Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Interstate 60
https://www.csfd.cz/film/12663-interstate-60/prehled/
Na prvy pohlad banalny, priemerny,pomerne stary film ale v skutocnosti pozoruhodne hlboke dielo, zaujimave filozoficke narazky, za mna 10/10
https://www.csfd.cz/film/12663-interstate-60/prehled/
Na prvy pohlad banalny, priemerny,pomerne stary film ale v skutocnosti pozoruhodne hlboke dielo, zaujimave filozoficke narazky, za mna 10/10
The Visit
Až teraz som sa k tomu dostal, perfektný film. Shyamalan vie. Inak, začali sme to pozerať, lebo sme už nevedeli čo, frajerka to našla online v SK dabingu. Ako,.. my dabing nepozeráme, ale keď už to niekde v dabingu ide, tak mi to často až tak nevadí a dá sa to pozerať. Teraz sme to ale museli po 20 minútach vypnúť, lebo toto mi prišlo, ako keby sa grupa amatérov posadila do lacného štúdia, a povedali si "Poďme to spraviť úplne na pi*u a nasrať zopár ľudí". Fakt katastrofa, hneď by som všetkým, čo sa na podobných dabingoch podieľajú zobral výplatu. Tak som to potom stiahol v originále. Možno takto vyzerajú všetky dabingy, len som dlhšie už žiadny nový film nevidel. Dúfam, že nie.
8.5/10
Love and Monsters
Novinka, ani som nevedel že sa také niečo chystá. Priemerná jednohubka, ale kto má rád tento žáner, bude ho to baviť.
6.5/10
Až teraz som sa k tomu dostal, perfektný film. Shyamalan vie. Inak, začali sme to pozerať, lebo sme už nevedeli čo, frajerka to našla online v SK dabingu. Ako,.. my dabing nepozeráme, ale keď už to niekde v dabingu ide, tak mi to často až tak nevadí a dá sa to pozerať. Teraz sme to ale museli po 20 minútach vypnúť, lebo toto mi prišlo, ako keby sa grupa amatérov posadila do lacného štúdia, a povedali si "Poďme to spraviť úplne na pi*u a nasrať zopár ľudí". Fakt katastrofa, hneď by som všetkým, čo sa na podobných dabingoch podieľajú zobral výplatu. Tak som to potom stiahol v originále. Možno takto vyzerajú všetky dabingy, len som dlhšie už žiadny nový film nevidel. Dúfam, že nie.
8.5/10
Love and Monsters
Novinka, ani som nevedel že sa také niečo chystá. Priemerná jednohubka, ale kto má rád tento žáner, bude ho to baviť.
6.5/10
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne, ako píše Hensym - The Visit. Vcelku podarený film od Shyamalana. Kým námet mal, nevedel, do akého žánru to zapadne. Uvažoval medzi komédiou a horrorom. Nakoniec to bol horror s kúskami komédie, ale konečný výsledok bol super. Čo sa týka toho dabingu, tak to bola čistá katastrofa. Po prvom pokuse o rap v scéne vo vlaku sme to vypli a pustili to v originále. Cez google translator by to vyzeralo lepšie.
-
twardykamen
Medium Professional
The Visit ten film je tazky priemer.Hlupy kvazi horor- skor smutny nez strasidelny pohlad na chorych ludi . 5/ 10
Corpus Christi - polsky film o viere falosnom krestanstve a malomestiactve .poliaci vedia natocit dobry film 8/10
Incendies urcite som to tu uz daval.ale tak 10+ rokov dozadu.tento film je klenot.znova som si ho pozrel 9/10
Corpus Christi - polsky film o viere falosnom krestanstve a malomestiactve .poliaci vedia natocit dobry film 8/10
Incendies urcite som to tu uz daval.ale tak 10+ rokov dozadu.tento film je klenot.znova som si ho pozrel 9/10
-
mirak2
Hardcore addict
Popstar: Never Stop Never Stopping https://www.csfd.cz/film/66294-popstar- ... komentare/
dohanam zameskane a tento pseudokument je skryty poklad. Kto ma rad The Lonely Island alebo Andyho Samberga, toto by mala byt povinna jazda
dohanam zameskane a tento pseudokument je skryty poklad. Kto ma rad The Lonely Island alebo Andyho Samberga, toto by mala byt povinna jazda
Neviem kde by som to presne zaradil, no dnes davali na rtvs uputavku, ze sa kona online filmovy festival, tak ak by mal niekto zaujem si pozrieť od dnes do nedele vyber zo studentskych filmov, tak moze na https://festivalacko.sk/sutazne-pasma/ a potom moze aj zahlasovat.
-
R1k1nko
Darca
no kukol som Tenet ( stiahol som si ho cez torent ( utorent) ale kedze tam su nejake haluze ci co stalo ma to 24 euro na rok takze to je ako keby som kupil listok VIP
) a one film ok ... ale Nolan by mohol robit len filmy vo vesmire ... ale aj tak pecka ... ( na csfd som je*ol 5 * )
-
guess.whoo
Redeemer
lol to za co si platil tych 24?
asi dve sedemdecky v bufete ešte 
-
R1k1nko
Darca
web utorent ceky spravim screen
editujem ze hej mal som borovicku v sebe to viem na 100 pro
editujem ze hej mal som borovicku v sebe to viem na 100 pro
-
mirak2
Hardcore addict
utorrent je zdarma, neviem na co si si kupoval pro verziu
keď už sa tu rozbehla ot diskusia tak najlepší klient je qBittorrent
Inak ja som mal rozpozeraný film, že Kiss Kiss Bang Bang čo má na csfd pekných 75% ale osobne som tomu neprišiel na chuť nejak ... čiže asi v 1/3 filmu som to vypol.
Inak ja som mal rozpozeraný film, že Kiss Kiss Bang Bang čo má na csfd pekných 75% ale osobne som tomu neprišiel na chuť nejak ... čiže asi v 1/3 filmu som to vypol.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez by ma zaujimal dovod kupy pro verzie 
Tenet - za mna tak 7,5/10. Film som pochopil, akcia dobra, ale ked si ju porovnam s inymi tak nicim neoslnil
Tenet - za mna tak 7,5/10. Film som pochopil, akcia dobra, ale ked si ju porovnam s inymi tak nicim neoslnil
Áno, tiež som prešiel na qBittorrent kvôli tým bezpečnostným leakom utorrentu, kvôli ktorým cez rok dozadu stratil podporu aj torrentov z Cztorrentu.
Pro verzia utorrentu je dobrý joke. To má aké výhody preboha?
Pirátiť filmy je jedna vec. Ale platiť si za pirátenie, to je terno.
Pro verzia utorrentu je dobrý joke. To má aké výhody preboha?
Pirátiť filmy je jedna vec. Ale platiť si za pirátenie, to je terno.
Co ma qBittorrent spolocne s temou o filmoch?
-
lekoklatik
VIP
Words on Bathroom Walls
Taky fajny film o Schizofrenii. Dobre urobeny, smutny, dobre pozerat s frajerkou
Taky fajny film o Schizofrenii. Dobre urobeny, smutny, dobre pozerat s frajerkou
Synchronic
Celkom príjemné, málo známe scifi prekvapenie. Komorná atmosféra, síce trochu pomalší štart ale celkovo sa mi trafili na strunu. Bavilo ma to.
7.5/10
Celkom príjemné, málo známe scifi prekvapenie. Komorná atmosféra, síce trochu pomalší štart ale celkovo sa mi trafili na strunu. Bavilo ma to.
7.5/10
-
lekoklatik
VIP
The Little Things
Okej toto bola taka sprostost ze som uz davno nebol nastvany ze som doslova zabil 2 hodiny mojho zivota. Film sa zacne naozaj celkom dobre. Fakt som si vravel ze pockaj daj pauzu nech doumyvam riady lebo toto vyzera zaujimavo. Ale to bol fakt len zaciatok. Asi prve 3 minuty ci kolko to bolo. Potom to bolo strasne nudne, uplne nelogicke natahovanie. Vobec som to nepoberal lebo som mal cely film pocit ze mi naschval davali falosne informacie aby to vyzeralo zaujimavo. A koniec? Takuto sprostost som este nevidel.
Pre mna 1/5
VELKY SPOJLER. Ak chces zabit cas s tymto filmom, necitaj.
Okej toto bola taka sprostost ze som uz davno nebol nastvany ze som doslova zabil 2 hodiny mojho zivota. Film sa zacne naozaj celkom dobre. Fakt som si vravel ze pockaj daj pauzu nech doumyvam riady lebo toto vyzera zaujimavo. Ale to bol fakt len zaciatok. Asi prve 3 minuty ci kolko to bolo. Potom to bolo strasne nudne, uplne nelogicke natahovanie. Vobec som to nepoberal lebo som mal cely film pocit ze mi naschval davali falosne informacie aby to vyzeralo zaujimavo. A koniec? Takuto sprostost som este nevidel.
Pre mna 1/5
VELKY SPOJLER. Ak chces zabit cas s tymto filmom, necitaj.
Spoiler
Takze nakoniec nikto nevie kto je vrah do papuce. Uplna katastrofa podla mojho nazoru...
-
guess.whoo
Redeemer
ja som si dal naposledy Love and monsters
https://www.imdb.com/title/tt2222042/
Taka oddychovka, neurazila, celkom zabavila. stotoznujem sa s IMDB hodnotenim
https://www.imdb.com/title/tt2222042/
Taka oddychovka, neurazila, celkom zabavila. stotoznujem sa s IMDB hodnotenim
Love and Monsters som videl aj ja
suhlasim, je to prijemna oddychovka s naozaj prijemnym a vydarenym CGI
keby sa ma niekto spýtal či sa to oplatí pozrieť tak by som odpovedal že áno, na jedno pozretie je to fajn
suhlasim, je to prijemna oddychovka s naozaj prijemnym a vydarenym CGI
keby sa ma niekto spýtal či sa to oplatí pozrieť tak by som odpovedal že áno, na jedno pozretie je to fajn