Nerieš techniku - občas robí divy.
Ja sa v nej vôbec nevyznám
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám
Aj Skype mal "taký zvyk", že som komusi napísal a zrazu bol offline. Aj mne ľudia vytkli, že som sa im schválne vypol. A Messenger s dcérou (za spoločným routrom) sa správa ešte podivnejšie. Spravidla ju nevidím online hoci je a často nie len s dcérou správu doručí až po dlhých minútach 
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ďakujem za odpovede chalani, toto som potreboval počuť
Tak osobný kontakt je úplne o niečom inom, to ide perfektne hladko bez problémov.
Ako ani ja si nechcem vypisovať celé dni to by ma nebavilo a ani čas na to nemám, ale keď už som na mobile aktívny odpíšem hneď ako viem. Akurát že my sa vidíme tak raz, maximálne 2x do týždňa a teraz sme sa od nového roka nevideli kvôli opatreniam..
Ale hej keď sme spolu je to super, čiže máte pravdu.. už od začiatku mi bolo jasné že riešim banalitu, ale tak opýtal som sa
Tak osobný kontakt je úplne o niečom inom, to ide perfektne hladko bez problémov.
Ako ani ja si nechcem vypisovať celé dni to by ma nebavilo a ani čas na to nemám, ale keď už som na mobile aktívny odpíšem hneď ako viem. Akurát že my sa vidíme tak raz, maximálne 2x do týždňa a teraz sme sa od nového roka nevideli kvôli opatreniam..
Ale hej keď sme spolu je to super, čiže máte pravdu.. už od začiatku mi bolo jasné že riešim banalitu, ale tak opýtal som sa
Niekto by ta mal teraz prefackat, ze preco sledujes to, ze ci je online alebo nie, ze ci ti odpisala hned alebo nie. Mna keby si sledoval na WhatsAppe, Viberi alebo FB, tak spravim to, ze si zablokujem inline status a posledne online videnie, FB by som ani nezapinal, uz len z principu, aby si o mne nevedel. Prestan ju sledovat a nestaraj sa do toho, ze ci bola online a odpisala ti o hodinu. Ona ma svoju rodinu, svoje kamaratky a svojim kamaratov, moze si pisat s kym chce a kedy chce. Sam pises, ze ta lubi a ze ti to dava pocitovat, tak preco sa trapis nad tym, ze ci odpisala az po hodine ako bola online? Nechaj to tak, odpise ti ked ma chut a uzna za vhodne. Ona nie je tvoj psik na voditku. Ona je psik bez voditka, ktory ma svoju volnost, ale pride k tebe, lebo chce.
-
maiikY
Light Star
Nesledujem ju. Nemôžem za to že keď otvorím Messenger tak mi ukazuje ju v hornej časti obrazovky.. to sa potom nedá nevšimnúť už.. ale hej máš pravdu, preháňam to a riešim hlúposti
Má svoj život, svoje záluby, svoju rodinu a priatelov a nedá sa jej hned odpísať ale aj to čo som spomínal to blbnutie FB alebo messengeru ukáže cloveka dlhý čas online ale reálne tam byť nemusí, lebo to FB/messenger chybne ukazuje.
-
maiikY
Light Star
Inak hej mal to aj môj spolubývajúci na internáte.. celú noc bol online ale pritom spal 
Som rad, ze si pochopil. Menej cihaj, menej rozmyslaj o tom preco odpise o hodinu neskor. A viac si uzivaj jej pritomnost. Vela stastia.
-
CrazyJerry
Light Star
Ja napriklad, niekedy naschval neodpisem hned ako mi pride sprava. Bud v tom momente neviem dat taku odpoved aby som s nou bol spokojny, alebo sa mi nechce, alebo nechcem aby ta konverzacia mala taky rychly flow. A mozno sa bojim, ze v priebehu pol hodinky/hodinky intenzivneho chatu dojdu temy o ktorych si pisat.
budes natahovat slova ako lenochod?
https://media3.giphy.com/media/3NtY188QaxDdC/200.gif
sam by som tomu neveril ze niekedy s tebou budem suhlasit tak ako terazheker napísal: 21 jan 2021, 20:20 Niekto by ta mal teraz prefackat, ze preco sledujes to, ze ci je online alebo nie, ze ci ti odpisala hned alebo nie. Mna keby si sledoval na WhatsAppe, Viberi alebo FB, tak spravim to, ze si zablokujem inline status a posledne online videnie, FB by som ani nezapinal, uz len z principu, aby si o mne nevedel. Prestan ju sledovat a nestaraj sa do toho, ze ci bola online a odpisala ti o hodinu. Ona ma svoju rodinu, svoje kamaratky a svojim kamaratov, moze si pisat s kym chce a kedy chce. Sam pises, ze ta lubi a ze ti to dava pocitovat, tak preco sa trapis nad tym, ze ci odpisala az po hodine ako bola online? Nechaj to tak, odpise ti ked ma chut a uzna za vhodne. Ona nie je tvoj psik na voditku. Ona je psik bez voditka, ktory ma svoju volnost, ale pride k tebe, lebo chce.
ako spoliehat sa na online status na FB to vazne? to sme dospeli ludia ale pubertaci v 6 rocniku na zs? ries poddstatne veci nie ko*ot.
Mat tvoje problemy a gatesove peniaze.....
To, ze ci ty so mnou suhlasis alebo nie, to je pre mna uplne ukradnute. Ale som rad, ze clovek ako ty, ktory radi vo vztahoch a zenu videl len cez vyklad v obchode, tak so mnou suhlasi. Mas u mna velke plus :*
nerozumiem tejto tvojej utocnej reakcii ale fajn 
Nevadi, nic sa nedeje.
-
maiikY
Light Star
Čaute, trošku tu oživím debatu.
S priateľkou som stále, už to bude skoro rok a pól. Vzťah je krásny, rozumieme si vo všetkých smeroch, keď je nejaký problém tak si to pekne vysvetlime a keď aj príde na hádku, rýchlo ju ukončíme a fungujeme ako predtým.
Chcem sa však len opýtať, či máte niekto skúsenosť s prvým vzťahom. Ja keď som mal prvú babu, nerozmýšľal som respektíve nemyslel som si že by to mal byť moj posledný vzťah. Ona však hej, hovorí mi že to bude navždy, že chce so mnou byť už naveky a aj keď som sa jej normálne opýtal dávnejšie že ci si mysli že jej nebude chýbať v budúcnosti že neskúsila “iné veci” tak povedala že vôbec a že je veľmi spokojná.
Z mojej strany to je rovnako, nie je moja prvá ale vedel by som si predstaviť, že by bola moja posledná
Takže moja otázka spočíva len v tom, že či niekto z vás poprípade ci máte nejakú známosť kde vydržal prvý vzťah.
S priateľkou som stále, už to bude skoro rok a pól. Vzťah je krásny, rozumieme si vo všetkých smeroch, keď je nejaký problém tak si to pekne vysvetlime a keď aj príde na hádku, rýchlo ju ukončíme a fungujeme ako predtým.
Chcem sa však len opýtať, či máte niekto skúsenosť s prvým vzťahom. Ja keď som mal prvú babu, nerozmýšľal som respektíve nemyslel som si že by to mal byť moj posledný vzťah. Ona však hej, hovorí mi že to bude navždy, že chce so mnou byť už naveky a aj keď som sa jej normálne opýtal dávnejšie že ci si mysli že jej nebude chýbať v budúcnosti že neskúsila “iné veci” tak povedala že vôbec a že je veľmi spokojná.
Z mojej strany to je rovnako, nie je moja prvá ale vedel by som si predstaviť, že by bola moja posledná
Takže moja otázka spočíva len v tom, že či niekto z vás poprípade ci máte nejakú známosť kde vydržal prvý vzťah.
-
starysomar
Hardcore addict
Pre moju som "prvý vzťah". Už 36 rokov. Ona pre mňa nie. No vôbec neľutujem tie predchádzajúce.
-
maiikY
Light Star
Wau, tak to gratulujem, to je už naozaj pekne dlhá doba.
Ani ja neľutujem predchádzajúce, ale teraz ako som s touto cítim že by som s ňou chcel mať rodinu a podobne.
Ale všimol som si že je na nej vidieť že sa ešte nesklamala vo vzťahu. Ja som veľa krát máš niečím rozmýšľal a myslel dopredu ale ona nie, ona si užíva tento moment a lubi celým srdcom
Ani ja neľutujem predchádzajúce, ale teraz ako som s touto cítim že by som s ňou chcel mať rodinu a podobne.
Ale všimol som si že je na nej vidieť že sa ešte nesklamala vo vzťahu. Ja som veľa krát máš niečím rozmýšľal a myslel dopredu ale ona nie, ona si užíva tento moment a lubi celým srdcom
kolko mate rokov, aspon orientacne?
-
maiikY
Light Star
Ja mám 24 a ona má 21. Obaja máme jasno v tom že čo chceme najprv, obaja sme na vysokej, v prvom rade chceme dokončiť školu. Budúci rok by som chcel kupovať byt ak sa podarí a tým pádom koncom budúceho roku by sme spolu mohli skúsiť bývať. Samozrejme rodina a podobne veci by prišli až o niekoľko rokov po škole, keby vieme že si to môžeme dovoliť
ste este velmi mladí. Zit spolu mozte, ale ohladom manzelstva, chlap by sa nemal zenit skor ako v 30tke, moj nazor. Jasne, existuju manzelstva kde sa brali mladi a vydrzalo im to, ale ja skor vidim okolo seba take kde to nevyslo.
-
maiikY
Light Star
Jasné sme ešte moc mladí. Každopádne bývať s ňou si chcem vyskúšať, to nám povie strašne veľa do budúcnosti. Ale celkovo mám z toho veľmi dobrý pocit, proste je iná ako ženy s ktorými som niečo mal doteraz. Napríklad ma prekvapilo aj to, že odkedy sme spolu tak si absolútne so žiadnym iným mužom ani len nepísala. V podstate som jediný muž v jej živote momentálne, čo ma prekvapilo lebo som to do teraz nezažil že by niekto bol takto verný