Chcel by som sa opýtať na váš názor, keďže som tak trošku zmetený ako ďalej.
Počas jesene som sa spoznal s jedným dievčaťom, v podstate našli sme sa cez jednu internetovú "zoznamku", kde ľudia hľadajú kamošov na výlety. Prvýkrát sme boli spolu na dvojdňovke, druhý len tak na výlete v tatrách.
Celkovo mám pocit že sme si celkom rozumeli, ale tak ja si zasa rozumiem s každým / niesom nafúkaný arogantný typ človeka.
No teda aby som pokračoval, s danou dievčinou si stále dopisujem, aj keď moje odpisovanie býva častokrát veľmi biedne, skrz toho že tesne po tom druhom výlete som si založil popri práci živnosť, čo mi odoberá hrozne moc času a energie (v preklade pracujem 7 dní v týždni). Ale ako vždy jej odpíšem, správy sú celkom obsiahle, mám taký pocit že nikto z nás sa nemá problém rozkecať.
Túto dievčinu mám veľmo rád a preto by som to chcel skúsiť posunúť niekde ďalej.
Myslíte si že to má zmysel ?
Normálne by som sa túto otázku nepýtal, tento stav by mi stačil ako jasný dôkaz že áno ale sú tam nejaké ale:
Bývame od seba celkom diaľku.
Ja som sa po 7 rokoch vo veľkomeste vrátil k rodičom na dedinu do "zapadákova", ale keďže povaha mojej práce mi umožňuje jej vzdialené vykonávanie, tak stále pracujem tam kde som pracoval predtým, ba práve takéto "vylúčenie" od pracovného kolektívu vyústilo ešte k povýšeniu atď... (nebudem sa chvastať), ale zmyslom toho že som to spomenul je že do mesta sa vrátiť nemám ani najmenšiu chuť a tam kde som mi to extrémne vyhovuje.
Ona pre zmenu teraz končí školu a trošku mám obavy či by toto bola pre ňu cesta, poprípade čo sme sa tak bavili tak hovorila že si chce nájsť v BA prácu a začať tam.
Ďaľšia vec ktorá ma drží na vážkach je práve že ona je extremne milá taký ten prototyp milého večne pozitívneho kresťanského dievčaťa, čo mi aj vyhovuje skôr viem že tieto dievky sú milé na všetkých, tak či si len niečo nenahováram ?
Čo si o tom myslíte ? Mám sa o niečo pokúsiť, alebo je tam veľká šanca že narazím ?