A presne preto ja netradeujem, ale iba nakupim a drzim. A v case otocenia trendu menim za stablecoiny a davam na HW wallet loan.jukel napísal: ↑04 jan 2021, 17:54 Ja nemam za potrebu sa tebou dohadovať ako funguje trading ale ano ak poznas rozdiel medzi trendom, akumulaciou a distrubciou tak ano su nejake pohyby ktoru musia nastať aby sa otočil trend a corona dump tomu napomohla
A ak je pre teba trading veštenie z gule tak tomu tiež rozumiem, 90% učastnikov trhu presuva peniaze zvyšním 10%. Povedal by som že v crypte je to 95%+
Trading nie je urcite vestenie z gule. Prave preto predikcie kam az pojde BTC do konca roka 2020 boli absolutne mimo, pretoze predpovedat na zaklade nejakej TA z grafu buducnost niekolko mesiacov, je porovnatelne s vestenim z gule. Trading mozes pouzivat na dennej baze. Mozes z grafu precitat vyvoj par krokov dopredu, supporty a rezistencie, ale urcite nie vyvoj BTC medzi 10k a 30k a reakcie trhu na taku ci onaku cenu, ked si ju este ani nedosiahol. V tejto suvislosti sa da povedat ano, nakup BTC za 10k bol vyhodny, ale rovnako tak nemusel byt, pretoze dalo sa nakupit aj za 4k a v dobach davno minulych aj za ovela menej. Krypto ma stale velmi kratku historiu na nejake dalekosiahle citanie buducnosti z grafu. Ak si vies dohladat kam isly nakupene BTC, tak tie z institucionalneho predaja odchadzali z burz vacsinou na HW wallet spolocnosti ako Greyscale a Microstrategy, ktore ich spravuju, kedze samotne institucie namaju dovolene obchodovat kryptomeny priamo. A samozrejme, to co je na hw wallet asi tazko budes tradeovat. To ze cena vystrelila je viac menej dosledkom krizy ponuky a likvidity, kedze velke objemy BTC skupili a stiahli z burz znizili stock a dopyt stale rastie.
Ked si teda taky trader, noze daj odhad zo svojej gule, kde bude cena BTC o mesiac, 2, 3...?