jackb napísal: 17 feb 2021, 15:49
Nie nie. Ty si ancap a chces, aby sukromnik investoval no zaroven uplne ignorujes kde a aka cesta je tam vhodna alebo kolko busov potrebujes ci kde ma zmysel postavat tovaren. Odmietas pracovat so statistickymi udajmi, ktore su pre toto potrebne. Pytal si sa po com tuzim. Po tom, aby stat len poskytoval podklady: kde ma zmysel cesta, tovaren a sukromnik si to overi a urob. Preto je Scitanie klucove a ludia by tam nemali vypisovat kraviny. Pokial neide o ivestovanie dani do organizovanych nabozenstiev. Tam je potrebna odluka a nech si kazdy pise co chce.
Ak bude niekto chciet podnikat v nejakej oblasti, tak si sam urobi alebo inak zabezpeci prieskum aby vedel do coho ide, ake su rizika, naklady,potencialne zisky- to je podnikatelsky plan.Informacie si ziska sam alebo tym poveri firmu ktora sa tym zaobera resp za uplatu pouzije jej uz existujuce vystupy
Dovody preco som spochybnoval predmetne scitavanie obyvatelov je okrem ineho v tom, ze niektore predmetne otazky by mali byt blizsie specifikovane, lebo inac stracaju hlbsi zmysel.
Za co najskorsiu odluku cirkvi od statu som urcite aj ja.
Beardie
realita je taka (co plati aj pre Bratislavu), ze cena cestovneho listka je mozno tretina nakladov, zbytok ide do rozpoctu dopravneho podniku cez dotaciu od mesta, na ktory sa skladaju aj majitelia nehnutelnosti
takze miesto listka za 80 centov by si platil 2,50 EUR a to by samozrejme nizkoprijmove skupiny obyvatelstva zruinovalo, zatial co ludia zarabajuci dost by jazdili autami ako doteraz
na Slovensku existuje vela sukromnych autobusovych dopravcov ktory aj 20rokov spravuju mestsku / medzimestsku dopravu, konkretne ma napr napadol gigant Arriva ktora ma vacsinoveho vlastnika z Uk a su dlhodobo ziskovi. Spravna otazka je, ako velmi sa stat spolupodiela na ich nakladoch. To co uvadzas 80centov / 2,5€ neviem aky ma zdroj, ale aj keby to bola pravda, co nevylucujem, tak stale je dolezite brat do uvahy ze to je dnesna kalkulacia. V pripade ancapu by totiz podnikatelia mal nizsie naklady a obcania nepomerne vyssie disponibilne prijmy kvoli absencii dani a zroven aj vyssia konkurencia tlacila ceny co najnizsie.
nezijes nahodou v Bratislave? tie kolony pri vstupe do mesta sa ti zdaju byt normalne? na zaklade tvojich poziadaviek by boli viacnasobne, lebo by si sa ty a ostatni nechceli skladat na nove, pripadne by si platil dost vysoke myto
-ano s dopravou v Ba je to za normalnych dni dost zle to urcite. Ale to je dlhodoby chronicky problem vacsiny velkych miest, takze sa neda cakat ze na to existuje nejaky jednoduchy rychly liek,ani ancap by to nevyriesil. Vsetko je ale relativne, pamatam si ako jeden kolega 2roky dozadu povodom z Brazilie sa rozplyval ze aka je Ba skvela, lebo sa rychlo dostane kam chce. Predtym totiz zil v Riu
l
enze stavba niektorych ciest potrebna je a ich navratnost moze byt pokojne desiatky rokov, maloktory sukromnik by sa na nieco take dal
ak je niekde potrebna cesta, tak uz tam vacsinou existuje. A ak by bola potreba uplne novej, tak by sa mohla vytvorit primerane tomu nakolko bude vyuzivana: do malej dediny cez ktoru nikto neprechadza, nie je velka premavka, byvaju tam hlavne dochodcovia, nie je predsa nutne aby viedla asfaltka prvej triedy ale bude stacit obycajna jednoducha cesta nenarocna na udrzbu.
na poli operacnych systemov mas triopol (Win/Mac/Unix), na poli OS pre mobily mas duopol, na poli socialnych sieti mas duopol, na poli vyrobcov aut mas monopolisticku konkurenciu
tu na rozdiel od teba problem nevidim. Pre 98percent ludi vyhovuju vyssie uvedene moznosti a pre ten zbytok existuju alternativy. Mas slobodnu volbu vybrat si nejaky iny OS, undergroundovu socialnu siet aj auto podla vlastnej volby. A ako sam vidis, nikde necznikol cisty monopol ale vzdy existuju konkurencne spolocnosti. V pripade volneho trhu je neustaly tlak na firmy, takze taka Nokia bola sice v case svojej najvacsej slavy king a dnes nie je v podstate nicim a prikladov su stovky.
Existuju 10hlavnych vyrobcov automobilov ktore zdruzuju desiatky znaciek-to urcite nie je monopol.
harrison314
a nie je to prave o tom, ze Apple aj Android ponukaju tak dobre produkty, ktore stacia pre vacsinu ich zakaznikov? Akonahle ich potreby nebudu uspokojene, tak sa velmi rychlo objavi konkurencny produkt ktory bude staryh hracov vytlacat. Btw co je zle na Androide ci Apple? obe pouzivam a splnaju moze potreby v tomto smere.