Ja sa v nej vôbec nevyznám
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám
Nie nemá už pokračovanie
chvíľku sme boli v kontakte, potom zasa prišiel blok, po pár dňoch instastorky s označeným bývalým
mne to príde ako Vaas z FarCry3. “Insanity is doing the same f** thing over and over again thinking, this time is gonna be different.”
bol som hlúpy že som jej dával “šance” a dúfal v niečo iné.
Občas musí človek počkať aby sa časom presvedčil že urobil správne rozhodnutie. Nebol by si snou šťastný, v sexe možno hej ale ako vztah by to pri nej nemalo dobrú buducnosť, len by si bol na vážkach čo vyvedie.
Zenská možno s dobrým telom aj tvárou ale duševne absolutne mimo..povie ti jedno urobí druhé, niečo podobné som zažil aj ja nedávno, ale dobre že sa toto stalo aspoň ty aj ja vieme že to by neboli vhodné baby pre nás. Ja možno ju maximálne pozdravím a idem dalej, nepotrebujem sa snou ani baviť a počuvať dristy a pritom urobí opak, robiť zo mňa debila a potom sa tváriť ako keby sa nechumelilo...Tá vhodná baba ešte len príde aj tebe aj mne, pretože čo zle alebo nejasno začína aj zle skončí. Všetko musí ist hladko bez omáčok, klamania, priamočiaro, musí tam byť vášeň, chémia, komunikácia.
Zenská možno s dobrým telom aj tvárou ale duševne absolutne mimo..povie ti jedno urobí druhé, niečo podobné som zažil aj ja nedávno, ale dobre že sa toto stalo aspoň ty aj ja vieme že to by neboli vhodné baby pre nás. Ja možno ju maximálne pozdravím a idem dalej, nepotrebujem sa snou ani baviť a počuvať dristy a pritom urobí opak, robiť zo mňa debila a potom sa tváriť ako keby sa nechumelilo...Tá vhodná baba ešte len príde aj tebe aj mne, pretože čo zle alebo nejasno začína aj zle skončí. Všetko musí ist hladko bez omáčok, klamania, priamočiaro, musí tam byť vášeň, chémia, komunikácia.
-
maiikY
Light Star
Súhlasím, musel som si to sám vyskúšať aby som vedel o čo naozaj ide aj napriek tomu že ste mi to tu všetci písali. Už absolútne nevnímam to že existuje alebo čo robí, v stredu otvárajú fitká ale s ňou cvičiť už nebudem určite. Jedna vec že neviem či tam ísť hneď ako to otvoria alebo počkám ešte nejaký ten týždeň dva, to uvidim. Ale druha vec že proste sa dostala do štádia kedy už naozaj stačilo. Hovorí jedno urobí druhé, takých ľudí v živote nepotrebujem 
Okrem toho som už spoznal jednu ženu, s ktorou si dosť rozumieme a je to iné ako s touto, nemusím rozmýšľať že prečo mi neodpisuje alebo čo robí kedy si ma blokne. Úplne iné to je s ňou. Stretávame sa, funguje to tak uvidíme čo z toho bude. Ale o nej už hádam táto téma nebude
Okrem toho som už spoznal jednu ženu, s ktorou si dosť rozumieme a je to iné ako s touto, nemusím rozmýšľať že prečo mi neodpisuje alebo čo robí kedy si ma blokne. Úplne iné to je s ňou. Stretávame sa, funguje to tak uvidíme čo z toho bude. Ale o nej už hádam táto téma nebude
Ak by si chcel po čase by si mohol napísať ako sa to s novou kočkou vyvinulo, mna to docela zaujima som zvedavý tvor 
-
starysomar
Hardcore addict
Z jedného školenia:
Máte obchod. Prejde 100 ľudí a nič nekúpia. Zabalíte to? Nie - ďalší, prosím
Máte obchod. Prejde 100 ľudí a nič nekúpia. Zabalíte to? Nie - ďalší, prosím
-
maiikY
Light Star
Blastbit napísal:Ak by si chcel po čase by si mohol napísať ako sa to s novou kočkou vyvinulo, mna to docela zaujima som zvedavý tvor
Čudujem sa že to niekoho zaujíma ale tak ok, prečo nie
Inak jedna sranda sa stala, že úplne prvé stretnutie čo sme mali (ako som už vyššie písal, mal som ten tinder, no keď sa mi tam ukázala napísal som jej na instagrame ktorý tam mala napísaný), tak to bolo fajn, veľa sme sa smiali mali sme o čom kecať všetko. Ale potom po pár dňoch sme si písali a opýtal som sa na rovinu na jej úprimný názor že aké to bolo vonku so mnou a proste čo si mysli. Tak ona mi napísala že som sa jej páčil a že proste všetko cítila sa super, ale nebola tam taká tá iskra ktorou sa riadi. Tak ja že Ok, sme dospeli ľudia, vyjasnili sme si to, ak to tak nebolo nemyslím si že ešte bude, tak som jej povedal že si ušetríme čas a necháme to tak. Tak sme si prestali písať a povedali si všetko na rovinu ako normálny dospelý ľudia. Po asi týždni mi od nej prišla správa, že odkedy sme si prestali písať nevie ma dostať z hlavy, že jej to je ľúto a že by bola rada keby sme to ešte raz skúsili. Váhal som, moc som nechcel lebo som si povedal nebolo tam to čo malo byť tak už ani nebude, ale hovorím si dobre veď skúsim. Išli sme von a bolo to super, ona prvá ma pobozkala a keď som sa potom pýtal, že vraj už iskra bola
Tak to je dobrá správa, aj ked povedala že hned nebola iskra ale ako si sa jej neozval si jej začal chýbať až tak že ti ona prvá dala pusu, to je dobrý štart, presne takto hladko priamočiaro to musí ísť. Nemožu tam byť signály niečoho takého že ti odveci prestane odpisovať, alebo si ťa zrazu blokne. Takže zatial to vyzerá nádejne, a musí ona teba chcieť viacej ako ty ju 
-
maiikY
Light Star
Áno to je pravda
má to úplne iný vývin ako s tou čo ma blokovala. Aj čo sa písania týka, s touto to je tak že príde ma whatsapp, odpíše mi a ide preč.. ešte sa mi nestalo že by bola online a nenapisala mi, čiže aj toto je iné
no uvidíme, zatiaľ myslím že ona ma väčší záujem ako ja, takže myslím že to je na dobrej ceste
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2020, 12:58)
Čaute, chcel som Vám dať vedieť ako to vyzeralo dnes vo fitku. Tej babe čo ma blokovala som pár dni dozadu napísal že s ňou nechcem ísť von lebo sa s niekym stretávam, keďže mi zasa začala vypisovať a volat ma von. Ona že dobre tak keď to je take vážne tak chápe. Dnes som bol vo fitku po dlhej dobe, ona tam prišla s nejakou kamoškou, išli sme oproti sebe pozdravil som sa jej, ledva sa pozdravila a potom cely čas len zazerala a ani slovo
ja som sa cítil super, absolútne ma to nežralo že tam bola a že už nie sme v kontakte, práve naopak
Takže vaše predpoklady sa naplnili, keď ste písali že bude fitko ani sa nepozdravíme
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2020, 12:58)
Čaute, chcel som Vám dať vedieť ako to vyzeralo dnes vo fitku. Tej babe čo ma blokovala som pár dni dozadu napísal že s ňou nechcem ísť von lebo sa s niekym stretávam, keďže mi zasa začala vypisovať a volat ma von. Ona že dobre tak keď to je take vážne tak chápe. Dnes som bol vo fitku po dlhej dobe, ona tam prišla s nejakou kamoškou, išli sme oproti sebe pozdravil som sa jej, ledva sa pozdravila a potom cely čas len zazerala a ani slovo
Takže vaše predpoklady sa naplnili, keď ste písali že bude fitko ani sa nepozdravíme
Výsledok dnešnej doby. Chce se mi blejt (z toho že sa ti ledva pozdravila).
-
maiikY
Light Star
Vidiš to, ja by som sa na ňu nemal ani len pozrieť po tom ako sa správala a ešte ona hrá dôležitú
Zrazu si zmyslela že si ta odblokuje, lebo jej to asi zase nefunguje s frajerom a znovu ti bude vypisovať a ked hned nedosiahne čo chce tak bude ona tá ublížená,urazená? Mala šance u teba ale presrala ich. Tak skrátka šancu dostalo to druhé dievča, s ktorým sa cítiš prijemnejšie 
-
maiikY
Light Star
Presne tak, bývalý alebo ako to mám nazvať sa asi zasa vyznamenal a ona ho opustila už asi 17x, samozrejme teraz už naozaj. Ja som jej povedal že sa s ňou nechcem stretnúť lebo sa s niekym stretávam a nakoniec ona chce aby som sa cítil zle, lebo je urazena
je to na hlavu postavené, nuž ale čo už. Každopádne momentálne už takéto problémy nemám a nemusím riešiť takéto hlúposti, teraz to funguje všetko pekne plynulo bez nutnosti tlačiť na niečo.
Každopádne verím že táto téma niekomu otvorí oči, ak bude v situácii ako som bol ja
Každopádne verím že táto téma niekomu otvorí oči, ak bude v situácii ako som bol ja
Stúpol si na cene, zrazu nie si pudlík na zavolanie. To je celé.
maiikY, good for you, ale z popisu celej tvojej aktuálnej situácie som nadobudol pocit, že tá urazená baba je väčšia kosť a pre teba stále atraktívnejšia ako tá, ktorá má o teba záujem. Mýlim sa alebo je to skutočne tak?
Síce netuším, v akej fáze si s tou novou babou, ale ak je to tak, mohol by si svoju momentálnu sitáciu pretaviť aspoň do zaujímavého večera s tou urazenou. Namiesto nejakej prechádzky vonku by som jej rovno navrhol Netflix & Chill u teba. Nemáš čo stratiť, maximálne si ťa zase zablokuje
Síce netuším, v akej fáze si s tou novou babou, ale ak je to tak, mohol by si svoju momentálnu sitáciu pretaviť aspoň do zaujímavého večera s tou urazenou. Namiesto nejakej prechádzky vonku by som jej rovno navrhol Netflix & Chill u teba. Nemáš čo stratiť, maximálne si ťa zase zablokuje
-
maiikY
Light Star
Nie nie je to tak, určite ma viacej láka a zaujima táto nová dievčina
S ňou som momentálne v štádiu randenia, ale už sme robili aj nejaké intímnosti spolu čiže nepotrebujem riešiť cvičitelku, keďž táto mi dá všetko čo treba
Dohodnúť sa s ňou na niečom takom by bolo podľa mňa nemožné, keďže aj keď sa s ňou na niečom začneš dohadovať a vyzerá to že to už platí, ona potom ignoruje či správy či volania a ozve sa o deň dva
vieš koľko krát som mal ísť k nej alebo ona sem? Dohodli sme sa, ja som už dobre že nevyrazil a ona ignorovala..
S ňou som momentálne v štádiu randenia, ale už sme robili aj nejaké intímnosti spolu čiže nepotrebujem riešiť cvičitelku, keďž táto mi dá všetko čo treba
Dohodnúť sa s ňou na niečom takom by bolo podľa mňa nemožné, keďže aj keď sa s ňou na niečom začneš dohadovať a vyzerá to že to už platí, ona potom ignoruje či správy či volania a ozve sa o deň dva
-
maiikY
Light Star
Čaute,
trošku to tu oživím. Kto čítal túto celú tému vie o čo tu išlo, respektíve o aký typ baby.
S ňou už nie som ani v kontakte, našiel som si priateľku, sme spolu už skoro 8 mesiacov. Je úplne iná, žiadny bývalý ani podobne keďže som jej prvý. Akurát sa chcem opýtať na váš názor..
ona bola pár mesiacov dozadu iniciátor nápadu, aby sme si nepísali s inými babami/chalanmi.. z mojej strany to bolo ok, neobmedzilo ma to lebo aj tak som okrem nej nepísal už skoro s nikým, len občas za pár týždňov od niekoho správa ahoj ako sa máš a podobne.. aj keď sme spolu a niečo robí na mobile napríklad a som pri nej, vidím že nikde, či na FB IG alebo whatsappe( kde si píšeme my) nemá nikoho, žiadneho chlapa.. aj mne odpisuje tak že príde ma WA, odpíše a potom tam nie je až kým mi zasa neodpíše.. na FB má len školu, teda skupiny s jej spolužiačkami..
Niekedy však mám taký pocit, že som jej posledná voľba.. akože keď sme spolu je to všetko ok, venuje sa mne a podobne.. ale keď sme od seba, ako napríklad teraz, tak mám taký iný pocit.. uvediem dva príklady..
1. Idem na Messenger odpísať ohľadom školy/práce, vidím že tam je aktívna(zelená gulička).. takto tam je pár minút, potom nie a potom zasa áno, takže si tam logicky píše.. mne však neodpise.. povedzme že mi odpíše po hodine dvoch.. akože ja s tým nemám problém, tiež niekedy nemám čas odpísať hneď, ale viem že ona je teraz zavretá doma a už školu nemá, keďže jej skončil semester.. proste odpisuje kamoškám, možno niekomu inému kto vie, ale mne odpíše až potom niekedy po čase..
2. Napríklad dnes ráno rovnaká situácia, zelena na messengeri a až po nejakej hodine mi napísala dobré ránko.. ja napríklad pisem jej ako prvej, či už ráno večer alebo cez deň, proste odpisem najprv jej a až potom zvyšku.. teraz tiež ona na messengeri a ja bez odpovede..
Chcem sa len opýtať čo si o tom myslite, vo vzťahu som spokojný nemám na ňu žiadne zle slovo, dáva mi najavo že ma lubi a že jej na mne záleží, ale niekedy mám taký pocit že som až tá posledná voľba, komu odpíše.. boli sme spolu na pár dni na byte, tam sa venovala samozrejme mne ale keď išla odpísať sestre, odpisovala jej aktívne, proste prišla správa hneď odpísala, mne odpisuje po hodinách väčšinou.. a toto moja mužská logika nejako nechápe, pretože ja jej odpisem hneď ako príde správa
Tak mi povedzte teda váš názor, poprípade ma dourážajte nech nemyslím na hlúposti
trošku to tu oživím. Kto čítal túto celú tému vie o čo tu išlo, respektíve o aký typ baby.
S ňou už nie som ani v kontakte, našiel som si priateľku, sme spolu už skoro 8 mesiacov. Je úplne iná, žiadny bývalý ani podobne keďže som jej prvý. Akurát sa chcem opýtať na váš názor..
ona bola pár mesiacov dozadu iniciátor nápadu, aby sme si nepísali s inými babami/chalanmi.. z mojej strany to bolo ok, neobmedzilo ma to lebo aj tak som okrem nej nepísal už skoro s nikým, len občas za pár týždňov od niekoho správa ahoj ako sa máš a podobne.. aj keď sme spolu a niečo robí na mobile napríklad a som pri nej, vidím že nikde, či na FB IG alebo whatsappe( kde si píšeme my) nemá nikoho, žiadneho chlapa.. aj mne odpisuje tak že príde ma WA, odpíše a potom tam nie je až kým mi zasa neodpíše.. na FB má len školu, teda skupiny s jej spolužiačkami..
Niekedy však mám taký pocit, že som jej posledná voľba.. akože keď sme spolu je to všetko ok, venuje sa mne a podobne.. ale keď sme od seba, ako napríklad teraz, tak mám taký iný pocit.. uvediem dva príklady..
1. Idem na Messenger odpísať ohľadom školy/práce, vidím že tam je aktívna(zelená gulička).. takto tam je pár minút, potom nie a potom zasa áno, takže si tam logicky píše.. mne však neodpise.. povedzme že mi odpíše po hodine dvoch.. akože ja s tým nemám problém, tiež niekedy nemám čas odpísať hneď, ale viem že ona je teraz zavretá doma a už školu nemá, keďže jej skončil semester.. proste odpisuje kamoškám, možno niekomu inému kto vie, ale mne odpíše až potom niekedy po čase..
2. Napríklad dnes ráno rovnaká situácia, zelena na messengeri a až po nejakej hodine mi napísala dobré ránko.. ja napríklad pisem jej ako prvej, či už ráno večer alebo cez deň, proste odpisem najprv jej a až potom zvyšku.. teraz tiež ona na messengeri a ja bez odpovede..
Chcem sa len opýtať čo si o tom myslite, vo vzťahu som spokojný nemám na ňu žiadne zle slovo, dáva mi najavo že ma lubi a že jej na mne záleží, ale niekedy mám taký pocit že som až tá posledná voľba, komu odpíše.. boli sme spolu na pár dni na byte, tam sa venovala samozrejme mne ale keď išla odpísať sestre, odpisovala jej aktívne, proste prišla správa hneď odpísala, mne odpisuje po hodinách väčšinou.. a toto moja mužská logika nejako nechápe, pretože ja jej odpisem hneď ako príde správa
Tak mi povedzte teda váš názor, poprípade ma dourážajte nech nemyslím na hlúposti
Ste ešte krátko spolu, neboj, po čase budeš rád keď Ti dá pokoj a nebude vypisovať každých 5 minút 
-
maiikY
Light Star
Inak hej, minule mi písala fakt že každých 5 minút a ja už že kedy konečne pojde niečo robiť
šak v pohode, ja som len bol zvedavý na názor iných ľudí, lebo mi to nejde do hlavy nejako
Ohladom Messengeru a FB je tu taká situácia že častokrát chybne ukazuje ludí že sú online (zelená gulička). Napr mne kedysi písal jeden kamarát že ako to že som bol online o 2 v noci, že to u mna nebýva zvykom. Ja mu na to vravím že určite som nebol lebo ja sa vždy odhlasujem. Môže to byť sposobené aj dátami v mobile ked sa zapnú tak automaticky ukáže človeka online hoci reálne ani nemusí s nikým písať. Tak mi to kedysi jedna dievčina vysvetlovala ked som sa jej pytal že je akosi celé dni online že či má aj iné zaujmy okrem FB/messengeru. Alebo je aj dosť možné že to tvoja priatelka robí trošku úmyselne. Možno nechce aby ste si písali 5 správ za 5 minut. Najdolezitejší je aj tak reálny kontakt vás dvoch, či si bude písať s inými ludmi to moc neovplyvníš.
Myslím si, že to príliš hrotíš. Ja som tiež ten typ, ktorého nebaví vypisovanie (v podstate o ničom), ak sa vidím s frajerkou každý druhý deň osobne. Možno je na tom podobne a tiež ju to vypisovanie veľmi nebaví, takže radšej sa venuje niečomu zmysluplnejšiemu ako trávením niekoľkých hodín denne na chate.
Ak si jej priorita, keď ste spolu, tak by som za tým okamžitým neodpisovaním zbytočne nevidel to, že si jej posledná voľba.
Ak si jej priorita, keď ste spolu, tak by som za tým okamžitým neodpisovaním zbytočne nevidel to, že si jej posledná voľba.