ako čo?
však nič medzi Vami nie je,
neboli bozky a mesiac ste si ani len nepisali...kamarat treba vytrievieť a ísť ďalej
ako čo?
Mesiac sme sa nevideli ale písali,dôvod bol aj že som mal covid. Niekoľko dní po karanténe som ju volal. Ešte sa asi bála tak sa vyhovorila. Viem že ťažko mi radiť,predsa pol roka som s nou v kontakte a viem ako sa správa a reaguje najlepšie sám.CheZteR napísal: 06 jan 2021, 18:02 ako čo?
však nič medzi Vami nie je,
neboli bozky a mesiac ste si ani len nepisali...kamarat treba vytrievieť a ísť ďalej![]()
To je trocha zložitejšie,ona predáva nejaké veci cez net. To využívajú jej klienti na oslovenie, skôr majú záujem oňu jak o produkt.zuzanuska napísal: 06 jan 2021, 18:11 A to tebe príde normálne, že ona si píše s vami viacerými a prijíma od nich darčeky? To chceš byť jeden z mnohých? To ti načo je?
Mám o budovaní príťažlivosti prečítanú aj jednu knihu. Fungovalo to, ale ona používa tiež to istéBlastbit napísal: 06 jan 2021, 19:00 KE10- v súboji o ženu vyhráva ten chlap ktorí o nu prejavuje najmenší zaujem, taký ženu pritahuje najviac. Biť sa o priazeň ženy ktorú chcú viacerí muži a ona bude na koni to neni preteba dobrý ukazovatel. Ja byť tebou spomeniem medzi rečou aj to ze sa o teba zaujimaju iné baby( aj ked to nebude pravda), možno ju to začne iritovat, začne ziarliť a vyvýjať iniciativu. No aj tak je blbá covidová doba kam snou chceš ist v čase zákazu ked je všetko zavreté.
Áno presne viem čo chcem,ja som hneď na začiatku chcel radu ako naňu a nie či pokračovať v tomto mám jasno. Presne si to vystihol unás ten bod už raz bol. Presne takto striedala záujem a nezáujem celkom na začiatku. Potom po niekoľkých stretnutiach sme si už písali skoro stále, bola aktívnejšie ako ja. Pokazil som to tým že som sa jej týždeň neozval, odvtedy má podľa mňa pocit,že potrebuje viac vybudovať príťažlivosť. Viem rozoznať kedy sa niekto len hrá a kedy má záujem. Zbytočne sa ma niektorí snažia presvedčiť ,že som len naivnýHensym napísal: 07 jan 2021, 19:07 Aj ja som to zažil (nie ale až v takej miere, aby tam boli intímnosti), preto ti vravím kašli na to.
Z tvojho posledného postu mám skôr pocit, že ty vieš čo chceš, ale potrebuješ aby ťa o tom niekto ubezpečil a dal ti za pravdu (aby si sa snažil), len si asi čakal iné reakcie.
Nepoviem ak niektorá žena hrá nedostupnú z rôznych príčin, ale potom príde bod zlomu, a už sa s tebou nebude hrať (doslova hrať a naťahovať). U vás ten zlom už zrejme bol, nejaké prvé rande máte dávno za sebou... Buď sa jej spýtaj teda čo vlastne chce, alebo sa nechaj naťahovať ďalej. Druhá podstatná vec, ak zo seba spravíš lútku teraz a vyjde vám to, aby si v tej pozícii nezostal aj vo vzťahu.
Prečítaj si najprv čo som sa pýtal. Potom sa možno vyhneme zbytočným otázkam.