále, ale vie sa to vyskytnúť a je za tým x dôvodov prečo je to tak.
U mna osobne to býva tak bud sa do 3 mesiacov (skúšobná doba ako v práci) ukáže kam to smeruje so ženskou bud rande,bozky,niečo viac, alebo len vyhovorky, a podla toho sa snou zariadim.Bud len kamoši a to tak že ju pošlem do mojho friendzone alebo niečo viac. Fakt život ide rýchlo nemožeš ostať v myšlienkach pri jednej žene s ktorou to hapruje a nevieš či to ide do lava ci doprava.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nečítal som celú tému, ale podľa mňa toto je ukážkový príklad chlapskej naivity 21. storočia a doby sociálnych sietí.

Mne keď frajerka ukazuje, koľko zúfalcov (jej známych, aj zadaných) jej vypisuje, tak to nechápeš. Ak je tá žena single, tak ti narovinu vravím, že takých ako ty je toľko, že jej nestačia všetky prsty na tele. A s týmto správaním dám ruku do ohňa za to, že aj pri fyzických stretkách nejde len o teba. Proste nevie čo chce (a možno nechce dokopy nič), tak skúša a necháva si vždy otvorené zadné vrátka. Ja by som dal ruky preč.
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Ďakujem za rady a postrehy. Skôr som chcel vedieť či sa už niekto s podobnou povahou nestretol a ako to riešil. Taký vie najlepšie poradiť. Mám pocit že niektorí mi radia radikálne koniec, hoci vedie o nás veľmi málo. Čo tým vyriešim? Stratím ju,náhradu ani nemám možnosť hľadať v tejto situácii. Som si istý keby sme boli viac spolu,už dávno viem sám ako to riešiť.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nechaj ju, nech sa hraje s niekym (niečim) iným...
Včas...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som zažil niečo podobné, čo opisuješ ty - mal som záujem o babu, ale keď som jej navrhol stretko/rande, tak si väčšinou našla nejakú výhovorku. Po pár týždňoch ma to omrzelo a prestal som jej písať. Samozrejme to na seba nedalo dlho čakať a po pár dňoch mi napísala, prečo som sa jej neozval a začala iniciovať aj ona. To už som sa cez ňu však preniesol a nemal som záujem riešiť niečo vážnejšie, pretože doprosovanie ma vážne nebaví.

Naopak v prípadoch, kedy som skončil s babami v dlhodobých vzťahoch, sa mi nikdy nestalo, že by sa vyhovárali, keď som navrhol nejaké stretko. Vždy si čas našli alebo ak zrovna nemohli, tak navrhli iný deň a bolo z nich cítiť, že majú záujem so mnou tráviť čas. Ako sa hovorí - kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Sám si odpovedz na otázku, aký typ baby to je a či má pre teba zmysel s ňou naďalej strácať čas :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Aj ja som to zažil (nie ale až v takej miere, aby tam boli intímnosti), preto ti vravím kašli na to.

Z tvojho posledného postu mám skôr pocit, že ty vieš čo chceš, ale potrebuješ aby ťa o tom niekto ubezpečil a dal ti za pravdu (aby si sa snažil), len si asi čakal iné reakcie.

Nepoviem ak niektorá žena hrá nedostupnú z rôznych príčin, ale potom príde bod zlomu, a už sa s tebou nebude hrať (doslova hrať a naťahovať). U vás ten zlom už zrejme bol, nejaké prvé rande máte dávno za sebou... Buď sa jej spýtaj teda čo vlastne chce, alebo sa nechaj naťahovať ďalej. Druhá podstatná vec, ak zo seba spravíš lútku teraz a vyjde vám to, aby si v tej pozícii nezostal aj vo vzťahu.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Pise si s dalsimi desiatimi a tak isto sa s nimi hra ako stebou = proste jej to hladka ego ze ona na teba kasle a ty jej do par sekund odpises = pis si aj ty s dalsimi a uvidis kam to zajde😝
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no to urcite, to je teda rada.. :D

a o mesiac tu bude tema "podviedol som svoju priatelku s ktorou nechodim a neodpisuje mi s kamoskou, ktora mi odpisala" :D
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Hensym napísal: 07 jan 2021, 19:07 Aj ja som to zažil (nie ale až v takej miere, aby tam boli intímnosti), preto ti vravím kašli na to.

Z tvojho posledného postu mám skôr pocit, že ty vieš čo chceš, ale potrebuješ aby ťa o tom niekto ubezpečil a dal ti za pravdu (aby si sa snažil), len si asi čakal iné reakcie.

Nepoviem ak niektorá žena hrá nedostupnú z rôznych príčin, ale potom príde bod zlomu, a už sa s tebou nebude hrať (doslova hrať a naťahovať). U vás ten zlom už zrejme bol, nejaké prvé rande máte dávno za sebou... Buď sa jej spýtaj teda čo vlastne chce, alebo sa nechaj naťahovať ďalej. Druhá podstatná vec, ak zo seba spravíš lútku teraz a vyjde vám to, aby si v tej pozícii nezostal aj vo vzťahu.
Áno presne viem čo chcem,ja som hneď na začiatku chcel radu ako naňu a nie či pokračovať v tomto mám jasno. Presne si to vystihol unás ten bod už raz bol. Presne takto striedala záujem a nezáujem celkom na začiatku. Potom po niekoľkých stretnutiach sme si už písali skoro stále, bola aktívnejšie ako ja. Pokazil som to tým že som sa jej týždeň neozval, odvtedy má podľa mňa pocit,že potrebuje viac vybudovať príťažlivosť. Viem rozoznať kedy sa niekto len hrá a kedy má záujem. Zbytočne sa ma niektorí snažia presvedčiť ,že som len naivný :D
Tak mi ostáva len trpezlivo čakať,nech sa zas dohrá :D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

KE10 napísal: 08 jan 2021, 22:19Viem rozoznať kedy sa niekto len hrá a kedy má záujem.

:lol: Tak potom na čo si zakladal túto tému?
KE10
Medium Expert
Medium Expert

fildinko napísal: 09 jan 2021, 6:46 :lol: Tak potom na čo si zakladal túto tému?
Prečítaj si najprv čo som sa pýtal. Potom sa možno vyhneme zbytočným otázkam.
Môžte celú tému vymazať, evidentne tu niektorí majú potrebu si len domňa kopnúť. Ďakujem za reakcie k veci.
Napísať odpoveď