Instagram

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Instagram

Príspevok od používateľa heker »

Kamaratka ma taky problem. Niekto jej nabural Instagram, dosla jej o tom sprava, ucet jej zablokovali. Ked si dala obnovit heslo, tak jej heslo poslu na mail, ktory uz neexistuje. Ma tam k uctu aj cislo, pride jej sms sprava, ale bez hesla zaslaneho na neexistujuci mail sa nevie dostat.

Riesil niekto nieco podobne, podarilo sa to dako spojazdnit? Mail s rovnakym nazvom uctu ako kedysi mala sa uz zalozit neda.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ak nemá účet s tisícami followerov, asi bude najjednoduchšie si založiť nový a hneď nastaviť dvojstupňové overenie...žiaľ IG podpora príliš nefunguje (človek má problém aby mu odpísal FB ohľadom reklám na ktorých aspoň zarábajú, nieto ešte ohľadom takýchto vecí)
heker
Redeemer
Redeemer

Pravezd tam ma tisicky followerov. Zaujimave je, ze ja ked pozeram jej profil, tak vidim u nej fotky, videa, lajky aj followerov, tvari sa to ako funkcny ucet. Ked sa ona dostane na svoj ucet, ktory ma prihlaseny v mobile, tak jej ukaze chybu, ze sa nedaju fotky nacitat, nemoze nic prisat, nevie zmenit heslo v nastaveniach, ani mail, ani kody (vari pri dvojfazovom overeni).
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Čiže ona sa do toho účtu stále vie prihlásiť? A keď sa prihlási cez PC tam jej tiež nejde nič klikať? Ešte môže skúsiť formulár, len tam sa zadáva ten email na ktorý je účet vytvorený a keby je prišlo vyrozumenie, tak je to problém https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

Má aspoň ten IG linknutý s FB? Alebo na IG nahodené telefónne číslo? Tu ešte nejaké info https://help.instagram.com/358911864194456

Keď tak hoď do SS nick
heker
Redeemer
Redeemer

V mobile je prihlasena. Na PC sa prihlasit nevie, pretoze resetla heslo na neexistujuci mail. Vyplnila formular, ze jej ucet bol napadnuty, tak sa uvidi. Linknute to nema, cislo tam ma.
niker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa niker »

Ono cez PC alebo aj v mobile sa dá prihlásiť aj bez overovacej SMS alebo zabudnutého hesla, príp. pri napadnutom účte pomocou 8-miestnych kódov na obnovenie. Tie sa nachádzajú tu: Nastavenia -> Zabezpečenie -> Dvostupňové overenie -> Obnovenie účtu -> Kódy na obnovenie
Prílohy
ig_backup_code.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď chcem pridať do príbehov nejakú fotku z galérie, viem ju otáčať, zväčšovať, zmenšovať, ale neviem ju posúvať do strán. Fotka je furt vycentrovaná na stred. Je to nejaká nová fičúra alebo robím niekde chybu?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mne ju ide posúvať aj do strán, iOS a najnovšia aktulizácia IG
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mne to na androide 11 posuvat nejde

fotka sa prilepi do stredu a da sa iba zvacsovvat, zmensovat a otacat

presuvat nie
brm
Darca
Darca

Tiež mám Android 11, asi tam bude chyba.... díky za odpovede, už som si myslel, že som ja blbý. :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

ide vam pridávať videa z kamery do príbehu? natáčam v 1080/60fps a mávam problém, že video do príbehu nepridá. ak nahrávam cez aplikáciu, funguje to.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

K-u-b-i-a-k: Videa pridavat ide, ale je tam otrasna kompresia a tak to video potom aj tak vypada.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ja mávam problém s natočeným 60 fps videom, úplne mi ho doj----. Je to nepozerateľné. Takisto keď aj pridám fotku a k nej hudbu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Video moze byt podla mna aj 25 fps, ale ked das do neho hudbu cez IG, tak ho uplne rozbije. Rovnako tak aj fotku, ak k nej pridas hudbu.
brm
Darca
Darca

Inak ako správne nahrávať videá a fotky na instagram, aby výsledok bol v top kvalite, bude za chvíľu učivo na nejakej vysokej škole. :D Doporučujem pogoogliť nejaké články o nahrávaní obsahu na Instagram - kde a kedy použiť aké rozlíšenie, pomer strán, kodek, framerate... dokonca sú tipy, že treba použiť wifi a nie mobilné dáta alebo nechať video najskôr uložené na Google Fotkách, aby ho Google svojimi algoritmami skomprimoval a až tak ho hodiť na Instagram.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vsak ak mas dake vyskusane metody, tak sem s tym. Co video a fotku najviac rozbije, tak to je, ked tam pridas hudbu priamo cez Instagram. Ak hudbu pridas v mobile cez daku aplikaciu, potom ulozis a take video uploadnes na Instagram, tak je to v lepsej kvalite.
brm
Darca
Darca

Videá na Instagrame používam len minimálne.. čiže skúsenosti nemám žiadne. Ale keď som riešil podobný problém s fotkami, v článkoch uvádzali aj návody na videá. Prvé odkazy z googla, možno pomôžu:
https://blog.snappa.com/instagram-video-format/
https://blog.snappa.com/instagram-story-dimensions/
Áno, najlepšie upraviť video v externom programe, v ňom popridávať všetky efekty, filtre, texty, gifká, hudbu... orezať na správny čas a pomer strán, export do požadovaného formátu a ten bez akýchkoľvek ďalších úprav hodiť na Instagram.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja tam nevidím ani pattern, lebo kamoška nahrávala video a pridala text, rozmazalo jej ho. Poslala mi to video, nahral som ho ja (cez tú istú wifi aj cez dáta sme skúšali) a všetko ok. Nahral som ho v tom čase znova u nej, zle. Rovnaká verzia iOS, rovnaká verzia aplikácie.
heker
Redeemer
Redeemer

Nemate problem so spammom? Asi tak posledny tyzden az dva, teda od februara, tak mi neustale chodia spravy s linkom. Su to skupinove spravy a aj ked ignorujem, stale chodia dalsie. Ma niekto podobny problem?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Mám to rovnako, každý deň jedna konverzácia.
Napísať odpoveď