Ja si práve nemyslím, že to je vtip
Natalita v rozvojových krajinách je veľmi vysoká a ich priemerne iq je nižšie ako iq obyvateľov krajín prvého sveta
Ja si práve nemyslím, že to je vtip
nie je to tak, evolucia ide uplne inym smeromkayko napísal: 08 jan 2021, 11:28 Selekcny tlak prirody sa nemusi zakonite prejavit tym, ze z daneho druhu preziju len ti najsilnejsi a najinteligentnejsi.
evolucia nie je konstanta, imho nemoze mat dany smer, ale meni sa v case
hmmm niekayko napísal: 08 jan 2021, 15:25evolucia nie je konstanta, imho nemoze mat dany smer, ale meni sa v case![]()
Netreba definicu, staci sa pozriet na niektore druhy ako ryby a obojzivelniky, ktore by mali byt podla teorie evolucie predchodcami cicavcov a pritom vacsina z nich ma mnohonasobne vacsiu DNA. Teda z hadiska evolucie by neprichadzalo k vyvoju, ale naopak, v urcitom stadiu by muselo dojst k degradacii a redukcii genetickej informacie. Pokial teda pokladame teoriu evolucie za spravnu, tak nemoze mat jeden smer
Fakt si radsej pozri jej definiciu a to aky je stav poznania.kayko napísal: 08 jan 2021, 19:12 Netreba definicu, staci sa pozriet na niektore druhy ako ryby a obojzivelniky, ktore by mali byt podla teorie evolucie predchodcami cicavcov a pritom vacsina z nich ma mnohonasobne vacsiu DNA. Teda z hadiska evolucie by neprichadzalo k vyvoju, ale naopak, v urcitom stadiu by muselo dojst k degradacii a redukcii genetickej informacie. Pokial teda pokladame teoriu evolucie za spravnu, tak nemoze mat jeden smer
Ono teoria evolucie ma uz pri dnesnych poznatkoch viacero chybiciek krasy, takze by som ju nebral ako svaty gral.